blog

facebook-instant-articles
15 Jun 2017

Artikel Instan Facebook Ads iku bermanfaat kanggo Penerbit

Facebook cepet Artikel desain, varian sing unggul lan cepet saka kaca artikel standar web iki luwih apik tinimbang ngetrap iklan ing kothak "artikel sing disaranake" ing ngisor iki.

Facebook wis wiwit nyoba iklan kasebut ing Maret 2017 lan wis weruh manawa sing nggawe "tambah incremental" ing ukuran penerbit kas bisa nggawe per thousand kunjungan online, kaya entri blog organisasi sing disebarake ana.

Adhedhasar iklan ing Artikel cepet iku kanggo njaga kawruh sing apik kanggo individu nalika nyetir dhuwit kanggo penerbit lan eksekusi kanggo publicists.

Secara total, Artikel cepet nyebarake antarane 20 - setengah aktivitas liyane, dibandhingake karo isi web sing akeh banget.

Facebook nggedhekake fitur-fitur anyar supaya para penerbit bisa nggabungake asosiasi luwih akeh karo pengumpulan wong liwat undhangan kanggo njupuk unit aksi lan adaptasi adhisi, kanthi modhifikasi pungkasan kaya nyayangke adaptabilitas ing iklan lan mupangatake macem-macem iklan Facebook.

Sponsor mundhut cepet Artikel Simpenan saka Facebook ora bisa ngontrol apa iklan sing muncul ing jero "Artikel" utawa ora, nanging bisa milih arep mbukak iklan ing InstanAt Articles utawa ora lan bisa nampilake penerbit tartamtu utawa golongan inti saka nyorot iklan.

Deloken sisan : Realationship pelanggan nggunakake media sosial

Digital Marketing Training

In 1 Month
Saiki Dhaftar

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!