Nyuwun Panggilan Mbalik?

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

Kenapa ITS?

Teknologi Inovatif Solutions (ITS) minangka pamimpin global nyediakake pelatihan pengembangan skills IT lan profesional kanggo akeh perusahaan gedhe lan cilik ing ndonya. Tujuan utama perusahaan kasebut yaiku kanggo ngetokake paling apik ing program pelatihan resmi industri sing dikirimake dening sawetara pelatih sing apik ing Industri. ITS minangka vendor sing disenengi kanggo MNC kaya HP, EMC, HCL, Kronos, Colt, Nagarro lan akeh kanggo nyedhiyakake pelatihan lan penyiapan infrastruktur kanggo keperluan pelatihan ing APAC / APJ. ITS kondhang amarga nggunakake metode inovatif ing pangiriman latihan lan instruktur kita tansah fokus marang kurban latihan oriented kualitas. ITS dikenal dadi perusahaan pelatihan paling fleksibel ing kustomisasi isi pelatihan lan tansah siap kanggo ngirim pelatihan ing ngendi wae ing donya.

wektu DevOpsSinau kapan

Gunakake situs web ITS kanggo ngrampungake kursus sampeyan kapan wae

DevOps wutahMaju Karirmu

Ngembangake pengusaha ahli nggoleki. Akses kursus 1500 gratis.

Education DevOps

Pelatihan High-Quality

Pick skills sing sampeyan butuhake kanggo njupuk, proses, lan nganalisa data kanggo data sing didhukung data dinten iki.

Sambungake Kanthi kita

Inovatif Teknologi Solutions judhul menyang global leading IT lan Profesional pembangunan latihan lan perusahaan panyedhiya solusi. ITS sajrone hubungan karo perusahaan pangembang Software lan Hardware nyediakake pelatihan lan solusi kanggo perusahaan gedhe lan cilik ing Globe. ITS minangka vendor sing disenengi kanggo MNC kaya HP, EMC lan liyane kanggo nyedhiyakake Training Rooms lan nyusun infrastruktur kanggo keperluan pelatihan ing APAC / APJ region. ITS uga dikenal kanggo nganakake inovasi ing pamrentahan pelatihan lan tansah dianyari karo isi sing relevan kanggo pengiriman dening instruktur sing apik banget. ITS dikenal dadi paling fleksibel ing kustomisasi isi pelatihan lan siap ngirim pelatihan ing zona wektu apa wae.

Ansilbe
Candu Fundamentals
docker
Dasar Boneka

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

Mbangun skills sampeyan

SinauDevOps Courseing Gurgaon. Enroll forLatihan DevOps ing Gurgaoningperusahaan pelatihan ndhuwur"Inovatif Teknologi Solutions" lan njalukSertifikat DevOps. Njaluk rincian biaya kursus, silabus, duration, batch timings.

Sinau luwih lengkap lan njaluk sertifikat:

Pelatih paling apik ing donya
Njamin Kanggo Run Kursus
Mbalik kanggo Mundur Sertifikasi
Latihan Tangan Customized
EC-Council Accredited Training Centre
Pilihan saka Lokasi Eksotis 9

Teknologi Inovatif Solutions yaiku perusahaan sing nyedhiyakake pelatihan kanggo individu, perusahaan, lan perguruan tinggi ing IT lan profesional. Saliyané latihan, ITS uga nduweni kamar pelatihan sing kasedhiya ing kabeh pusat perusahaan India kanggo keperluan pelatihan perusahaan.

learning DevOps

Invest ing sukses dhewe

Sampeyan wis krungu kabeh babagan nilai Training Devops.Nutupi kesenjangan IT skills kanthi cara sampeyan sinau paling apik lan sinau dalane dhewe, ing panggonan sampeyan dhewe.

Klik kanggo Kene Klik Kene

sinau DevOps Course ing Gurgaon. Enroll forLatihan DevOps ing Gurgaon in perusahaan pelatihan ndhuwur "Inovatif Teknologi Solutions" lan njaluk Sertifikat DevOps. Njaluk rincian biaya kursus, silabus, duration, batch timings.

Daftar Kursus Sertifikasi DevOps

S.No.Jeneng KursusSaiki Dhaftar
1Ansiblendeleng More
2Koki dhasar
ndeleng More
3dockerndeleng More
4Dasar Bonekandeleng More
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!