ITIL Certification Training

aurasaAxelos Diwenehi wewenang
industri Pelatih Pakar Industri
kelas Latihan Kelas Interative
profesional 14000 + Profesional Certified
global Global CertificationWith 100% Certification Guarantee

AXELOS TRAINING PARTNER

Nyuwun Panggilan Mbalik?

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

ITIL Bootcamp

Validate lan Expand sampeyan ITIL Kawruh

Tangun skills lan nyiapake ujian sertifikasi ITIL karo kursus pelatihan boot boot ITIL saka Inovatif Technology Solutions. Kamp boot kita dirancang kanggo nyelehake sampeyan ing materi sing sampeyan kudu nguasai, supaya sampeyan bisa kasil ngesyahke lan nggedhekake keterampilan sampeyan. Pilih instruktur instruktur senior ITIL kanggo nyepetake kanthi cepet.

 

ITIL Description

 

Ing pasar sing molah malih, industri kudu nglakoni praktik paling apik kanggo proses manajemen, supaya bisa njaga kompetisi kasebut lan ngasilake bathi. Pustaka Teknologi Informasi Infrastruktur (ITIL®) minangka inti praktik sing paling apik kanggo manajemen layanan IT sing bisa nyedhiyakake layanan TI kanthi kabutuhan bisnis. ITS ndadekke sampeyan kursus ITIL® Foundation sing ngenalake elemen kunci, konsep lan terminologi sing digunakake ing ITIL® Service Lifecycle. Kanthi latihan sing akeh, test-test mock lan courseware lengkap, sampeyan bakal siap nyedhiyakake sertifikat ITIL® lan ngleksanakake prinsip kanggo nantang tantangan-tantangan donya. Elinga yen Teknologi Inovatif Solutions iku Organisasi Latihan Akreditasi (ATO) PEOPLECERT lan Mitra Certified saka Axelos kanggo Pelatihan ITIL®.

Program pelatihan online ITIL® nglatih kandidat kanggo komunikasi kanthi efektif ing perusahaan lan uga pelanggan lan ngurangi wektu respon. Inovatif Teknologi Solutions nyedhiyakake kelas online ing subyek sing dilakokake dening fakultas sing paling dilatih. Program E-learning uga wis kabentuk lan ndadekake sampeyan ngarepake pesaing.

Apa sampeyan bakal sinau?

Sak rampung lokakarya iki lan nyoba sukses pemeriksaan, calon bakal dadi pinter ing:

  • Sakabèhé mangertos konsèp, istilah, lan terminologi ITIL®
  • Ngerti ITIL®praktik paling apik lan cara kanggo ngleksanakake supaya bisa ningkatake proses kanggo perbaikan terus-terusan
  • Ngerti dhasar fundamentals of Service Management lan Lifecycle Service kanggo nambah kaputusan bisnis lan ngoptimalake pangarepan pelanggan
  • Njaluk preparation lengkap kanggo ITIL®Sertifikat Foundation

Carane njaluk Certified ing ITIL

dhasar

ITIL Foundation

Tujuan saka Sertifikat Yayasan ITIL ing Manajemen Layanan IT, kanggo menehi sertifikasi yen calon wis entuk kawruh babagan terminologi ITIL, struktur lan konsep dhasar lan wis maca prinsip-prinsip inti ITIL kanggo manajemen layanan.

intermediate1

ITIL Intermediate

The ITIL v3 Certification Intermediate kasedhiya kanggo sapa wae sing wis ngliwatiUjian ITIL Foundation. Nduwe struktur modul karo saben modul nyedhiyakake fokus sing beda ing Manajemen Layanan TI. Sampeyan bisa njupuk minangka sawetara utawa minangka akeh Penengah.

malc1

ITIL Expert

Akeh panyedhiya IT saiki nemokake manawa ngelola karyawan luwih saka perusahaan. Pancen, dikandhakake kanthi tambah popularitas pendekatan layanan layanan sing profesional informatika ing mangsa ngarep kudu duwe Pakar

Fitur Key

Ngatur Risiko Business kanggo Layanan sampeyan
Kurangi Layanan Gangguan
Entukake dhuwit kanggo dhuwit saka panyedhiya layanan sampeyan
Priksa pelanggan sampeyan bisa nggunakake layanan nalika lan ing ngendi perlu
Dukungan Pemasaran & Konsumsi layanan sampeyan

Sajarah

Ing 1980, Pustaka Teknologi Informasi Infrastruktur (ITIL) dikembangake dening Central Computer and Telecommunications Agency (CCTA), yaiku wektu nalika Inggris berjuang karo Tantangan ing Departemen IT. Ing versi wiwitan ana akeh buku sing nyakup praktik-praktik khusus ing ITSM.

Versi ITIL 1 dadi luwih saka volume 30 ing 1986-1996, yaiku wektu nalika versi iki digunakake dening akeh perusahaan IT. Amarga banget technical ing alam, versi iki got ditingkat ing versi sabanjure yakuwi ITIL Versi 2, ing 2001. Versi iki luwih gampang diakses lan difokusake dibandhingake sadurunge. Versi anyar ITIL saiki dadi kombinasi 9 Management Sets. Metu Manajemen Layanan 2 Sets padha digunakake ing Sektor IT. Titik ITIL 2 Glosari padha teka ing gambar ing 2006.

Badan Pusat Komputer dan Telekomunikasi digabungake karo Kantor Pemerintah Pemerintah (OGC) ing taun sing padha nalika ITIL Versi 2 diawali. Ing 2007, organisasi iki nglancarake versi ITIL sing diarani ITIL Version 3 (V3) utawa ITIL 2007 Edition utawa ITIL Refresh Project.

Saiki V3 dikurangi saka volume 9 nganti volume 5 lan nyedhiyakake konsep Service Lifestyle. Iki dijenengi: -

  1. Strategi Layanan (SS)
  2. Desain Layanan (SD)
  3. Layanan Transisi (ST)
  4. Operasi Layanan (SO)
  5. Rampung Service Service (CSI)

Banjur ing 2009, kabeh versi sadurungé dibusak sawisé ditata dening Commerce Government. Versi 2007 sing didhuwurake diterbitake ing 2011. Iki minangka versi pungkasan sing direvisi.

Apa Customer Enterprise Apa?

 ITIL Road Map

FAQ's

Apa ujian ITIL bisa dijupuk lan apa syarat entri?

Skema sertifikasi ITIL menawarkan serat sertifikasi sing fokus ing aspèk-aspèk sing béda saka Kerangka ITIL.
ITIL Foundation - Ora ana prasyarat sing kaya mengkene, lan sapa waé sing kepengin nggayuh karir ing industri kasebut bisa dadi sertifikat (Yayasan) sertifikat. Sertifikasi ISIL Foundation yaiku sertifikasi tingkat entry ing ITIL Journey
ITIL Intermediate - Kanggo nggayuh sertifikat ITIL penengah (Siklus Siklus Siklus utawa Modhifikasi) sampeyan kudu nduweni kredensial dhasar.
ITIL Expert Journey - Kanggo dadi ITIL Expert, sampeyan kudu ngliwati Modul Pelatihan ITIL sing beda-beda lan kudu mbusak Ujian Sertifikasi sing gegandhengan uga, supaya sampeyan bisa nampa Credits tartamtu. Kanggo entuk ITIL Expert credential sampeyan butuh total 23 Credits.

Apa cara ngirim kanggo kursus ITIL terakreditasi?

Ing Teknologi Inovatif Solutions we offer Training ITIL ing 3 mod latihan sing beda -
1.Pelatihan Kelas ing India (Termasuk - Latihan + Akomodasi + Jajanan + Bandara Pick Up & Selehake + Transportasi Sabanjure + Fasilitas Liyane).
2.Instruktur Online Dipimpin Latihan sing bisa ditindakake ing njamin kantor utawa omahmu.
3.Training Mode Onsite - Ngendi kita ngirim trainer menyang lokasi sampeyan kanggo ngirim latihan ing premis, yen sampeyan duwe sawetara peserta (luwih saka 5 pax) kanggo latihan.

Sapa sing dadi pelatih kanggo latihan kelas & online (OILT)?

Teknologi Inovatif Solutions (ITS) minangka Mitra Training Axelos lan nyedhiyakake program pelatihan resmi ing industri sing dikirimake dening para pelatih sing paling berpengalaman ing Industri Pelatihan IT.

Apa proyek sing bisa ditampa sawise dadi Certified ITIL?

Yen sampeyan minangka level entry utawa duwe pirang-pirang taun pengalaman IT, sampeyan bisa uga nyewa kanggo dadi koordinator proses. Koordinator proses njamin yen kegiatan administrasi ing proses ditindakake kanthi dirancang. Koordinator acara, koordinator perubahan lan analis konfigurasi yaiku sawetara peran koordinator sing kasedhiya ing manajemen layanan IT berbasis ITIL.

Ing tingkat-tingkat manajemen, kanthi minimal wolung taun pengalaman, sampeyan bakal dijaluk ngatur proses pangakhiran. Sampeyan bakal duwe pelaporan sing ngatur kanggo sampeyan, lan sampeyan bakal tanggung jawab kanggo njamin yen kegiatan ing manajemen layanan cocog karo proses. Manajer masalah, manajer rilis lan manajer meja layanan sawetara peran manajerial.

Yen sampeyan pengin nyedhiyakake konsultasi ITIL®, sampeyan kudu nganggo kabel sing béda. Sampeyan kudu dadi wong sing kanthi otomatis nyadarake ora konsisten ing proses lan mikir babagan optimalisasi. Ayo njupuk skenario non-IT kayata. Ing restoran, sampeyan bakal numpak sampeyan. A waiter njupuk urutan. A runner pangan transports pangan, lan busser ngilangi meja. Ora ana peran sing bisa ditindakake kanthi ora resmi. Nalika sampeyan ngunjungi restoran, kowe mirsani proses iki? Apa sampeyan ngalami owah-owahan lan mikir babagan apa sing dianggo, apa ora? Yen sampeyan ndeleng lan mikir kanthi cara iki, sampeyan bisa uga unggul ing proses konsultan / proses pangembang peran. Konsultan proses biasane duwe luwih saka pengalaman taun 10 lan katresnan kanggo nggali tangan sing jero menyang kabeh kegiatan, ing ITIL® lan metu. Iku proyek sing paling dihormati ing industri, nanging sampeyan kudu tresna ndokumentasikake proses lan nggawe diagram alur.

Paling ora, paling ora; sampeyan bisa dadi trainer ITIL®. Kanthi ITIL® akeh dikarepake dening para pengusaha, akeh wong sing golek cara kerja ITIL. Yen sampeyan pengin dadi pelatih, sinau kabeh proses ITIL® kanthi rinci. Pelatih ITIL® kudu nyelehake topi akademik kanggo luwih melatih para siswa ing seni ITIL®.

Apa biaya Latihan kita kalebu?

Biaya Training Kelas kalebu -

• Latihan resmi karo Bahan Pelatihan Resmi
• Biaya Ujian Sertifikat
• Akomodasi & Pangan (Ing 3 Star Hotel)
• Bandara Pick Up & Selehake
• Fasilitas Transportasi Saben
• Fasilitas Wi-Fi gratis ing pusat pelatihan & Hotel
• 100% Passing Guarantee

Fee Training Online kalebu -

• Latihan resmi karo Bahan Pelatihan Resmi
• Biaya Ujian Sertifikat
• 100% Passing Guarantee

Carane aku Book sandi ujian?

Ing ITS sampeyan latihan biaya kalebu d ujian ujian sertifikat, supaya ujian bakal dipesen langsung dening ITS

Bakal sandi sertifikat ITIL kadaluwarsa?

Sertifikat ITIL ora kadaluwarsa. Nanging, ana macem-macem versi ITIL v3 2011 sing dadi versi paling anyar. Sawise versi anyar kursus diluncurake, sampeyan bakal perlu disertifikasi maneh.

Sertifikat apa aku bakal nampa sawise ngrampungake latihan?

Sawise rampung latihan lan ngilangake ujian, sampeyan bakal dianugerahi Certification resmi saka Axelos.

Apa sing kelakon nalika gagal ujian?

Ing Solusi Teknologi Inovatif, Kita menehi pituduh passage 100 supaya yen sawetara1 gagal ing pemeriksaan d utawa gagal pemeriksaan 2, kita nawakake 2nd shot (Reattempt) tanpa biaya.

lokasi


Gurgaon

B-100A, South City-1,
Cedhak Tandha Menara
Gurgaon-122001,
Haryana
India


Noida

Lantai pisanan, H-159,
Blok H, Sektor 63,
Noida - 201301,
Uttar Pradesh
India


Mumbai

207, 2nd Floor, Lok Centre, Marol Maroshi Road, Andheri East, Gamdevi Mumbai-400059, Maharashtra
India


Kolkata

DN- 14, Menara Wisnu,
Lantai 5th, Sektor -V,
Salt Lake City
Kolkata - 700091
India

Sambungake Kanthi kita

Inovatif Teknologi Solutions judhul menyang global leading IT lan Profesional pembangunan latihan lan perusahaan panyedhiya solusi. ITS sajrone hubungan karo perusahaan pangembang Software lan Hardware nyediakake pelatihan lan solusi kanggo perusahaan gedhe lan cilik ing Globe. ITS minangka vendor sing disenengi kanggo MNC kaya HP, EMC lan liyane kanggo nyedhiyakake Training Rooms lan nyusun infrastruktur kanggo keperluan pelatihan ing APAC / APJ region. ITS uga dikenal kanggo nganakake inovasi ing pamrentahan pelatihan lan tansah dianyari karo isi sing relevan kanggo pengiriman dening instruktur sing apik banget. ITS dikenal dadi paling fleksibel ing kustomisasi isi pelatihan lan siap ngirim pelatihan ing zona wektu apa wae.

ITIL Foundation
ITIL Intermediate
ITIL Expert

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!