blog

30 Jan 2017

Data Privacy Data: Apa Kanggo Care lan Apa Apa

Ing titik nalika Kongres Amerika Serikat dianakaké S. Res. 337, sawijining tekad sing ora bisa mbantah nyengkuyung dhukungan kanggo tugas "Data Privasi Nasional Data" katon ing Januari 28, ora ana wektu akeh kanggo njaluk tembung metu, senadyan kasunyatan sing wus ana sethitik nalika.

Nanging, yaiku tanggal sing sepisanan diwiwiti tanggal Data Privacy Data, lan ing taun-taun wiwit bagean tagihan, aku wis dadi juara saka pangayoman Data individu lan tambahan keamanan Data ing karya.

Keputusan Januari 28 ora ana gunane. Ing tanggal kasebut ing 1981, Dewan Eropah nyelengakake Konvensi kanggo Perlindungan Individu sajrone Pengolahan Data Data Otomatis. Begjanipun, piyambakipun nyingkat nama kasebut kanggé kesempatan lan nyenengaken Konvensi 108, utami utami nyadari nawarake keamanan global lan jaminan data.

Dina Data Privasi diwiwiti ing AS apa maneh, Kanada ing Januari 2008 minangka tambahan acara perayaan Hari Perlindungan Data ing Eropah. Kesempatan global nerusake kesadaran keamanan lan jaminan data praktik paling apik. Ditemtokake ing AS, Kanada lan 27 negara-negara Eropah, kegiatan instruksi Data Privacy Day iku kanggo konsentrasi kanggo nggawa masalah menyang cahya ing antarane klien lan organisasi sing pinunjul ngamanake perlindungan Data kasebut ing web. Iki wis dadi luwih penting tinimbang wong kanggo komunikasi wong wis ditambahake ing kondhang ing saindhenging taun amarga nduweni keamanan.

Dina Data Privasi bakal nemtokake lan melu organisasi, pembeli lan kulawarga kanthi cara sinau lan praktik sing paling apik kanggo nglindhungi piyambak saka programer, infeksi lan malware sing bisa nyelehake data minangka bahaya. Dina Data Privasi nyempurnakake wong-wong inovasi uga panguwasa pemerintah, instruktur, sing kalebu amal lan pionir ngliwati bagean industri.

Supaya apa sampeyan bisa nindakake babagan keamanan data? Ing kasempatan yen keamanan data lan prakara sing penting kanggo sampeyan, Data Privacy Day iku wektu sing luar biasa kanggo miwiti efektif nrima data sampeyan. Target, Sony lan Yahoo kabeh kudu nganggo cara sing paling angel. Iku kanggo kauntungan paling gedhe saben bisnis kanggo nglakoni tugas Data gedhe utawa bakal dadi crita utama ing CNN utawa fitur gedhe ing New York Times. Aja ngerteni manawa bank, spesialis, nyimpen obat utawa lingkungan kerja, nyuwun supaya bisa ngamanake Data sampeyan kanthi cekap. Pancen mesthine ora bisa nampa datamu. Dadi panyengkuyung keamanan data dhewe.

National Cyber ​​Security Alliance ngorganisasi kamajaning latihan Data Privacy Day. Punika bagean babagan sing nyuwun supaya kita nindakake kanggo nganyari Dina Data Privasi:

Sinau iku. Kanggo njamin data sampeyan dhewe, sampeyan ora perlu wedi jaringan sosial basis web. Tweet proteksi tips. Kirim pesen ing akun Facebook lan LinkedIn. Sampeyan bisa nggunakke hashtag #PrivacyAware resmi Data Harian lan njupuk sawise @DataPrivacyDay tetep dadi mode ing bagian paling gedhe saka tips Data Privacy Data paling anyar kanggo nyedhiyakake hubungan lan para devotees.

Gawe resmi. Sampeyan bisa nyaranake asosiasi sampeyan nduduhake dhukungan saka Data Privacy Day dening ngowahi dadi Juara Informasi Privasi Data resmi. Setahun kepungkur, luwih saka 450 asosiasi minangka Data Privacy Day Champions. Iku cepet lan gampang kanggo nggabungake.

Gawe individu. Proteksi data diwiwiti ing omah, supaya manawa kanca lan kulawarga ngerti bahaya kanggo data dhewe, utamane bocah-bocah lan wong enom sing bisa uga overshare liwat saluran media jejaring web. Ngamanake data ing kasempatan mati sing duwe cathetan rekaman ing PC, tablet utawa TV shrewd sing digandhengake karo outlet media interaktif kaya Netflix, Hulu, Amazon Prime lan iTunes.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!