blog

devi
17 Dec 2017

DevOps Certification Training

DevOps Certification Training

Pelatihan Sertifikat DevOps mbantu sampeyan supaya Rekonsiliasi lan pengujian sing terus-terusan, transmisi lan pengaturan sing terus-terusan, piranti pangontrolan kanthi teliti, umpamane, GIT, Jenkins, Wayang, Koki, Docker, Ansible, SaltStack lan Nagios kanggo ngotomatisasi maneka strides ing SDLC.

About Training Certification DevOps

DevOps minangka karya kanggo nggabungake Operasi lan Operasi Sistem. Kursus iki dimaksudkan kanggo nggawe sampeyan Profesional saka DevOps dening menehi sampeyan tangan-ing nyiyapake ing instruments sing wis dikembangaké minangka fitur saka DevOps lifecycle.

Course Details

ITS DevOps nyiapake web adhedhasar ngarahake sampeyan dadi profesional DevOps. Ing antarane iki, para guru pendhidhikan DevOps bakal mbantu:

  1. Ndhuni ide lan kabutuhan DevOps
  2. Ndhukuh persyaratane DevOps lan masalah asli saben dina
  3. Sinau nggawe lan persiyapan server kerangka normal kaya Apache, & Nginx kanggo Enterprise.
  4. Sinau apparatus DevOps umum kaya Jenkins, Wayang, Koki, Ansible, SaltStack, Nagios lan GIT
  5. Nglakokne ngrancang kerajinan mekanik, perusahaan lan pengaturan
  6. Sinau Konsep Virtualisasi
  7. Ngatur lan bundling, kombinasi konsisten nggunakake GIT
  8. Ngatur kinerja lan nyetel Keamanan dhasar kanggo Infrastruktur
  9. Nglacak operasi server nggunakake Kode sing kondhang kasebut minangka Infrastruktur minangka Kode
  10. Ndhukuh kebutuhan lan gagasan Pemantauan lan Logging.

Saliyane tema sing kasebut sadurunge, kanggo mbantu sampeyan ngerteni piranti DevOps sing paling misuwur, sampeyan uga bakal nampa kursus-kursus sing dikelola dhewe dening 4, kalebu presentasi, rekaman kelas, tugas, jawaban kanggo piranti sing sambungake:

  1. docker Nyakup Perkenalan, jenis Virtualisasi, Beda antara Xen & KVM, Virtualisasi Cloud.
  2. Ansible Covers Introduction, Setup and Configuration, Playbooks Ansible, 37 Modules Ansible, Different Roles and Command Line use.
  3. sirah Covers Introduction, Building the Cook Book, Obyek Node dan Cari, Data-karung, Lingkungan Chef, Peran, Node Node di Produksi dan memanfaatkan Server Chef Open Source.
  4. Wayang Covers Infrastructure Puppet and run-cycle, Language Puppet, Environment characterizing Nodes and Modules, Provisioning Web Server and Executing Modules Against Master Puppet.

Sapa sing kudu mlaku kanggo dalan iki?

Spesialis DevOps ana ing antarane para ahli TI paling akeh kompensasi saiki, lan kapentingan pasar kanggo wong-wong mau berkembang kanthi cepet. Kanthi mundhut bagean pendhudhuke anyar ing logika DevOps, sapa wae sing pengin nggolek bagean anyar iki, bisa njupuk kursus DevOps iki. Sawetara bagéan kasebut yaiku:

  1. Arsitek DevOps
  2. Teknisi Komputer
  3. Programer Tester
  4. Engineering Engineer
  5. Spesialis Koordinasi
  6. Discharge Manager

Pra-syarat

Ora ana syarat tartamtu kanggo mungkasi kanthi prasaja DevOps Practitioner. Sapa wae sing keterlibatan dhasar ing IT utawa informasi penting sakaLinux lan Jaringan bisa dadi Praktisi DevOps.

Ngluwihi Work

  1. Duwe situs web palsu nggunakake Apache Web Server.
  2. Tulis naskah sing laporan:
    • Macem-macem framework framework sing diidentifikasi karo klien lan OS.
    • Data sing diidhiti karo mbukak ing server.
    • Wangun 5 kanthi nomer paling akeh.
    • Urut administrasi kanthi memori
  3. Introduce Nagios ing hub VM kanggo ngetung parameter VM sing beda.

DevOps Certification Training - Kurikulum Kurir

1. Pambuka kanggo DevOps lan Keperluane

Tujuan -Ing modul iki, sampeyan bakal nyadari apa DevOps lan kebutuhane, bagean DevOps, masalah saben dina lan jawabane. Sampeyan uga bakal nemokake babagan format pondasi sing beda lan paham Skalabilitas lan Ketersediaan.

Subjek - DevOps, DevOps Roles, DevOps Requirements, DevOps Problems and Solutions, Nggawe DevOps Transition, Ngenali hambatan sosial lan ngalahake, Building Accountability and Trust, Understanding the Infrastructure and Challenges, Understand Scalability and Availability, Konsep Jaringan saka titik usaha tampilan.

Lab - Subnetting.

2. Ndhuwur Pelayanan Prasarana Umum

Tujuan - Ing modul iki, sampeyan bakal nemokake babagan Server Infrastruktur, Konfigurasi lan Optimisasi sing beda-beda.

Modul - Nggarap DNS Server ing Skala Internet, Instalasi DNS, Konfigurasi DNS, Tuning DNS lan Geolokasi. Ndelok Server Web kaya Apache, Ngnix lan disparities, Ngatur Apache & Nginx kanggo Enterprise, Load Balancing liwat HA Proxy lan Persiyapan NFS kanggo kapasitas presentasi.

Labs - Instalasi lan Konfigurasi DNS, Konfigurasi DNS Master / Puter, Konfigurasi Web Server HTTPD, Proxy Proxy HA - Loro-lorone HTTP lan TCP sing diadaptasi diunggahake lan Ngnix Instalasi lan Konfigurasi.

3. Ngaktifake Instalasi Otomatis lan Penggabungan

Tujuan Learning - Ing modul iki, sampeyan bakal mangerteni babagan Instalasi Otomatis saka Server, Integrasi Berterusan, Konfigurasi Konfigurasi lan Kemasan.

Modul - Instalasi Server Linux kanthi nggunakake strategi PXE boot utawa kick start, setup arsip Yum lan upgrade otomatis Otomatis. Pengaturan SVN lan GIT.

Lab - Metode Instalasi Linux - Nggawe PXE (Preboot Execution Environment) lan Linux Repository Setup.

4. Ndetepake Performance tuning angles lan Keamanan Penting kanggo Infrastruktur

Tujuan - Ing modul iki, sampeyan bakal nemokake babagan kinerja bagian Infrastruktur saka sudut pandang Enterprise lan Implementasi Keamanan kanggo nggawe lingkungan luwih aman.

Modul - Prinsip-prinsip Operasi Sistem Tuning, Masalah-masalah Disk Schedulers, Kasus Kinerja dan Penggunaan, Parameter Tuning Jaringan dan Pengaruhnya, Memahami Keamanan di tingkat OS dan Jaringan, Konfigurasi Linux Firewall dan perspektif keamanan lainnya untuk situasi aman.

Lab - Nganyarke Sistem Otomatis, Konfigurasi SVN lan Git lan Tabel IP.

5. Pembentukan lan Konfigurasi Jenkins lan Wayang

Tujuan -Ing modul iki, sampeyan bakal nemokake babagan Instalasi lan Konfigurasi Jenkins lan Wayang.

Modul - Pemasangan Jenkins, Otentikasi dengan LDAP, UNIX, lan sebagainya, Integrasi dengan SVN, eksekusi eksekusi pesanan, Instalasi dan Konfigurasi Boneka, Pertunjukan wayang dan ilustrasi, Wayang dengan SVN.

Lab - Jenkins pendirian lan persiyapan, Jenkins lan SVN gabung, Jenkins Jauh eksekusi, Mbangun karya kanthi ngirim email, Wayang pembentukan lan Konfigurasi, ilustrasi Manifest Puppets Penciptaan pengguna, panyiapan Tomcat, panyiapan Apache Server lan Parameter MySql.

6. Pambuka kanggo Automasi karo Ansible lan SaltStack

Tujuan - Ing modul iki, sampeyan bakal nemokake babagan perkakas lan bolongan Ansible, Playbook Ansible, Inventory Inventory / Dynamic Inventory, Patterns Ansible.

Modul - Infrastruktur minangka Kode, Instalasi Ansible, Struktur Komunikasi Ansible, Playbook Ansible, Inventory Inventory / Dynamic Inventory, Pola Ansible, Script Sample, SALTStack States, SLS, lan Dokumen Top, Ruang Ngisi, Renderers, Templating Modul, Orchestrasi.

Lab - Instalasi Ansible, Playbook Ansible, Instalasi Salt, Salt Running.

7. Mekanisasi karo Chef

Tujuan - Ing modul iki, sampeyan bakal nemokake babagan Dasare Chef, Chef Cookbooks, Arsitektur Kue, Piranti - Pisau lan Scripting and Chef Development Kit.

Modul - Resep Chef, Koki Cookbooks, Kokak Arsitektur, Alat - Pisau dan Skrip, Chef Development Kit (ChefDK)

Lab - Alat Line Command: Perintah Chef and Knife.

8. Priksa, Logging, Tomcat lan Alat Sistem

Tujuan -Ing modul iki, kita bakal mlebu ing Monitoring, logging lan ngevaluasi liyane apparatuses / pesenan DevOps sing penting kanggo latihan saben dinten. Kita bakal uga njupuk Panggonan ing nyetel server Tomcat.

Modul - Pambuka kanggo piranti penebangan sing beda-beda, Ngerti Sistem Reviewing, Nginstal lan Ngatur Nagios Monitoring Infrastruktur, Instalasi Tomcat Server lan ilustrasi, Ngerti Openssl lan Openssh unsur subtle, Ngerti rsync kanggo bala, Ngerti Perintah kaya: lsof, netstat, Ngerti Memori Virtual, Free, beat, vmstat, iostat, uptime, discover, screen, strace, Disk biaya kaya - df, du, mkfs, tune2fs, fdisk, dd, Understand / lan sanesipun / fstab, Mount orders.

Lab - Konfigurasi lan kasus Syslog, Log on, Nagios desain lan persiapan nguji server Linux lan kombinasi LDAP karo Jenkins.

Devops Training

In Just 3 Days
Saiki Dhaftar

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!