blog

Sertifikasi CISSP
3 Aug 2017

Apa sampeyan kudu njaluk Certificate of CISSP?

/
Posted By

Pengin njaluk sertifikat CISSP, nanging ora yakin yen ana impact ing karir profesional sampeyan? Inggih! Sampeyan wis teka ing panggonan sing bener! Kita bakal nemokake alasan sing paling dhuwur kanggo ngelingake supaya entuk sertifikat CISSP.

 

Apa sertifikat CISSP?

CISSP minangka akronim kanggo Certified Information Systems Security Professional. CISSP minangka sertifikasi keamanan IT sing wis dirancang dening International Information Systems Security Certification Consortium (ISC2). ISC2 minangka badan nirlaba kang duwe spesialisasi ing definisi standar keamanan IT ing saindenging donya. ISC2 ndarbèni Body Common of Knowledge (CBK) kanggo keamanan cyber lan nawakake sertifikasi keamanan IT global sing luwih akeh.

CISSP iku sertifikat tingkat lanjut sing dirancang kanggo para profesional keamanan cyber berpengalaman sing duwe keahlian sing dibuktikake kanggo ngatur keamanan informasi lingkungan perusahaan. Miwiti latihan sertifikasi CISSP saka lembaga sing dipérang, kayata ITS Tech School, sing diwenehi wewenang déning ISC2, nyedhiyakake ruang luwih gedhé kanggo sinau lan nambah kemungkinan kandidat kanggo mbusak ujian CISSP.

 

Apa njaluk Certification CISSP?

Ana akeh manfaat saka njupuk a Sertifikasi CISSP. Kene kita bakal nemokake alasan 5 ndhuwur kanggo njaluk certified CISSP:

  1. Tambah akeh kanggo Profesional Keamanan Informasi: Ing saindenging jagad, pratandha-pratingkah nglanggar keamanan informasi njaga pangembangan organisasi marang keamanan IT. Dana kapisah kanggo dialokasikan utamane kanggo keamanan IT, sing ateges uga ana pagerakan profesional infosek.
  1. Wide Karir Cakupan: Profesional certified CISSP nduweni kemampuan kanggo nangani macem-macem ancaman lan serangan cyber canggih, saengga ndadekake individu sing ahli lan pinter. Ora ana kekurangan proyek kanggo profesional kaya sing bisa ngatur macem-macem keamanan cyber skills sing kalebu - Keamanan Asset, Keamanan Perangkat Lunak, Keamanan Jaringan, Manajemen Insiden lan Recovery Bencana antarane akeh liyane.
  1. Certification nambah Pengakuan kanggo ketrampilan:Pandhuan individu sing disertifikasi CISSP menehi pangerten lan menghormati kaahlian lan kawruh sing diduweni liwat pengalaman praktis lan status sing disertifikasi. Ujian CISSP ora gampang kanggo crack; Nanging, nalika wis dibusak lan sertifikat wis ditampa, diakoni minangka standar Emas kanggo keamanan IT ing saindenging donya.

Apa Gaji Rata-rata saka profesional CISSP?

 Geger rata-rata profesional CISSP disertifikasi, miturut Global Information Security Workforce Study (2015), yaiku US $ 103,117.

Keuntungan saka njupuk kursus CISSP saka lembaga sah kaya ITS Tech School adoh luwih kuwatir lan kuwatir. Yen sampeyan pengin njupuk karir ing keamanan informasi menyang tingkat sing luwih dhuwur, CISSP mesthi bakal menehi sampeyan swiwi!

Related:Apa Perusahaan Mbutuhake Profesional Keamanan lan Admins CEH Certified?

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!