blog

setup-asuze-powershell
8 Dec 2017

Setup Azure PowerShell Langkah-By-Step (Instal lan Ngatur)

Carane Nyiyapake Azure PowerShell?

Ringkesan menyang Azure

Microsoft Azure, sing diarani minangka Windows Azure yaiku tahap komputasi lan kerangka komputasi Microsoft sing diduga bakal menehi ruang administratif komputasi sing didistribusake kanggo administrasi, pemeriksaaan, stok, lan sateruse. Sistem donya ladang server Microsoft menehi kantor kanggo mbukak operasi sing ana ing maya populasi umum utawa yen perlu, ukuran utawa gedhe lan mbangun aplikasi liyane. Administrasi langit biru diklasifikasikake karo 11 sing beda dening Microsoft. Padha yaiku: PC, web lan serbaguna, pemeriksaan, sistem administrasi, media lan CDN, informasi panyimpenan, administrasi lan keamanan, jenis silang gabung, karakter lan entuk administrasi, advancement lan web of things. Ing langkah sabanjure bakal kita bahas Azure Powershell.

Apa Azure PowerShell?

Azure PowerShell minangka pengumpulan modul sing diwenehake kanthi tugas menehi cmdlet, sing dadi pendhudhukane kanggo njaga Azure kanthi nggunakake PowerShell. Cacah-cacrupan iki bisa dimanfaatake kanggo macem-macem tujuan kaya nggawe, nyoba, ngirim lan nliti administrasi lan pengaturan nggawe pemanfaatan tataran Azure. Ing kahanan tartamtu cmdlet bisa dimanfaatake kanggo entuk usaha sing padha kaya dalane Azure kaya ngrancang lan nggawe mesin virtual, aplikasi web, sistem virtual, lan liya-liyane.

Wiwit Azure PowerShell migunakake modul rong lempitan, sampeyan kudu miwiti kanthi mbukak Window Shell Daya liyane lan sawise sampeyan nggunakke Modul Impor kanggo nggawa wangun tartamtu saka cmdlet AzureRM. Elinga yen adaptasi dibuwang sadurunge 2.1.0 ora ngatonake gambar mirip karo Azure PowerShell. Cara sing paling becik kanggo njamin sampeyan ngrancang Azure PowerShell saka .msi utawa WebPI nyathet minangka mbusak formulir modul sing luwih mantep.

Uga, sampeyan kudu ngerti yen AzureRM lan Azure wis saling nyambungake ing sawetara cara kanthi cara iki mbutuhake nganyari bebarengan.

Introducing Azure PowerShell

Sampeyan bisa ngobati Azure PowerShell saka WebPI utawa pameran PowerShell. Download Azure PowerShell lan wiwiti prosedur pembentukan. Ing kasempatan sing dipateni dening sembarang ditembak Azure PowerShell 0.9.x ngenalaken, rendition iki bakal diinstal kanthi otomatis nalika ngupdate. Ing acara sing sampeyan pilih kanggo ngenalake modul Azure PowerShell saka PowerShell Gallery, modul kasebut dievakuasi dening installer kanggo njamin lingkungan Azure PowerShell sing mantep.

Kursus Related:

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!