blog

itil foundation
11 Oct 2017

Cara Mendapat Sertifikasi Yayasan ITIL

Cara Mendapat Sertifikasi Yayasan ITIL di Gurgaon

ITIL minangka akronim kanggo Pustaka Teknologi Informasi Infrastruktur. Iki asline dikembangake ing 1980 dening Badan Pusat Komputer lan Telekomunikasi (CCTA) kanggo ngembangake standar. Ing April 2001, CCTA digabung dadi kantor Treasury Inggris - OGC.

ITIL minangka tantangan paling apik kanggo Manajemen Layanan TI (ITSM) sing mbantu ngasilake dhukungan cekap & pangiriman layanan IT dhuwur lan terjangkau. Kursus sertifikasi ITIL Foundation nyedhiyakake pangerten praktis konsep, prinsip, proses lan fungsi sing dibutuhake kanggo ITSM. Kursus iki nyiapake calon kanggo kasil tampil kanggo ITIL Foundation ujian sertifikat.

Sertifikasi Foundation ITIL kalebu proses pangolahan 26 ing limang modul:

  • Strategi Layanan
  • Desain Layanan
  • Transisi Layanan
  • Operasi Layanan
  • Rampung Peningkatan Layanan

Sertifikasi ITIL ngetrapake ketrampilan profesional calon nggunakake IT minangka alat sing kuat kanggo ngrembakaake bisnis.
Punika daftar sawetara buku sae ingkang saged dipunwaca siswa kanggé pikantuk sertifikasi ITIL:

Manajemen Layanan TI: Pandhuan kanggo Candidates Exam ITIL
Diterbitake dening BCS lan digawe dening R.Griffiths, E. Brewster, A. Lawes lan J. Sansbury, buku iki minangka sumber belajar sing apik kanggo wong-wong sing ngarahake mbusak ujian ing upaya sing sepisanan.

Deloken sisan :ITIL Certification Karir Karir

Iku bakal luwih apik kanggo nyebataken pandhuan sinau minangka mbantu siswa ngetang tingkat pengetahuan lan kesiapan supaya katon kanggo ujian. Iki minangka produk sing dilisensi kanthi resmi sing dikategorikake dadi patang bagean-bagean pisanan nyedhiyakake ringkesan manajemen layanan; Bagian kapindho nyakup modul sing beda ing siklus ITIL, bagean katelu nyedhiyakake wawasan babagan proses & fungsi ITIL; Bagian papat iku kabeh babagan pangukuran & metrik.

ITIL Lifecycle Publication Suite

Disedhiyakake dening OGC, buku iki nyathet limang bagean pondasi ITIL ing limang tahapan. Iku wiwit karo strategi layanan, pindhah menyang tahap perbaikan layanan terus-terusan lan kalebu kabeh modul liyane ing antarane.
Buku lima ing suite kasebut silih gegayutan lan saben tataran disambungake menyang tingkat sadurungé. Kabeh nyinau babagan manajemen layanan minangka laku. Suite ITIL Lifestyle Publication uga kasedhiya minangka PDF.

Rujukan Buku ITIL Foundation 2011

Buku referensi iki digawe dening loro trainer ITIL sing paling dihormati - Helen Morris, lan Liz Gallacher. Iku njelasake modul lifecycle ITIL kanthi cara sing paling gampang kanggo ndadekake gampang. Ana panggunaan loman grafik, grafik lan ilustrasi sing ngidini siswa sinau dhewe. Isi ana ing urutan logis lan diandharake conto-conto nyata & pitakonan ing pungkasan saben bab kanggo nggawe pemahaman.

ITIL Foundation Essentials: Fakta Ujian Sampeyan Perlu
Diterjemahake dening dosen utama ITIL, Claire Agutter, buku iki minangka sumber apik kanggo para siswa kanggo sinau. ITIL Foundation Essentials nyengkuyung dhasar ITIL ing cara sing diatur kanthi langsung, gampang lan gampang dimengerteni.

Deloken sisan :Sampel Pitakonan lan Jawaban kanggo ITIL Exam 2017

Senajan diagram cilik uga durung katon, iku minangka pandhuan kanggo pemula sing mung pengin ngatonake ringkesan subyek.

Pedoman Foundation ITIL V3

ITIL V3 Foundation Guide minangka eBook gratis sing ditawakake dening Taruu, perusahaan manajemen IT saka Indiana. Iku sumber gunane 45-kanggo kabeh konsep konsep IITL. Panggunaan infografis sing cocog ndadekake maca apik. Iku ringkes lan nerangake bab-bab penting ing cara sing gampang dingerteni. Sampeyan uga minangka buku pambuka kanggo pamula lan kanggo wong-wong sing pengin nggedhekake kawruh karo sumber daya tambahan.

Lulus Ujian Yayasan ITIL - 2011 Edition
Buku iki minangka pendamping sing ideal kanggo para siswa sing ngupayakno sertifikat yayasan ITIL. Lulus Ujian Yayasan ITIL Panjenengan minangka publikasi resmi ITIL (yaiku TSO) lan didhukung dening Accelitor Resmi ITIL. Pandhuan pelatihan iki nyedhiyakake ringkasan lengkap babagan silabus ITIL. Isi bab ora mung ing manajemen layanan lan saben limang tahapan lifecycle nanging menehi informasi babagan ujian dhewe.

Deloken sisan :ITIL Certification - A Complete Guide

Dhaptar buku ing ndhuwur iku adoh saka tantangan. Ana akeh sumber daya liyane sing kasedhiya kanggo siswa kanggo nambah kawruh lan kanggo mbantu latihan ITIL lan sertifikasi.

Tags:

# itel foundation traininng

# itil foundation certification

# itil training in Gurgaon

# sertifikasi ing Gurgaon

ITIL Training

In Just 3 Days
Saiki Dhaftar

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!