Keamanan Tujuan lan Keuntungan

dhuwur-mbayar-wutahAkselerasi wutah karir lan entuk pekerjaan sing dibayar dhuwur.

goalSampeyan bakal entuk kesempatan karir liyane lan luwih kanggo entuk goal sampeyan.

seminar

Wutah paling dhuwur ing karir kanthi skills profesional IT.

paling-wutah

Nyedhiyakake kualifikasi sampeyan karo teknologi Virtualisasi kanggo karir kebutuhan karir.

keyboard

Sinau Keamanan Kursus lan Lead mangsa kanggo tingkat dhuwur.

profesional-advance

Ngapikake CV kanggo eksposur luwih apik, Nggawe wawancara proyek sing bener lan dhuwur.

sinau Security Course ing Gurgaon. Enroll for latihan keamanan ing Gurgaon ing perusahaan pelatihan top "Inovatif Teknologi Solutions" lan njaluk sertifikasi keamanan. Njaluk rincian biaya kursus, silabus, duration, batch timings.

Daftar Kursus Sertifikasi Keamanan

SL. NONAMA KURSUSENTER SEKARANG
1TREND MICRO DEEP DISCOVERYndeleng More
2TREND MICRO DEEP SECURITY SCANndeleng More
3TREN MICRO OFFIC SCANndeleng More
4TRITON AP DATA ADMINISTRATOR KURSUSndeleng More
5TRITON AP EMAIL ADMINISTRATOR KURSUSndeleng More
6WEB TRITONndeleng More
7ADMINISTRASI FIREWALL VYATTAndeleng More
8WAN310 OPTIMIZING ENTERPRISE APPLICATIONS PROTOCOLSndeleng More
9WAN350 IMPLEMENTING ARCHITECTURES OPTIMASI ENTERPRISEndeleng More
10TRAINING ANALYST NETWORK DISEDIWASAN WIRESHARKndeleng More
11NETFLOW ANALYZER TRAFFICndeleng More
12NETMOTION MOBILITY 11 04ndeleng More
13MANAJER KONFIGURASI NETWORKndeleng More
14MONITOR PERFORMANSI NETWORKndeleng More
15NEXPOSE CERTIFIED ADMINISTRATORndeleng More
16FIREWALL 8 0 DEBUG DAN TROUBLESHOOTndeleng More
17FIREWALL 8 0 ESSENTIALS TRAININGndeleng More
18TRAINING FORTIANALYZERndeleng More
20FORTIAUTHENTICATORndeleng More
21RADWARE ALTEON LEVEL 1ndeleng More
22RADWARE ALTEON LEVEL 2ndeleng More
23TRAINING APLIKASI RADWAREndeleng More
24Q RADAR SIEM 7 2 ADMINISTRATION CONFIGURATIONndeleng More
25Q RADAR SIEM FOUNDATIONSndeleng More
26PANORAMA 8 0 MANAGE MULTIPLE FIREWALLSndeleng More
27PCS PALING MENYAMBUNGKAN SECUREndeleng More
28TRAINING ADMINISTRATOR PFSENSEndeleng More
29CYBEROAM CERTIFIED NETWORK SECURITY EXPERTndeleng More
31CYBEROAM NETWORK CERTIFIED SECURITY PROFESSIONAL CCNSPndeleng More
32SOPHOS CERTIFIED ENGINEERndeleng More
33SOPHOS UTM ARCHITECT UTMAndeleng More
34SYMANTEC DATA LOSS PREVENTIONndeleng More
35SYMANTEC ENDPOINT ADMINISTRATIONndeleng More
36PELAWAT ESM 6 9 ADVANCED ANALYST TRAININGndeleng More
37OPERASI ADMINISTRASI LOGGER ARCSIGHTndeleng More
38SILVER PEAK ADVANCED OPTIMIZATION DUPLOYMENTS AOD TRAINING SPOXndeleng More
39PROFESIONAL SKYBOX TECHNICAL SECURITYndeleng More
40SOPHOS CERTIFIED ENGINEERndeleng More
41SOPHOS UTM ARCHITECT UTMAndeleng More
42SYMANTEC DATA LOSS PREVENTIONndeleng More
43SYMANTEC ENDPOINT ADMINISTRATIONndeleng More
44BLUE COAT CACHEFLOW TRAININGndeleng More
45BLUE COAT YANG DISEDIAKAN PAKET PAKET ADMINISTRATORndeleng More
46BLUE COAT YANG DISEDIAKAN PAKET PROFESIONAL BLACKndeleng More
47BLUE COAT MULTIYAH PROXYSG ADMINISTRATORndeleng More
48BLUE COAT CERTIFIED SECURITY ANALYTICS ADMINISTRATORndeleng More
49BLUE COAT PRODUKSI ANALYTIK KEAMANAN KERTIFIKASIndeleng More
50BLUE COAT YANG DISEBABKAN WAN ACCELERATION ADMINISTRATORndeleng More
51BLUE COAT DIRECTORndeleng More
52BLUE COAT REPORTERndeleng More
53BLUE WEB APPLICATION REVERSE PROXYndeleng More
54TRAINING FUNDAMENTAL BLUECATndeleng More
55BLUECAT IPAM ESSENTIALSndeleng More
56BLUECAT KEAMANAN LENGKAP KONFIGURASIndeleng More
57PPS PULSE POLICY SECUREndeleng More
58KHUSUS KHUSUS FIREWALL SPECIALIST CNFS TRAININGndeleng More
59SONICWALL CERTIFIED ADMINISTRATORCSSAndeleng More
60PRODUKSI PAKET KESALAHAN SONICWALLndeleng More
61CHECK POINT CERTIFIED SECURITY ADMINISTRATOR R80ndeleng More
62CHECK POINT CERTIFIED SECURITY EXPERTndeleng More
63FORTIGATE Indeleng More
64TRAINING CERTIFIKASI FORTIGATE IIndeleng More
65FORTIMAILndeleng More
66FORTIMANAGERndeleng More
67TRAINING KHUSUS FORTINETndeleng More
68FORTIWEBndeleng More
69GFI LANGUARDndeleng More
70HP ARCSIGHT ESM 6 9 SECURITY ADMINISTRATORndeleng More
71RIBERBED WAN200 OPTIMIZATION ESSENTIALSndeleng More
72WEB APLIKASI APLIKASI WAF FIREWALLndeleng More
73CDIC Core DDI INTERMEDIATE CONFIGURATIONndeleng More
74KEMP CERTIFIED ENGINEERndeleng More
75DEPLOYING SILVER PEAK WAN OPT TECHNOLOGIES DSPWT TRAINING SPOPndeleng More

Layanan nilai tambah saka Mitra

karir-bohlam

KARIR INSPIRASI

ahli-instruktur

INSTRUKTUR EXPERT

tangan-on

KEMUNGKINAN KAWASAN

Latihan efektif Solusi kanggo para pelanggan kanggo mbantu para wutah.

Klik kanggo Kene Klik Kene

Prakawis Teknologi Inovatif Solutions

Inovatif Teknologi Solutions judhul menyang global leading IT lan Profesional pembangunan latihan lan perusahaan panyedhiya solusi. ITS sajrone hubungan karo perusahaan pangembang Software lan Hardware nyediakake pelatihan lan solusi kanggo perusahaan gedhe lan cilik ing Globe. ITS minangka vendor sing disenengi kanggo MNC kaya HP, EMC lan liyane kanggo nyedhiyakake Training Rooms lan nyusun infrastruktur kanggo keperluan pelatihan ing APAC / APJ region. ITS uga dikenal kanggo nganakake inovasi ing pamrentahan pelatihan lan tansah dianyari karo isi sing relevan kanggo pengiriman dening instruktur sing apik banget. ITS dikenal dadi paling fleksibel ing kustomisasi isi pelatihan lan siap ngirim pelatihan ing zona wektu apa wae.

Njupuk Karir Sampeyan kanggo Sabanjure Tingkat

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!