blog

3 Jan 2017

9 Kursus Latihan Paling Apik karo Google Cloud Platform

Kanthi Google Cloud Platform, sampeyan bisa nggawé, nguji, lan masang aplikasi ing framework kang banget adaptif lan gumantung Google kanggo pengaturan web, portabel, lan backend.

Cloud Platform nawakake macem-macem item maya lan administrasi kanggo PC, persediaan, ngatur, informasi ageng, learning machine, operasi, lan mung tip saka gunung es.

Sumber daya Google Cloud Platform

Platform Cloud nduweni pengaturan sumber daya fisik, contone, PC lan drive bunder keras, lan aset virtual, contone, mesin virtual (VM), sing ana ing ladang server Google sing adoh lan amba. Saben wilayah farm server dumunung ing saindhenging donya. Distrik kalebu US Tengah, Eropah Kulon, lan Asia Wétan. Saben wilayah minangka akumulasi zona, sing dipisahake ing saben wilayah. Saben zona diakoni kanthi jeneng sing nggabungake identifier surat nganggo jeneng wilayah kasebut. Misale, zona sing ana ing distrik Asia Timur dijenengi asia-east1-a.

Transportasi aset iki menehi sawetara kaluwihan, nggabungake pengulangan ing acara kuciwane lan ngilangi inertness kanthi nemokake aset luwih cedhak karo pelanggan. Sirkulasi iki uga nyedhiyakake sawetara standar babagan carane aset bisa digunakke bebarengan.

Ing ngisor iki ana Course Latihan lan Sertifikasi sing paling apik ing Google Cloud Platform:

  • Pangembang Solusi Langkah 1 Platform Dasar (CP100A)
  • Solusi Pengembang Langkah 2 Ngembangaken Solusi kanggo Google Cloud (CPD200)
  • Google Container Engine lan Gubernet
  • Google Cloud Platform for Systems Operations Professionals
  • Google Cloud Platform for Solutions Arsitek - CPA200
  • Big Data Google & Learning Machine
  • Google Cloud Platform - Analisasi Data Berkualifikasi (CPE201)
  • Pemrograman Dataflow Google dan Pub / Sub
  • Google Big Query for Data Analysts (CPB200)

  1. GOOGLE CLOUD FUNDAMENTALS - CP100A

Kelas iki ngenal anggota karo item lan administrasi Google Cloud Platform. Liwat campuran pendidik ndhisiki presentasi, pameran, lan laboratorium tangan, understudies njupuk ing ngira Google Cloud Platform lan carane nggabungake pengaturan awan basis menyang metodologi bisnis.

pirsawan

Kelas iki diusulake kanggo perancang desain, ahli operasi kerangka kerja, lan penyusun rancangan kanggo aplikasi lan nggawe aplikasi ing Google Cloud Platform. Kelas iki uga cocog kanggo pejabat lan pemimpin bisnis sing nyakup kemampuan Google Cloud Platform kanggo ngatasi kebutuhan bisnis.

Prasyarat

Ora Ana. Lingkungan kanthi perbaikan aplikasi, kerangka kerja Linux, operasi kerangka kerja, lan informasi investigasi / learning machine gunane kanggo mangerteni inovasi sing diamanake.

Tujuane

Ing pungkasan dina iki, anggota bakal duwe kapasitas:

  • Mbédisi alesan lan ngira saben item lan administrasi Google Cloud Platform
  • Nerangake beda antarane Iaas lan PaaS
  • Dhaftar teknik kanggo nyambungake karo administrasi Google Cloud Platform
  • Kursus kursus ing ngendi klien wis nggunakke Google Cloud Platform kanggo nambah organisasi
  • Waca cara milih lingkungan deployment aplikasi sing cocok ing Google Cloud Platform: Google App Engine, Google Container Engine, utawa Google Compute Engine
  • Pasang aplikasi menyang: Google App Engine, Google Container Engine, lan Google Compute Engine
  • Tjubo babagan alternatif panyimpenan Google Cloud Platform: Google Cloud Storage, Google Cloud SQL, Google Cloud Bigtable, lan Google Cloud Datastore
  • Nggawe aplikasi sing nggunakake Google Cloud Datastore lan Google Cloud Storage kanggo nyimpen informasi
  • Informasi tumpukan menyang BigQuery lan pitakonan iku
  1. SENENGE PEMBANGUNAN LAYANAN GOOGLE PLO (CPD200)

Kelas iki ngenal anggota karo Solution Development kanggo Google Cloud Platform. Liwat campuran pendidik ndamel presentasi, pameran, lan laboratorium tangan, understudies nemtokake cara nggawe aplikasi awan nganggo Google App Engine, Google Cloud Datastore, lan Google Cloud Endpoints.

pirsawan

Kelas iki diarepake kanggo insinyur aplikasi sing berpengalaman sing kudu nemtokake cara mindhah aplikasi menyang awan utawa kanggo nggawe aplikasi awan lokal, awan Google Cloud Platform.

Prasyarat

Sadurunge njupuk kursus iki, anggota kudu duwe:

  • Rampung kanggo CP100A - Fundamentals Google Cloud Platform (utawa pengalaman proporsional)
  • Kapabilitas penting karo instrumen garis pajanan lan situasi kerangka kerja linux
  • Encounter nggawe aplikasi lan API nganggo logika pemrograman khas, contone, Java utawa Python
  • Pengaturan advance awal, ing lingkungan lokal utawa ing lingkungan awan mbukak

dislametaké

Nganti pungkasan ing kursus iki, anggota bakal duwe kapasitas:

  • Nglacak Google Cloud Resources Repositories kanthi nggunakake Google Cloud Platform Console
  • Nguji aplikasi App Engine kanthi nggunakake SDK App Engine
  • Mlebu menyang App Engine Server Konsole
  • Nggawe API nggunakake Google Cloud Endpoints
  • Tutul Cloud Endpoint API nggunakake API Explorer
  • Nggawe aplikasi menyang App Engine nggunakake SDK App Engine
  • Konfigurasi, struktur lan ngatur aplikasi App Engine nggunakake macem-macem administrasi
  • Nggawe ID Klien sing nggunakake Konsol Platform Google Cloud
  • Administrasi Aplikasi App Aman lan API Cloud Endpoints nggunakake verifikasi
  • Ngatur lan mindhah formulir anyar administrasi App Engine
  • Nggabungake Google Cloud Logging menyang aplikasi App Engine
  • Pemanfaatan jumlah survey ing Google Cloud Platform ngluwihi
  • Nggabungake maneka warna kapasitas nganggo aplikasi App Engine
  • Nggawe lan nglakokake tampilan informasi kanggo nggunakake Google Cloud Datastore
  • Nglakoni macem-macem pitakon ing Google Cloud Datastore
  • Ngresiki dhaptar dhaptar ing Google Cloud Datastore
  • Nglakokne ijol-ijolan nggunakake Google Cloud Datastore
  • Audit laporan Google Cloud Trace ing Konsol Platform Google Cloud
  • Ngatur API Memcache dadi aplikasi App Engine kanggo nggedhekake eksekusi
  • Ngatur, mbukak lan audit asil saka Google Cloud Security Scanner
  • Ngonfigurasi tumindak scaling saka App Engine Engine individu
  • Nggawe pangirim App Engine kanggo Push Task Queues
  • Kirim email saka aplikasi App Engine nggunakake API Mail
  • Tugas Rencana ing App Engine nggenepi Service Cron
  • Ngresiki persiyapan Service Cron
  • Tugas Tugas Push, lan penangan Service Cron
  • Ngirim informasi Google Cloud Platform saka usaha
  • Busak tugas lan aset Google Cloud Platform
  1. GOOGLE CONTAINER ENGINE AND KUBERNETS - CP306A

Kelas iki ngenal anggota karo Google Container Engine (GKE) lan Kubernetes. Kanthi campuran guru ndamel presentation, showings, lan laboratorium tangan, understudies njupuk gagasan lan praktik tombol kanggo deploying lan tetep munggah aplikasi nggunakake Google Container Engine.

pirsawan

Kelas iki direncanakake kanggo desainer rancangan, ahli operasi kerangka, modeler panatur, lan ahli operasi perbaikan sing nggawe, ngalih, lan masang aplikasi aplikasi kompartemen babagan Google Cloud Platform (GCP).

Prasyarat

Sadurunge njupuk kursus iki, anggota kudu duwe:

  • Rampung menyang CP100A - Fundamental Google Cloud Platform (utawa witjaksono)
  • Kemampuan sing penting karo apparatus line charge lan situasi framework kerja linux
  • Rencana awal operasi utawa operasi advancement, uga ing lingkungan lokal utawa ing lingkungan awan mbukak
  • Alam karo kompartemen lan kemajuan adhedhasar, umpamane, Docker

dislametaké

Ing pungkasan kelas iki, anggota bakal duwe kapasitas:

  • Bentenaken motivasi lan gunakake kasus Google Container Engine lan Kubernetes
  • Nemtokake kapasitas segmen grup nduwèni: kasus, tandha, pengontrol réplikasi, lan administrasi
  • Bentenaken alesan lan nggunakke kasus Google Container Registry
  • Gawe gambar Docker lan kirim menyang Registry Google Container
  • Nemtokake kapasitas segmen kelompok: acara okeh lan hub kelompok
  • Gunakake Cloud Platform Console kanggo nggawe wadhah sing nduwèni
  • Nggunakke piranti baris summon Google Cloud lan sarana order order kubek kanggo komunikasi karo tandha bagian
  • Kondhisi kasus nggunakake format JSON
  • Nglebokna kasus kasebut menyang Bunch Container Engine
  • Nggawe bungkusan Engine Container kanggo nggabungake acara Redis kanthi progresif
  • Rampungake dokumen pengaturan sing menehi ciri kontroler replikasi lan persiyapan sing diawasi
  • Sakwise nggawe kontroler lan unit replikasi, rescale ngumpulake
  • Nglebokake aplikasi dhasar sing nggunakake dokumen YAML sing ngenali administrasi, pengontrol replikasi, kasus
  • Nemtokake prinsip firewall lan load balancers kanggo nemtokake administrasi kanggo aplikasi basis aplikasi
  1. GOOGLE PLOUD UNTUK SISTEM OPERASI PROFESIONAL CPO200

Kelas iki ngenali anggota kanthi panggunaan kahanan pangguna lan kerangka awan mbukak kanthi nggunakake Google Cloud Platform. Liwat campuran pendidik ndhisiki presentasi lan lab-lab, understudies nemtokake cara kanggo masang bagean pondasi awan, umpamane, sistem, kerangka, lan aplikasi. Kursus iki dimaksudake kanggo menehi anggota kanthi pangerten tangan sing kuat lan dhasar dipusatake karo lab.

pirsawan

Kelas iki direncanakake kanggo ahli Operasi Sistem lan Administrator Sistem nggunakake Google Cloud Platform kanggo nggawe utawa mindhah kahanan aplikasi lan yayasan

Prasyarat

Sadurunge njupuk kursus iki, anggota kudu duwe:

  • Menyang CP100A - Fundamentals Platform Google Cloud (utawa pengalaman sebanding)
  • Kapabilitas penting karo instrumen garis pajanan lan situasi kerangka kerja linux
  • Operasi awal sadurungé ditemokaké, adhedhasar panggunaan utawa awan mbukak

dislametaké

Nganti pungkasan papat dina iki, anggota bakal duwe kapasitas:

  • Ndhuni penghuni tengah supaya dianggep nalika ngatur lan ngirim menyang maya
  • Nggunakna Google Developers Console kanggo nggawe lan nangani bisnis sing beda-beda
  • Nggunakke rekaman keuntungan lan wewenang kanggo nuduhake akses level ndeleng antarane aktivitas
  • Nggawe Google Compute Engine conto
  • Nggawe sistem non-standar lan audit sistem sampeyan
  • Deleng ing sistem default lan non-standar
  • Nggawe aturan firewall nganggo lan tanpa label
  • Nggawe lan nggunakake gambar Compute Engine sing tweaked
  • Setel skema persetujuan kanggo kasus Mesin Compute
  • Tahan alamat IP njaba kanggo kedadeyan
  • Pratinjau conto mesin Compute
  • Pratinjau bunder informasi
  • Nggawe gambar nggunakake buntut boot diligent
  • Transfer gambar menyang Google Container Registry
  • Nggawe acara Compute Engine ngumpulake conto
  • Nggawe kasempatan Cloud SQL nggunakake Cloud SDK
  • Nglebok lan nyoba aplikasi web
  • Kalebu kesempatan lan metadata usaha
  • Pitakonan lan metadata usaha nggunakake Cloud SDK
  • Nggawe kedadeyan nggunakake wiwitan script ing metadata lan Google Cloud Storage
  • Priksa manawa ana tulisan shutdown lan ngenalake operator Cloud Logging
  • Nggunakna API Explorer kanggo ngetokake API pitakon
  • Run kode test sing nggunakake Google API Pustaka API
  • Tes lan nyipta wadhah sing nggunakake API Cloud SQL
  • Nggawe format cilik lan njaga kedadeyan ngumpulake
  • Ngatur bungkusan cilik kanggo autoscaling
  • Nggawe bunches cilik kanthi otomatis njaga autoscaled
  • Ngatur nyalahke tumpukan HTTP toleran
  • Nguji keseimbangan kanthi nggunakake HTTP stack adjusting
  • Teliti penyebaran aplikasi nggunakake tata letak Jinja lan Python karo Google Cloud Deployment Manager
  • Busak aktivitas lan aset Google Cloud Platform
  1. GOOGLE CLOUD PLATFORM ARCHITECT FUNDAMENTALS CPA200

pirsawan

Kelompok target minangka perseorangan individu kanthi identitas sing ora bisa digunakake kanthi nggunakake Google Cloud Platform nanging sing ora nduweni keterlibatan kanthi pengaturan perencanaan awan.

dislametaké

Ing pungkasan kelas iki, anggota bakal duwe kapasitas:

  • Ndhuni penghuni tengah supaya dianggep nalika njlentrehake lan mlayu menyang maya
  • Cukup pas kanggo mangaruhi apa sing diduweni Google Cloud Platform tanpa konsentrasi ing karya sing ora bisa dibédakaké
  • Waca cara miwiti ing Google Cloud Platform
  • Nduwe kapasitas kanggo ngenali pas ketelu Google Cloud Platform kanggo digunakake kanggo desain rancangan umum
  1. GOOGLE CLOUD PLATFORM FUNDAMENTAL BUDI DATA & MACHINE PURWAKAN CPB100

Course Description

Kelas iki ngenali anggota kanthi Big Data lan Pembelajaran Mesin Google Cloud Platform. Iku menehi garis gedhe saka Google Cloud Platform lan luwih nyeliniki informasi nyiyapake kabisan.

pirsawan

Kelas iki dijaluk kanggo peneliti Data, peneliti Data lan pemeriksa Bisnis. Iku uga cocok kanggo pandhita TI ngetungake Google Cloud Platform kanggo digunakake dening peneliti informasi.

Kelas iki kanggo individu sing ngiringi informasi gedhe:

  • Ngemot, Ngowahi, Ngowahi, ngresiki, lan nyetujoni informasi kanggo pamriksa
  • Outlining pipelines and models for information preparing
  • Nggawe lan nyimpen pembelajaran komputer lan model faktual
  • Sètèt pemikiran, mbayangaké panelitèn rawuh babagan lan nggawé laporan

Prasyarat

Sadurunge njupuk kursus iki, anggota kudu duwe kira-kira siji (1) taun keterlibatan karo paling ora siji saka sing gawan:

  • Dhialèk khas, umpamane, SQL
  • Separate, ganti, tumpukan latihan
  • Informasi nampilake
  • Learning mesin lan tambahan pemahaman
  • Programming in Python

dislametaké

Ing pungkasan dina iki, anggota bakal duwe kapasitas:

  • Bentenaken alesan lan ngira-ngira item Big Data lan Machine Learning ing Google Cloud Platform
  • Nggunakke CloudSQL lan Cloud Dataproc kanggo relokasi karyane MySQL lan Hadoop / Babi / Spark / Hive sing ana ing Google Cloud Platform
  • Nggunakke BigQuery lan Cloud Datalab kanggo nindakake diselidiki informasi intuisi
  • Pilih antara Cloud SQL, BigTable lan Datastore
  • Nyiapake lan nggunakke sistem saraf nggunakake TensorFlow
  • Pilih antarane macem-macem item penanganan informasi ing Google Cloud Platform
  1. Google Cloud Platform - Analisasi Data Berkualifikasi (CPE201)

Ujian Analis Data Qualified Google Cloud dirancang kanggo Analis Data lan Ilmuwan Data sing tanggung jawab:

  • Breaking down lan mbayangno informasi gedhe banget
  • Aransemen informasi ageng sing adhedhasar awan
  • Nggunakake utawa mindhah aplikasi informasi ageng menyang awan populasi umum
  • Ngleksanakke lan njaga kahanan panyimpenan informasi skala akeh
  • Ngganti / nyiapake informasi gedhe banget
  1. Pemrograman Dataflow Google dan Pub / Sub

Kelas pamimpin instruktur iki ngenalake peserta menyang Google Dataflow. Liwat kombinasi presentasi, demonstrasi, lan laboratorium sing dipimpin dening instruktur, siswa sinau babagan migunakake Dataflow supaya bisa extract, transform, lan mbukak data saka macem-macem sumber data lan menyang Google BigQuery kanggo analisis.

dislametaké

  • Isi Dataflow dadi sistem penanganan informasi utama
  • Program Bunch lan spill pipeline dataflow nggunakake SDK
  • Ngganti informasi karo PCollections
  • Ngleksanani lan njlentrehake Employment Dataflow
  • Nguji lan troubleshoot pipa Dataflow

  1. GOOGLE BIGQUERY FOR DATA ANALYSTS - CPB200

Iki mesthine menehi kabisan ing babagan, nggoleki, ngganti lan nggambarake informasi kanthi nggunakake BigQuery lan entuk eksekusi sing paling apik nalika nggunakake ukuran. Kursus iki ngembangake subyek sing diselehake ing CPB101 kanthi nyelarasake maneh menyang keputusan lan trampil.

pirsawan

Kelas iki diusulake kanggo para ahli informasi lan peneliti informasi sing tanggung jawab kanggo: nyelidiki lan nggambarake informasi ageng, ngatur informasi ageng informasi awan, nglakokake utawa nggayuh aplikasi informasi ageng kanggo wong ing awan umum, ngleksanakke lan njaga kahanan panyimpenan informasi ukuran skala, lan ngganti / nangani informasi ageng.

Prasyarat

Sadurunge njupuk kursus iki, anggota kudu duwe:

  • Luncen menyang CP100A - Fundamentals Platform Google Cloud ATAU CPB100 - Dasar Data Big Machine lan Mesin Belajar Google (utawa pengalaman proporsional)
  • Temokake kanthi nggunakake dialpad panaliten kaya SQL kanggo neliti informasi

Tujuane

Nganti pungkasan ing kursus iki, anggota bakal duwe kapasitas:

  • Nglacak alesan lan nggunakke kasus Google BigQuery
  • Ngemudikake rute sing klien wis nggunakke Google BigQuery kanggo nambah organisasi
  • Ndhuwur teknik BigQuery lan carane pitakonan wis disiapake
  • Digandhengake karo BigQuery nggunakake UI web lan antarmuka baris summon
  • Bentenaken alesan lan struktur pemetaan BigQuery lan informasi
  • Mandhuwur alesan lan titik fokus BigQuery gol tabel lan nyimpen
  • Gunakake BigQuery occupations
  • Ngowahi lan muat informasi menyang BigQuery
  • Informasi perdagangan saka BigQuery
  • Pitakonan toko nggawa babagan tabel goal
  • Priksa panemu sing ndadekake siji
  • Ngirim informasi log menyang BigQuery lan takon
  • Ndhuwur struktur estimasi BigQuery lan netepake komponen kanggo ngatasi masalah lan biaya kapasitas
  • Ngenali praktik paling apik kanggo ngapikake eksekusi pitakonan
  • Siksa kesalahan normal ing BigQuery
  • Nggunakke kapasitas BigQuery sing beda
  • Nggunakake aparat luar, contone, spreadsheet kanggo nggandhengake karo BigQuery
  • Gambar BigQuery informasi
  • Nggunakna entuk kontrol kanggo matesi akses menyang informasi BigQuery
  • Pitakonan Informasi Google Analytics Premium dikirim menyang BigQuery

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!