blog

16 Jan 2017

Google Ends Drone Program, Apa iki Rumor

/
Posted By

Salah siji proyèk-proyèk dhasar mbengung Google ora ana maneh, ananging misteri organisasi kanggo nyalurake Internet liwat kerangka etnik sing ora dikawruhi kanthi cara sing bener.

Organisasi X saperlu layang kasebut minangka tandhane Titan sing pungkasan, sing ngubengi drone sing didhuwurake kanthi srengenge sing bisa ngirim akses internet menyang wilayah-wilayah sing terpencil ing donya.

X, kanthi kerep nyatakake minangka "Pabrik Moonshot," tegese manawa grup Titan wis ditemtokake ora suwé sawisé klompok gabungan X taun kepungkur, laporan 9to5 Google.

Grup 50-wong bakal pindhah menyang macem-macem tugas ing organisasi lan konsentrasi wis dipindhah menyang aktivitas Internet-liyane organisasi sing luwih cerdas finansial, kaya 9to5Google.

Ditutup dening drone-conveyance ngluwihi Wing, usaha X Loon terus ngupayakake pengangkatan internet sing adhedhasar langit.

Dissimilar kanggo Titan, sing gumantung ing garis gedhe, ngluwihi Loon adhedhasar sistem inflasi sing cukup cepet ing donya stratosfer.

Ing inflatables ngirim gadget administrasi sistem orientasi srengenge sing ndarbeni sinyal LTE saka sistem nyata ing saindenging donya, sing banjur ditransfer menyang macem-macem inflatables, nggawe sistem lengkap kasedhiyan ing lokal ing donya tanpa Internet.

Extend Loon wis dikembangake wiwit 2013 lan saiki bisa ngetokake kembung liyane menyang sistem kasebut ing interval biasa.

Penerbangan paling panjang saka kembung individu yaiku dina 190, sing luwih aman tinimbang penerbangan 75,000 mil lan nyingkirake negara-negara 19, sing dituduhake dening X.

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!