blog

ITIL Certification - A Complete Guide
15 Bisa 2017

ITIL Certification - A Complete Guide

ITIL Certification

Industri IT minangka salah sawijining fenomena terus-terusan berkembang, sing isih ana ing basis tinamtu minangka salah sawijine kesempatan kanggo ngunggulake. Kanggo unggul ing lapangan, latihan bersertifikat minangka dhasar. ITIL minangka inti saka ITSM proses sing penting kanggo para profesional ing bidhang IT lan manajemen IT. Pelatihan Sertifikasi ITIL mbantu nguwasani lapangan elaboratif iki sing mbusak rute kanggo masa depan sing menguntungkan.

Iku bisa uga diarani hard kanggo tetep refresh nanging ora aneh. Tes paling gedhe saka industri iki yaiku para profesional ing lapangan kudu tetep saiki kanggo nguwasani industri. Ing kahanan kaya ngenani teknik-teknik tèknik sing pungkasan mung mode sing dumadi saka sing wis kedadeyan kanggo apa wae sing ndadekake salah sawijine prodhuk kasebut mung bisa dianyari kanthi owah-owahan sing konsisten. Milih sinau kanggo rejeki ing lapangan sing misuwur kanggo nguwasani. Kursus sertifikasi ITIL mbantu wong njupuk pasukan ing lapangan lan mbantu sampeyan tetep ana ing ngarep grup.

Penyelidikan itemized penting lan efek saka ITIL Training diwenehi ing ngisor bakal tanpa mangu menehi tandha saka efek iki mesthi bisa duwe tujuan produktif.

Sejarah ITIL:

Ide ITIL kagolong digawe ing Inggris ing tengah 1980, kanggo nggawe pengaturan praktik bantuan IT kanggo organisasi pamaréntah. Wiwit diwujudake, paramèter ITIL wis ditampa, diganti lan diluwihi kanggo ngukur pangukuran paling anyar saka lingkaran IT sing terus berkembang. Sistem lengkap sing saiki duwe ITIL nguwaosi layanan TI kanggo organisasi kabeh ukuran.

Apa ITIL?

Akronim Pustaka Teknologi Informasi Infrastruktur, ITIL ngentunake layanan IT kanggo nepangi prasyarat bisnis. Iki minangka tata cara elaboratif sing gegayutan karo ITSM (Manajemen Layanan TI) lan ngelola formulir, strategi, tugas lan checklist sing ora ana ing organisasi nanging uga bisa disambungake dening organisasi apa wae kanggo nyusun nilai strategis organisasi. ITIL menehi panggung kanggo organisasi saka ngendi sampeyan bisa ngrancang, ngukur lan nyetel nganyari owah-owahan.

Dadi struktur organisasi sing paling diakoni sing paling gedhé ing dina iki yaiku ITIL sing digunakake dening organisasi kanggo ngawasi layanan IT. Iku mbantu klien nambah keterlibatan mantep kanthi memetik layanan variasi sing menehi cithak biru kanggo nangani unsur bisnis. Hormon ITIL mbantu ing lintasan persimpangan sing bisa nambah ing kerangka kerja IT wiwit saiki mbantu nglaksanakake layanan kualitas sing luwih apik.

ITIL mbantu bahan-bahan bisnis ngowahi wujud lingkungan finansial lan pasar sing owah-owahan sing mbenerake dalan kanggo nganyarke luwih lanjut sing bisa ngrampungake eksekusi bisnis sing luwih apik. Akeh organisasi sing diakoni sacara global kayata Microsoft, IBM, wis entuk pilihan kanthi ngetrapake ITIL ing administrasi manfaat IT.

Tanggung jawab ITIL bisa mbantu kabeh tenaga kerja supaya entuk manfaat sing luwih apik kanggo organisasi, mangerteni kebesaran sing padha, sawetara organisasi uga menehi latihan babagan nggunakake sistem ITIL nalika ana uga sing ndhukung wakil- ITIL certification titik ngowahi.

Diagram ITIL:

Ngatur ITIL bisa rampung sakterus sawise njupuk tingkat diwenehi ngisor:

Tingkat dhasar ITIL - Minangka jeneng ngusulake, iki minangka level dasar latihan ITIL. Kanthi level utama ITIL sertifikat kasebut nuduhaké para kandidat kanthi informasi sing nduwe arti tembung lan menehi tata letak struktur sing penting kanggo layanan ITIL. Iku nyakup kabeh data penting kanggo apprentices sing anyar kanggo gagasan IT.

Praktisi ITIL -Klebu ing 2016, Praktisi ITIL minangka bagian paling anyar ing sertifikasi ITIL. Liwat Praktisi ITIL, angin calon bisa ditrapake kanthi jelas kanggo nggunakke struktur ITIL supaya bisa nambah target bisnis. Tingkat iki musatake ngenalake para kandidat kanthi ngatur owah-owahan manajemen organisasi, interchanges, lan estimasi lan pengukuran.

Tingkat Menengah ITIL - Ing tingkat calon iki entuk kesempatan kanggo ndeleng modul-modul sing diganti primitives saka sistem ITIL nyadari marang kabutuhan individu lan kapentingan. Wilayah loro modul ngatur Service Lifecycle lan Capability Layanan. Nalika sadurungé kalebu nyinaoni wangun manéka manajemen sing luwih gedhé sing diidhèntifikasi karo ITIL sing sabanjuré menehi unsur-unsur subtle saka informasi proses tartamtu.

ITIL Expert - Nambahake informasi sing wis ana ing tingkat iki kanthi nggunakake understudies karo menit-menit kacepetan struktur lan sistem ITIL.

ITIL Master - Tingkat iki kanggo wong-wong sing duwe kepentingan ing kapasitas lan pengaturan. Tingkat pungkasan ing latihan ITIL sing nggawe understudies mutusake ing lapangan lan menehi wong kepastian kanggo ngadhepi struktur asli.

Kaluwihan kanggo Business Entities

Kanthi Organisasi ITIL pancen duwe keuntungan amarga menehi pendekatan sing kuwat tumrap kesetiaan konsumen lan terus nambah efisiensi. Liwat bisnis bahan ITIL bisa kanthi efektif nggunakke aptitudes lan pituduh sing saéngga tetep adoh saka pengulangan ing karya sing dipimpin. Awit sampeyan mripat ing mripat karo zona sing luwih lemah ing organisasi sampeyan, kanthi sertifikat ITIL ing bidang administrasi sampeyan bisa ngupayakake kanthi nggunakake aptitudes lan skill. Apa sing paling dhuwur sing wis apik yaiku ITIL bakal njamin ROI utawa Return Investment maneh lan cepet. Kanthi sebagéyan gedhé titik fokus ing lengan lengen, organisasi ora bisa nyerah marang kemungkinan ngalahake master ITIL. Positif positif kanggo organisasi iki wis ditambahi kapentingan kanggo ITIL profesional sing disertifikasi.

Apa Kertu ITIL penting?

Minangka prastawa praktik sing diakoni sacara global sing nemokake pemanfaatan ing Manajemen layanan IT ing maneka organisasi, latihan ITIL madani calon kanggo saingan sing luwih apik ing lapangan. Ngerti babagan owah-owahan ing inovasi tansah migunani lan menehi sampeyan tingkat dhuwur saka wong liya. Wiwit sampeyan kenal karo menit, ing wayahe njupuk sertifikat ITIL, sampeyan wis luwih akeh kemungkinan sing dicenthang kanggo cara profesi sing efektif.

Titik kapentingan ITIL sertifikasi

Profesional IT duweni sertifikasi ITIL sing diprintah dening perusahaan sing wis nampa struktur ITIL. Owah-owahan rumit, ing sembarang kasus, iku mbukak saka bisnis cilik lan menengah (SMB) lan organisasi menyang buruh karo sertifikasi ITIL. SMB saiki kanthi sedhela nyumurupi perkiraan ahli ITIL sing pinercaya amarga universitas maju pasar virtual. Saiki, IT wis dadi bisnis sing misuwur, lan SMB nyoba ngrawat paling akeh. Ora ana organisasi, ageng utawa sethithik sing kudu ngalami owah-owahan, nanging amarga alasan anggaran, SMB paling ora duwe stamina ngatasi masalah, wiwit wektu iki, akeh sing nganggep ahli ITIL.

Sertifikasi ITIL penting kanggo IT antisipasi direktur, sing ngadepi tren urut IT saben dina. Wiwit, sebagian besar direksi ventura ngerti babagan prosedur sing maju ing bidang IT, sauntara dawa nggawe akreditasi ITIL. Dheweke ora bisa maju dadi ITIL master nanging malah informasi penting padha bisa mbantu wong-wong mau ngeculake prosedur ITIL.

Kejabi dadi populer lan paling nyenengake sawise ahli deklarasi ITIL nyedhiyakake sawetara kanggo manfaat bumi kaya sing gawan:

Ngasah Skills:

ITIL sertifikat ngasah aptitudes IT panjenengan. Ora mung mbantu sampeyan tetep weruh saka owah-owahan tambahan tambahan nglampahi panyiapan mantep kanggo IT rehearses. Wiwit struktur ITIL arupa tata cara sing nduduhake prevalensi kasebut liwat teknik alternatif, ngupaya informasi sing padha bakal nambah para profesional bisa gampang kanthi gampang tanpa asil lan cepet.

Kandidat sing disertifikasi ITIL minangka kaunggulan sing pinter kanggo organisasi supaya nggawe dheweke paling qualified ing pameran pendhudhukan.

Ndhukung Peranan sing Lebih Baik ing Organisasi:

Kanthi ngasilake eksekusi ITIL ing organisasi kang prestisius, sertifikat ngresiki calon lan menehi kekarepan kanggo ngakoni pekerjaan paling apik ing pasar. Kandidat sing nyathet ITIL uga nduweni posisi sing dhuwur ing penyelesaian babagan pawongan lan tugas ing organisasi.

ITIL Certified Professionals are dependably sought after:

ITIL duwé dasi sing ngukur ISO / IEC 20000 nganti saiki sing nyatakaké yèn ing ngendi waé ora bakal tiba ing sembarang titik ing mangsa ngarep. Tambahan, kanthi luwih saka organisasi 800 sing disertifikasi ISO / IEC 20000, kepentingan profesional ITIL sing diwenehake tetep ing puncak. Padha ngadegake tembusan sing apik kanggo wong liya amarga informasi potensial saka subyek kasebut.

Utilitas Global:

A ITIL sing ditandhani yen bakal bisa uga milih kanggo njupuk risiko ing tingkat global tanpa ngganti profil pendhudhukan. Luwih saka organisasi 10,000 sacara global wis ngrampungake struktur ITIL, sabanjure mbebasake kemungkinan kanggo masa depan produktif ing luar negeri.

Paydayad:

A sertifikat ing ITIL mbangun kemungkinan kenaikan gaji lan kamajuan. Calon bakat ITIL kanthi normal nampi ukuran payunipun langkung ageng lan salajengipun nyengkuyung pangkat utama ing kantor.

Carane njaluk dilatih?

A Training formal ITIL lan elaboratif mbukak liwat akeh kursus online. Liyane saka pandhuan kursus online mbuwang mbusak learning lan pelatih kelas dhasar mbantu nambah informasi ITIL. Pelatihan ITIL sing ditampa dening organisasi certified njamin yen calon-calon inspirasi dening nemokake babagan padha njupuk wiwitan sing cocog sing inclinations lan likings.

Luwih utawa kurang, calon ITIL sing disertifikasi ora bisa ngadhepi anané kemungkinan sing bisa dipungkiri saka kapentingan sing terus berkembang saka struktur iki. Dadi certified ing macem-macem tingkat latihan ITIL mbantu pakar ing macem-macem administrasi bunder IT. Sing pinter certified ITIL mesthi bakal numpaki bangku progres kanthi cepet lan cepet.

Deloken sisan:

Sertifikasi CCNA - Pandhuan Lengkap

Certification Oracle - A Complete Guide

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!