FAQ kang

Umum

#1. Apa aku kudu milih ITS liwat panyedhiya latihan liyane?

  • Quality
    • ITS wis gedhe ing muter lan trainers empaneled ing bisnis. Pelatih kita unggul ora mung ing jerone lan jembar kawruh, nanging uga ing kabeh kualitas penting kesabaran lan kemampuan kanggo nerangake konsep angel ing prasaja.
    • Ora mung latihan Regular, kita uga nyedhiyakake latihan kanggo teknologi niche.
    • ITS minangka partner pelatihan resmi saka Microsoft, Red Hat, HP lan EMC. ITS uga pusat ujian resmi kanggo Redhat.
  • penak
    • Kita dumunung ing jantung kutha, banget cedhak karo Airport lan Metro Station uga.
    • Kita nyedhiyakake solusi end-to-end - pickup bandara, hotel, dhaharan, transportasi, Dhukungan Desk of Hospitality supaya sampeyan bisa fokus ing studi.
    • All training programs start every month and are conveniently scheduled. You can also start from Any Date™ if you opt for 1-on-1™training.
  • Centric Customer
    • We offer Customised training for special requirements.
  • Biaya efektif
    • Biaya total saka program latihan kita kurang saka panyedhiya latihan liyane.

#2. Endi pusat latihan sampeyan?

Pusat Latihan Teknologi Inovatif

#3. Apa jadwal latihan?

  • Wektu umum saka 9: 00 am kanggo 5: 00 am, sanadyan kita cukup fleksibel miturut preferensi klien.

#4. Apa aku kudu ngliwati materi kasebut sadurunge teka ing kelas?

  • Dianjurake nanging ora wajib. Yen sampeyan ndhaftar kanthi cepet, kita bisa ngirim courseware marang sampeyan (kanthi biaya ekstra). Kanggo sawetara kursus, versi elektronik uga kasedhiya.

#5. Aku nampa email saka "itstechschool@gmail.com". Apa id email resmi ITS iku?

  • Ya, iki alamat resmi kita sing digunakake yen panampa ora bisa nampa email saka alamat email info@itstechschool.com utawa yen kita ora nampa konfirmasi yen dheweke wis maca email kita.

#6. Apa latihan 1-on-1 ™ padha karo mentoring?

  • Ya, padha, ing ngendi pelatih fokus ing siji peserta lan njupuk pitakon.

Rega & Pembayaran

#1. Apa sampeyan nampa voucher Microsoft Software Assurance?

  • Ya, sing sah Microsoft partner kita nampa.

#2. Apa sampeyan nampa kredits Learning Redhat?

  • Ya, minangka partner Redhat sing awake dhewe setuju.

#3. Apa ana biaya tambahan sajrone Natal lan Taun Anyar?

  • Ora, biaya bakal padha sanajan ora ana apa-apa dina / acara.

Wisata & Visa

#1. Aku bisa nindakake Ujian RCHE ing ngendi wae?

  • Ya, siji bisa mlebu ujian RCHE ing sembarang Pusat Ujian RedHat sing sah.

#2. Apa aku bisa nderek latihan ing visa wisata?

  • Ya, sampeyan bisa mlebu latihan ing visa wisata. Ing kasunyatan, mayoritas siswa ing visa wisata.

Food & Beverages

#1. Apa panganan Halal sing ana ing India?

  • Ya.

#2. Apa panganan Kosher sing ana ing India?

  • Ya, kasedhiya nanging mung ing Delhi ing House Chabad. Padha kudu ngandhani rong dina sadurunge. Iku gratis.

About Certifications

#1. Apa kualifikasi ana ing njaba India lan, yen mangkono, adhedhasar pangakuan / status sing padha kaya aku wis dijupuk ing Eropah / USA?

  • Ya, kualifikasi / sertifikasi sah ing saindhenging donya lan nggawa pangenalan sing padha minangka sertifikat sing ditampa ing Eropah / USA

#2. Apa aku entuk sertifikat partisipasi?

  • Ya.

Query Specifik Course

#1. RHCE (2 njupuk). Ing acara aku lulus ujian ing nyoba pisanan, apa ana mbalekake?

  • Ora ana mbayar maneh biaya ujian kapindho yen sampeyan lulus ujian ing upaya pisanan. Biaya saka RHCE (2 njupuk) njupuk prakiraan yen persentase tartamtu siswa bakal lulus ing upaya pisanan lan kurang jumlah mahasiswa bakal mbutuhake njupuk 2nd.

#2. Yen aku ora njupuk RHCE (2 njupuk), aku isih bisa ngetokake ujian RHCE yen aku gagal ing njero usaha? Apa manfaat RHCE (2 njupuk)?

  • Ya, sampeyan bisa mundhut maneh ujian kasebut kanthi biaya tambahan US $ 250 sanajan sampeyan ora njupuk RHCE (njupuk 2). Rega saka RHCE (2 njupuk) kalebu ora mung biaya retake nanging uga retraining sawise nganalisa alesan kanggo gagal ing nyoba pisanan. Uga nyakup akomodasi lan dhaharan kanggo tinggal ekstra.

Others

#1. Aku kuwatir babagan kemampuan komunikasi para pelatih. Apa padha nganggo basa Inggris sing apik?

  • Kabeh pelatih ing ITS ngomongake Basa Inggris kanthi apik. 90% pelanggan kita saka luar India lan pelatih kita ngomongake kanthi logat netral.

#2. Saliyane Ahad, sing dina-dina liyane ana ing India? Nalika kelas ijol-ijolan dianakaké?

Delhi / Dehradun / Shimla
Taun Anyar - 01 Jan
Republic Day - 26 Jan
Holi - 24 Mar
Independence Day - 15 Aug
Gandhi Jayanti - 02 Oct
Dushera - 11 Oct
Diwali - 30 Oct

Bangalore
Taun Anyar - 01 Jan
Republic Day - 26 Jan
Independence Day - 15 Aug
Gandhi Jayanti - 02 Oct
Dussehra - 11 Oct
Diwali - 30 Oct
Karnataka State - 01 Nov

#3. Bisa nganggo ponsel ing India?

  • Ya. Yen sampeyan duwe ponsel GSM, kita menehi saran supaya sampeyan nggawa sampeyan menyang India.

#4. Apa bisa nggawa pasangan karo aku?

  • Ya, sampeyan bisa nggawa partner sampeyan. Nanging, ana biaya tambahan kanggo akomodasi lan dhaharan Hotel.

#5. Kita pengin olahraga wong 4 lan seneng karo kelas kasebut. Apa sampeyan bisa?

  • Ya, yen ngirim peserta 4, kita bisa menehi latihan eksklusif kanggo wong-wong sing bisa diwiwiti saka Any Date ™ cocok kanggo sampeyan.

#6. Apa yen aku kepengin sinau ing kursus-kursus liyane, aku bisa ngluwihi aku kanggo nindakake kursus-kursus liyane?

  • Ya, sampeyan bisa ngluwihi mangsa kanggo kursus liyane. Nyatane, akeh siswa sing nglakoni. Adalah dianjurake kanggo njaluk Visa India kanthi validitas nganti sawetara dina / minggu sawise tanggal pungkasan latihan sing diusulake supaya sampeyan bisa nganyarke kanggo kursus liyane sajrone tinggal ing India.

#7. Apa sampeyan menehi latihan online?

  • Ya, kita latihan online langsung.

#8. Apa sampeyan bisa supaya organisasi bisa mbayar biaya latihan tanpa dhahar lan tetep supaya aku bisa mbayar prabédan nalika rawuh?

  • Ya, sampeyan bisa. Perusahaan sampeyan mung bisa mbayar ragad latihan lan sampeyan bisa mbayar dhaharan lan tetep mandheg.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!