blog

22 Dec 2016

Delhi Dhuwur Pengadilan: Administrator Tampilan Whatsapp Group ora tanggung jawab kanggo inti

/
Posted By

Dijupuk sawise masalah sing dianggep karo WhatsaApp, Pengadilan Tinggi Delhi ngira-ngira keputusan sing ngandharake yen pengawas saka WhatsApp lan wong liyane marang administrasi komunikasi ora bisa dianggep tanggung jawab kanggo fitnah, ing kasempatan sing ora ana ing individu ing postingan pasrawungan utawa pesen ora sopan.

Delhi Dhuwur Pengadilan: Administrator Tampilan Whatsapp Group ora tanggung jawab kanggo inti

Pengadilan Tinggi Delhi nerusake nyatakake yen, "Ora kaya manawa tanpa manajer ngurusi saben pengumuman lan ora bisa dikirim dening salah sijine individu saka kumpul ing tataran kasebut."

Kasus babagan Whats App Group admis didokumentoake dening Ashish Bahlla, sing ana hubungane karo perusahaan tanah. Dheweke nyathetake argumentasi marang Vishal Dubey sing jelas dadi eksekutif saka klompok kasebut. Iki kedaden ing kasunyatan sing, macem-macem purchasers saka tartamtu mangsa sukan disusun ing Haryana tindak ahead kanggo ngirim pesen ing Dhiskusi kumpul, amarga padha ora duwe kepemilikan ing wektu lan maju kanggo njaluk ditanggepi. Ana akeh pesen sing dipandu langsung marang Ashish Bhalla, sing banjur pindhah menyang pengadilan sing nyalahke wong-wong kumpul kanggo ngintip gambar lan ngetrapake dheweke, sanadyan nalika dheweke ora ana maneh bagean saka usaha penginapan.

Apa administrator Grup WhatsApp ora tanggung jawab kanggo isi kasebut?

Suwe-suwe didokumentasikake dening Ashish Bahlla nyuwun arahan langsung marang saben wong ing diskusi ngumpulake saka posting marang dheweke uga diilangake financial harms.

Equity Rajiv Sahai Endlaw, kursi tunggal hakim, ditolak kasus maligning sing dianggep minangka pengawas sing tanggung jawab lan maju, "Aku ora bisa ngerti kanthi referensi kanggo manajer manajer sing bisa diajak tundhuk kritik, sanajan kemungkinan sing ana, kanthi pengumuman digawe dening individu saka kumpul. Kanggo nggawe manajer sing dadi panuntun tataran online kanggo fitnah bakal kaya nggawe prodhuser koran kasebut, sing ngandhakake omongane omongane omongane omongane kritik. "

Dheweke uga melu nunjukake manawa ana manajer ing kumpul kunjungan online mung bisa nyengkuyung offshoots supaya ora ngetokake zat sing nyerang. Sahai Endlaw nuli ngandhakake, "Nalika panggung online digawe, sing ora bisa nyinaoni manawa para individu kasebut seneng kritik, lan penjelasan fitnah sing digawe dening sapa wae saka kumpul ora bisa nggawe ketua subyek" .

 

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!