blog

ITIL Vs PMP Certification
14 Nov 2017

ITIL Vs PMP Certification? Apa sing bener kanggo sampeyan?

/
Posted By

ITIL Vs PMP Certification

Saliyane PMP Certification (Project Management Professional) lan ITIL Certiification (Information Technology Infrastructure Library) iku pilihan populer. Saben Certification bisa mlebu ing posisi paling dhuwur kanthi gaji sing dhuwur banget.

Sertifikat PMP

Carane babagan kita miwiti karo kaluwihan sertifikat PMP. Nalika sampeyan miwiti mundhut kursi profesine, dheweke kudu menehi kepenak lan kepenak.

Supaya bisa uga, kanthi metu kanthi bener bisa mbantu kanthi cepet, sampeyan bisa mbayangno yen sertifikasi PMP dadi faktor integral lan ndadekake samubarang sing luwih sithik tinimbang sampeyan ing sembarang titik. A bener ing PMP nambah aptitudes manajemen proyek lan nyedhiyakake sampeyan duwe akeh kapasitas sing luwih apik bab rego manajemen cilik lan ngurus proyek. Nliti sawetara kaluwihan paling apik kanggo nyedhiyakake sampeyan kanthi dilengkapi sertifikat PMP.

Unfaltering Growth In Career Panjenengan

Tes sertifikasi PMP minangka karya akreditasi universal lan dipahami oleh seluruh kelompok Global. Ing babagan IT, omah gedhé perusahaan sing waspada kanggo pengawas PMP sing dijamin lan iki bisa ningkatake entitas sing luwih unggul tinimbang sing diduga.

Saben wong ing donya perusahaan ora ngerti apa keuntungan sistem administrasi lan cara nggedhekake kaluwihan ing fungsi kasebut. Nalika sampeyan nguripake PMP sing ditegesake profesional, sampeyan duwe kecenderungan kanggo nyambungake karo individu sing wis nindakake kursus lan sing wis diwenehi akreditasi karo dukungan PMP. Iki mesthi nggedhekake iklan lan merek sampeyan minangka pakar nalika menehi sampeyan kesempatan kanggo njupuk tembakan sing unggul ing luwih anyar.

Peningkatan Tingkat Keterampilan

Iku ora kaya prasaja kaya kanggo ngangkat aptitude lan kanggo sing padha sampeyan kudu nemu preparation lengkap. Ana uga akeh karya sing digandhengake karo syarat-syarat karya. Sampeyan entuk kesempatan kanggo disiapake lan tambahan diasah ing multi-cabang Manajemen Proyek framework. Pemisahan prosedur iki nggabungake

  1. Plan
  2. Wiwitan
  3. Lampahipun
  4. ngawasi
  5. Control
  6. Penutupan

Akibaté, sampeyan entuk kesempatan kanggo njupuk ing tingkat kerangka kerja proyèk ing ngisor iki sing bisa tanpa perlu ditrapake ing project organisasi saben dinten kanggo eksekusi lan eksekusi proyek sing ditingkatake.

Perkembangan Ketersediaan Pemasaran

Sampeyan bakal duwe kapasitas kanggo nggoleki asosiasi sing paling dhuwur ing tingkat saindenging donya sing nyakup macem-macem bagean, iki amarga wasiat bakal nganyarke profesional sampeyan lan nggawe legitimasi project administratif manggoni. Sampeyan bakal uga bisa nyambung karo individu sing minangka bagian saka kursus kasebut, sampeyan bisa nggabungake wacana, lan pertemuan sing menehi pitulungan kanggo informasi kanthi liwat keahlianmu.

Degree Kanggo Entuk Luwih Income

Temenan, iku tegese yen sertifikat PMP bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo dadi direktur project sing unggul tinimbang individu sing non dijamin. Yen sampeyan entuk gelar sarjana, sampeyan bakal miwiti ndeleng mundur lan luwih mbayar maneh.

Skills Manager Project Project Tingkat

Iki tansah diwenehi yen sampeyan teka bound karo sertifikat PMP. Direktur proyek perlu ngontrol ukuran lan ukuran sing luwih cilik karo macem-macem sudut sajrone proyek lan pemisahan sertifikasi PMP diarani kaya sing ana perbaikan produktif ing aptitudes pangareping proyek.

ITIL Certification

Ayo kita mung ngerti yen kanthi langkah ngembangake data, saben bisnis wis dianggep bisa nangani pangembangan eksponensial. Ana macem-macem kesulitan sing dilakoni sajrone manajemen jenius IT. Kanggo nangani kesulitan kaya, ITIL utawa hone management perpustakaan infrastruktur IT wis mulai nganggep posisi sing kondhang ing bisnis. Certificate ITIL dipisahake ing pundhi basis ITIL, ITIL intermediate lan level ahli ITIL.

Titik kapentingan saka sertifikat iku hadiah. Ing acara sing dadi pangurus kanggo informasi ITIL, dheweke bakal dadi kabeh organisasi liyane amarga dheweke bisa ngetrapake eksekusi layanan lan luwih cepet ngelola manajemen data kanthi cara sing ora bisa dimanfaatake. Sertifikat kasebut uga bakal ningkatake ujung fokus sing adhedhasar pakar, administrator, utawa penasihat IT.

Ing acara sing dilengkapi sertifikat, sampeyan nemtokake tingkat tugas sing bakal teka nganti adoh individu tetep ana ing ngarep panggenan liyane ing divisi IT. Iki menehi pengaruh kanggo sampeyan kanggo procure materi sing sregep. Kanthi rampung sertifikat ITIL, para pangurus nduweni kecenderungan supaya luwih diajarke, profesional, lan efisien sajrone nerusake pendekatan praktik adhedhasar prasarana IT. Kanthi sertifikat ITIL, sampeyan pancen wiwit ngobrolake sawijining dialek khas ing para profesional kapasitas kabeh, mula sampeyan miwiti ngetik sistem sing luwih dhasar lan luwih akeh babagan kemampuan IT.

Direktur vested dening sertifikasi IT lan informasi bakal nerusake kanggo nggoleki munggah luwih penting kanggo organisasi individu amarga padha bisa ngetung kabeh data eksekusi ing. Nggawe kaya akeh, sauntara uga nduweni kapasitas kanggo mriksa kaping reaksi lan korespondensi ing jero organisasi lan karo klien, minangka bantuan saka ITIL cert spun kabisan. Mung cukup, sampeyan kudu nemtokake manawa sertifikasi ITIL mung angel kurang sithik kanggo dibukak tinimbang sertifikasi PMP. Sing paling anyar iku wiraswara amarga cara sing nyedhiyakake pengaturan gedhe saka kerja keras lan nyiapake kanthi lengkap ing mburi sampeyan.

Ing kasus apa wae, mesthi, sertifikat sing dipilih minangka alesan lan bisa gumantung banget karo apa sing sampeyan waspada ing profesi IT. Iki gumantung karo alasan sing saben individu wis ngisolasi target lan ngirim dislametake.

Sampeyan uga bisa ngecek: -ITIL Certification Karir Karir

Sampeyan kudu riset lan nemtokake sabenere sabenere kudu ngaktifake sampeyan ngenali target kerja lan pangembangan saiki lan maneh. Ocarreer ngupaya kasempatan sing mbutuhake sertifikat siji sing nyebabake sampeyan nuduhake informasi ing manajemen project sing cocog sampeyan bisa tanpa akeh babagan menyang PMP.

Ing kasus apa wae, ing acara sing ana ati-ati kanggo pikirane sing efisien babagan Manajemen Layanan sing basis IT, sampeyan bisa nemoni ITIL, tinimbang PMP. Sertipikat loro ora bisa duwe header menyang korelasi header amarga padha duwe tujuan tartamtu lan karya sing kapisah. Iku gumantung marang sampeyan minangka profesional IT lan minangka wong, kanggo manggoni keputusan sing sinau.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!