Siswa Unggulan

download
Dikirim ing:

Matur nuwun lan ana sesi apik lan informatif.

9abbb1ea-9427-41ce-8d17-5268cbd5d058
Manager Associate (IT)
Dikirim ing:

Staff support Gr8. trainer duwe exprinace apik ing ITEM. Kualitas pangan paling apik. sakabehe apik banget eksrinace nalika latihan

5fc96cab-353e-4362-ade6-862d6349915a
Kepala (IT)
Dikirim ing:

Pelatih sing apik banget karo jero pengetahuan domain. Prasarana apik latihan.

untitled
Ganti lan Kapasitas Manager
Dikirim ing:

Iku latihan apik karo lingkungan trainer lan learning sing apik banget. Iku gedhe kanggo ngerti carane organisasi bisa njero lan proses sing silih terkait. Menapa malih, Trainer sanget wigatos bilih piyambakipun njlentrehaken punapa-punapa kanthi sanget kaliyan conto-conto praktis ingkang ndadosaken kula mangertos samar-samar lan samangke kanthi gampang. Aku ora tau ngajak dadi pengalaman sing kaya mengkene, nanging aku arep nggawe liyane sertifikasi saka kene wae. Cheers lan kabeh sing paling apik kanggo kabeh.

AAEAAQAAAAAAAApJAAAAJDNhMjY1NTU0LTBlNTAtNDEwYy04NWYyLWM3OGM0ZmEzYWJmOA
Proses Manajemen Layanan Lead
Dikirim ing:

Iki minangka sesi belajar gedhe. Muga-muga kita duwe sesi liyane sing padha kanggo siklus urip liyane, bakal seneng sinau lan sinau.

Photo
ITIL foundation
Dikirim ing:

Sawijining institusi gedhe karo staf kualitas lan kabeh Infra sing perlu. Wiwit dadi pondasi ITIL ing njero usaha kanthi apik.

Rekomendasi kabeh sampeyan gabung iki kanggo sertifikat.

acspike_male_user_icon
manager, Huawei india
Dikirim ing:

Aku wis nggawe foundation lan intermediate ITIL saka ITS tech sekolah ing sasi pungkasan dhewe. Aku ketemu Manager Sales Mr Sandeep lan trainer banget mbiyantu kanggo ngerti proses lengkap lan malah padha mbiyantu kanggo nggawa prospek ing mangsa karo calon. Aku matur nuwun marang loro mau lan ngupaya kerjasama sing padha sajrone kursus sabanjure karo ITSTECHSCHOOL

dagobert83_female_user_icon
Dikirim ing:

Iku sesi gedhe. Trainer apik. Aku seneng marang ajarane.

acspike_male_user_icon
Gemalto, Noida

Latihan sing dikelola kanthi apik lan apik.

acspike_male_user_icon
Gemalto, Noida

Latihan apik lan trainer pinter.

acspike_male_user_icon
Kronos Solutions, Noida

Pelatih banget

acspike_male_user_icon
Ericsson Global India Pvt Ltd, Gurgaon

Profesionalisme sing apik dipamerake dening organisasi sampeyan lan kabeh barang sing dijanjikake bakal dijaga kanthi bener.

acspike_male_user_icon
Ericsson Global India Pvt Ltd, Gurgaon

Aku bakal suggest kabeh sing takon babagan Institut kanggo njupuk kursus ITIL Foundation saka Institut. Trainer banget apik.

acspike_male_user_icon
Kronos Solutions, Noida

Latihan apik banget. Cara koordinasi apik tenan. trainer uga wis nyinau lan apik karo cara sing apik banget. Secara sakabehe, iki ana pengalaman hebat karo ITS.

acspike_male_user_icon

Good Institute

acspike_male_user_icon
American Express, Gurugram

Wis dadi kenikmatan nyata kanggo duwe Chikanna minangka instruktur kita kanggo Selenium. Jangkoan isi sakabèhé apik saka kursus lan instruktur kaahlian ing subyek digawe iku pancene menarik lan macem.

acspike_male_user_icon
American Express, Gurugram

Kanggo kabeh profesional sing ngupaya sinau selenium lan entuk CICD kanggo nguji automasi, iki mesthine kudu mlaku utamane saka pakar kaya Pak Chikkanna.

acspike_male_user_icon
American Express, Gurugram

Sawijining latihan paling apik sing aku duweke. Pelatih nduweni keterampilan paling jawa saka Jawa lan Python. Panjenengane nerangake kabeh kanthi tetep ing sepatu kita lan kita bisa njaluk 90% ing lats saka bab-bab sing wis mulang ing dina terakhir 4. Thanks kanggo sampeyan kanggo ngirim trainer paling pinter.

lambang wanita
Ericsson Global India Pvt Ltd, Gurgaon

Institut pelatihan sing apik

dagobert83_female_user_icon
Gemalto, Noida

Good Training Content. Loro-lorone PPT lan tangan ing video apik banget bab modul.

acspike_male_user_icon
Gemalto, Noida

Pelatih iki profesional karo akeh kawruh, dheweke njlèntrèhaké topik kanthi rinci lan ngilangi sebagian pitakon kita
Secara sakabehe ana latihan apik

acspike_male_user_icon
Ericsson

Experience was good as instructor is well skilled. I recommend people this institute for professional/ITIL certificates.

dagobert83_female_user_icon
Colt

Very professional and Knowlegeable

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Its Worth

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Good Overall Training

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Very good learning

Colt Technologies

Good learning experience!!

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Good corporate Training Partner.

dagobert83_female_user_icon
Colt Technologies

Its good Training

acspike_male_user_icon
Colt Technologies

Very good learning and Practical Hands. Really like the approach and very fruitful session. I will recommend to others.

acspike_male_user_icon
Colt

Good Training

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!