blog

6 Feb 2017

Pedoman Sertifikasi EC-Council: Ringkesan

Sertifikasi EC-Council: Proyek Penangan Insiden Certified EC-Council dianggep menehi konsistensi lan nggedhekake kabugaran kanggo nangani lan nanggepi acara keamanan PC ing domain bisnis. Kursus kasebut ngrancang prinsip lan kerangka kanggo ngakoni lan nanggapi bebaya keamanan PC saiki lan potensial.

Asosiasi aman nglakokaké tingkat enkripsi sing beda - enkripsi basis data, enkripsi VoIP, enkripsi portabel, enkripsi Wi-Fi, enkripsi email, enkripsi rekaman - server / desktop, kerangka kerja enkripsi, enkripsi server web, lan liya-liyane. Iku tansah cekap nggunakke keamanan multi-lapis supaya njamin saben rinci pungkasan bakal diikat lan kabeh dilindhungi.

Sertifikasi ECES

Pamriksan keamanan sing paling anyar nyebabake kedadeyan kaya mengkono - kabeh padha ora nduweni enkripsi sing ora ana utawa ora bisa diabaikan. Iku nggawa mundhut dhuwit akeh dhuwit bebarengan karo kepercayaan klien. Nambah reputasi sing nggegirisi sing ngrusak tandha lan nyurung menyang tengah. Kasus sawetara yaiku - SONY PS3, RSA, iPhone, LinkedIn.

  • Sertifikasi ECES uga dikenal minangka kompetisi teknik cryptography, kayata Feistel Networks, DES, lan AES.
  • Understudies bakal sinau keamanan informasi dhasar kayata kanggo kriptografi
  • Understudies bakal kenal karo teknik hashing kalebu MD5, MD6, SHA, Gost, RIPMD 256 lan liyane
  • Teknik-teknik kriptografi, kayata RSA, Elgamal, Elliptic Curve, lan DSA
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!