blog

9 Bisa 2017

Apa WiFi Sampeyan Nyedot lan Cara Ndandani?

/
Posted By

Kenapa WiFi Anda Sakit dan Cara Ndandani

meh Wifi Sucks ing jaringan asal. Kita kabeh wis ngalami eksekusi miskin WiFi ngarep lan pembengkakan, kekacauan, lan perbaikan homegrown saksuwene luwih saka tinimbang taksonomi. Yen sampeyan dadi master IT sing nyiapake, nggoleki pendekatan kanggo nyatakake kanthi ringkes marang kanca lan kulawarga sing kerep ngapa dheweke ora bisa mlaku - lan apa sing bakal dilakoni?

Ing kasempatan sing ora pati ngerti babagan IT lan nggoleki pendekatan kanggo ngalami kuat pengalaman streamlining sistem WiFi, kirim iki minangka dhasar mbantu ing WiFi ngatur lan manual kanggo nggunakke omah minangka lab praktik kanggo aptitudes sampeyan bakal nggunakake saben dina minangka jenius IT.

Apa WiFi Sucks

Wi-Fi saka sawijining sifat banget luwih elek tinimbang dipasang babagan mutu tanpa mutu lan kekuatan sinyal. Sinyal sing liwat media fisik kaya kabel duwe cara sing cukup. Sinyal tanpa kabel bisa ikut campur karo siji lan liyane bakal ilang kekuatan sing luwih adoh saka sumber transmisi. WiFi gumantung banget karo perdagangan, ananging akeh banget wong sing arep nggawe - ora ana papan kanggo asosiasi ethernet ing bagean gedhe saka gadget omah-omahku. Supaya kita kurban kekuatan datastream kita minangka selimut variabel sing bisa dianggep bener ing ether. Kabeh sing luwih apik sing bisa dilakoni yaiku ngisi bolongan ing kemul, nggawe luwih akeh padhang asosiasi sing nutupi kabeh omahmu.

Ngalih

Ngalih ngawasi lalu lintas web. Sampeyan bisa njupuk luwih akeh babagan kapasitas lan bagéan ing pengalaman pisanan Keith kanthi ngalih lan pindhah. Ing kasus apa wae, switch sing dipinjamkan dening ISP umume yaiku piranti 2-in-1. Wong loro ngawasi lalu lintas lan ngirimake sinyal radio sing ngemot asosiasi nirkabel. Punika bab sing bisa ditampa ing switch sampeyan lan sampeyan bisa uga ditarik kanggo nunjuk ing titik lemah ing omah sampeyan, nanging sinyal nirkabel dimaksudake supaya katon lan komunikasi ing ujung 90. Supaya mesthine kabeh padha nuding ing dalan sing padha, kanthi cara vertikal utawa horisontal.

Nalika posisi aparat resepsi bisa ningkatake ruang lingkup, mesthine ora bakal nutupi omah sampeyan. Dadi saklar 2-in-1 sing nglakoni loro panganggone ing kaping pindho, lan mung ana siji wae, biasane kurang sukses tinimbang gadget khusus sing disebut WiFi Access Points (WAP Access).

WAPs

Sipat combo lan gadget penyiaran WiFi sacara rutin ngupayakake banget lan pertempuran kanggo menehi ruang kanggo kabeh omah. Luwih, paket WAPs saka penjual sing padha bakal sambungake karo saben liyane, lan menehi luwih gedhe jangkoan kanggo omahmu.

Elinga yen Gadget iki isih arupa sinyal pamroses sing umum horisontal, ora vertikal. Ing kasempatan yen sampeyan duwe omah multi-crita sampeyan butuh ora kurang saka siji WAP ing saben lantai.

Saluran lan Frekuensi

Gadget WiFi sing dikawruhi WiFi lan sing wiyar bisa nyedhiyani kanthi terang yen kasunyatane nggunakake standar sing padha kanggo komunikasi: standar 802.11, sing nemtokake manawa gadget bisa nyitakake informasi ngliwati saluran sing beda-beda.

Ing standar 802.11, ana macem-macem gadget saluran sing bisa digunakake kanggo komunikasi, kabeh sing ora dilisensi, sing tegese ora dikendhaleni lan sampeyan ora kudu ngganggu kanthi idin sing ora umum kanggo komunikasi. Sing paling penting kanggo korespondensi cendhak, supaya sinyal bentrokan sing signifikan ora kedadean - sampeyan ora bakal bisa komunikasi karo kambuh sing ora bisa dibedakake saka DJ omah-omahé. Nanging, akeh saluran sing cedhak siji lan liyane banget normal kanggo siaran WiFi saka omah tetangga, utawa malah saka gadget ing omah sing padha, dadi ing saluran panutup.

Sampeyan bisa milih antarane nyetel piranti kanggo 5GHz utawa 2.4 GHz. Jangkah sing paling jembar yaiku 2.4 lan saluran ing sawetara sing cekap adoh saka siji liyane ora bisa dicelepake yaiku 1, 6, lan 11. Iki minangka keputusan sing paling normal, lan ing acara sing sampeyan pilih, sampeyan kudu njamin sampeyan ora nutupi karo tetanggamu.

Nanging, yen sampeyan duwe WAP utawa ngalih ing saluran sing padha, tanpa mangerteni kemungkinan kasebut salah siji saka telung cathetan ing ndhuwur, bakal ngelanggar lan nambah WiFi sampeyan. Sampeyan bisa uga kudu pindhah menyang 5GHz kanthi cahya saka kasunyatan sing senadyan kasunyatan manawa sinyal kasebut nduweni jarak sing luwih cendhek, sing pancene entuk manfaat ing lapangan sing bakal ana saluran sing jelas.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!