blog

21 Apr 2017

Dashboard Oracle Definition

Apa Oracle Dashboard?

Dashboard Oracle yaiku bisnis Intelligence Dashboard, lan motivasi konco dasbor intelijen bisnis kanggo nuduhake asosiasi penanda eksekusi tombol (KPI) lan status pangukuran saiki. Biasane, dashboard ngumpulake lan ngowahi nomer, pangukuran, lan scorecard eksekusi ing layar siji.

Apa dashboard ngandhut:

Dashboard nduweni sethithik siji kaca, lan kaca bisa ngatonake apa wae sing bisa mbukak utawa diakses karo program web sampeyan. Kaca-kaca bisa dituduhake:

Efek saka macem-macem ujian

Konsekuensi saka diselidiki nyatakake panenan sing dikirim dening server intelijen bisnis Oracle sing nyetel kritisi pemeriksaan. Pangasil bisa muncul ing perspektif diganti, contone, grafik, gage, lan tabel. Klien banjur bisa ngilangi lan nyumurupi asil, nyisihake PDF, nyetak minangka HTML utawa PDF, utawa entuk asil menyang spreadsheet.

  • Pictures
  • Caution saka operator
  • Sambungan menyang situs
  • Sambungan kegiatan lan menu sambungan
  • Perspektif amplop nang persediaan introduksi BI Oracle
  • Content
  • Sambungan kanggo lapuran
  • Laporan distributer kanggo BI Oracle
  • Isi diinstal contone lapuran utawa kaca situs
  • Perspektif amplop ing indeks panenalan

Nemu isi ing dashboard Oracle

Nalika mbukak dashboard, zat kasebut nuduhake siji utawa kaca. Sampeyan bisa mbedakake kaca dashboard kanthi tab ing sisih ndhuwur sawetara dasbor. Ing sisih ndhuwur dashboard, sampeyan bakal weruh bar piranti sing nguwatake sampeyan:

  • Ngowahi dashboard menehi sampeyan duwe keuntungan lan wewenang sing dibutuhake
  • Tampilake pilihan sing beda kanggo nggarap kaca dashboard; ilustrasi minangka pilihan kanggo nyithak kaca saiki.

Sapa sing tanggung jawab nggawe lan ngganti dashboard?

Kanggo nggawe dasbor, siji kudu duwe manfaat Manage Dashboard, lan pengawas ngurusi entuk manfaat.

Mung wong sing duweni manfaat sing bener lan sah menyang dasbor, lan item sing bisa ditambahake, bisa nglakoni dashboard alter. Liyane, dashboard altering dileksanakake liwat kaca dashboard.

Dashboard Builder

Produsèn dashboard ngidini sampeyan kalebu kaca dashboard lan ngowahi kaca kasebut. Sampeyan uga bisa ngontrol format kaca lan nambah artikel menyang dasbor.

Kaca nduweni wilayah lan bagean sing nyekel zat dashboard. Saben dasbor ora duwe kurang saka siji kaca purge.

Tab liwat bantuan dhasar dashboard kanggo ngenali kaca dashboard. Macem-macem kaca bantuan kanggo ngatur konten. Umpamane, sampeyan duwe salah siji kaca kanggo nglebokake hasil saka ujian saben dina, kaca liyane kanthi sambungan menyang situs web panyedhiya lan kaca liya sing ana hubungane karo intranet perusahaan.

Obyek sing bisa ditambahake ing kaca dashboard

Obyek Dashboard - Iki minangka karya sing eksklusif ing dashboard. Kasus artikel dashboard nggabungake kegiatan nggabung, segmen sing nduweni isi, lan inti sing dituduh nuduhake ing pinggiran ing dashboard.

Objek dhaptar - Apa item sing sampeyan utawa klien liyane wis dipisahake ing inventori introduksi Intelligence bisnis Oracle sing wis sampeyan kudu setuju. Ilustrasi minangka pitunjuk, pepengsulan lan mung minangka wiwitan.

Apa ngontrol tampilan Oracle Dashboard?

Ing ngarsane dashboard, contone, ukuran isi lan shading shading dikontrol dening:

Skins - Iki ngontrol dashboard Oracle, umpamane, logo korporat, warna yayasan, lan lembar gaya. Ing titik nalika klien mlebu, kulit bisa dipérang dadi rong dobel. Administrator bisa nggawe tampilan anyar utawa ngowahi ukuran standar.

Gaya - Inggih, gaya ngontrol formatting hasil kanggo tampil. Formatting kasebut nduwe bayangan koneksi lan tulisan, ukuran lan gaya teks isi, sifat lan nuansa grafik, pinggiran ing tabel, lan mung awal.

Gaya teka ing penganjur sing dumadi saka runtime Style Sheets (cathetan sing nduweni ekstensi css), format grafik lan gambar. Administrator bisa nggawe lembaran gaya anyar lan ngrubah wong liya.

Klien bisa nggolek komponen tartamtu ing lembar gaya kalebu ukuran isi lan tabel pinggiran nalika format bakal teka. Padha bisa nggunakake tab hasil kanggo ngrampungake iki.

Format kosmetik - Format kosmetik yaiku babagan sing nuduhake pengaruh dashboard lan hasil visual. Sampeyan bisa nyetel menyang segmen, segmen, lan asil. Tambah laporan menyang kaca dashboard

Nalika nggunakake dashboard Oracle, sampeyan bisa nambah paling ora siji laporan menyang kaca dashboard. Ndadekake manawa sampeyan bisa narik kawigaten sampeyan bisa ngirim laporan menyang klien alternatif lan nggunakke operator kanggo ngrancang kaca dashboard.

Spesialis bakal ngirim dasbor kabèh menyang klien, lan nggabungake saben kaca informasi sing kasebut ing laporan kasebut.

Nalika sampeyan ngrancang spesialis kanggo kaca dashboard sing ngemot laporan distributor intelijen bisnis, elinga kriteria sing diiringi:

  • Pengaturan laporan Penerbit BI wajib di format PDF
  • Spesialis kudu disetel kanggo ngirim format PDF

Nalika nambahake jawaban menyang kaca dashboard, sampeyan bisa nindakake minangka inti utawa sambungan. Diinstal diwiwiti laporan dituduhake langsung ing ing dashboard.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!