blog

29 Dec 2016

2 JUNIPER Training Courses Everyone In the Industry Want to Learn

/
Posted By

 

Juniper ndadekake kemajuan sing menehi hubungan kemampuan kanggo antarmuka, ngurus masalah, lan mbukak bukaan.

Juniper uga melu individu kanggo nggandhengake pikirane menyang lingkungan umum lan urip ambegan menyang sesanti. Sistem iki minangka titik ing ngendi inovasi lan individu ketemu, lan apa asil bisa bener banget.

JUNIPER Training Courses Everyone In the Industry Want to Learn

Minangka organisasi, tujuan utama Juniper yaiku kanggo ngintervensi kabeh lan melu sapa wae. Minangka bisnis, Juniper ngupayakake manungsa kanggo asosiasi-asosiasi penting fashion sing ngembangake profesi, ngasilake pengakuan, lan nyambungake karo grup sing luwih penting ing cara sing duweni efek nyata ing urip individu.

  • JUNIPER JNCIS -SEC
  • JUNIPER JNCIA - JUNOSER

JUNIPER Training Courses & Certification are Following

1. JUNIPER JNCIS -SEC

JNCIS-SEC atau Juniper Networks Certified Specialist - Keamanan mesthine menehi mudhun kemampuan bumi ing sistem keamanan, konfigurasi lan investigasi ing kahanan bisnis sing gedhe. Kursus iki dirancang kanggo ahli administrasi sistem kanthi pengalaman lan tengah dalan pembelajaran program Junos kanggo gadget SRX Series.

Goal JUNIPER JNCIS -SEC
  • Ngemudikke konvensional lan keamanan lan pola saiki ing internetworking.
  • Menehi diagram saka SRX Series gadget lan rancangan rancangan.
  • Ngemudikake stream parcel sing konsisten lan nggawe sesi sing ditindakake dening gadget SRX Series.
  • Ngetik, ngatur, lan layar zona.
  • Sipat, ngatur, lan strategi layar keamanan.
  • Ngenali, ngatur, lan verifikasi klien firewall layar.
  • Nyebut macem-macem jinis penyerbu sistem.
  • Alternatif Desain lan Layar kanggo ngatasi serangan.
  • Nliti, nglakokne, lan layar NAT, minangka wis dilakoni ing tahapan keamanan Junos.
  • Jelas alesan lan mekanika IP pribadi (IPsec) sistem pribadi virtual (VPN).
  • Nggawe lan layar adhedhasar lan adhedhasar IPsec VPN adhedhasar.
  • Nggunakake lan nganyarke basis data tanda tangan IDP.
  • Atur lan pendekatan IDP layar kanthi format strategi.
  • Nuduhake, ngatur, lan tandha tutup tandha kang dhuwur ing layar.

Teknologi Inovatif Solutions nawakake JNCIS Training ing 9 wilayah sing béda ing India - Bangalore, Chennai, Delhi, Gurgaon, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Noida lan Pune.

Grup sasaran kanggo JUNIPER JNCIS -SEC

Iki mesthi mangerteni pangurus saka SRX Series gadget. Administrator iki nggabungake insinyur sistem, eksekutif, staf, lan afiliasi.

Penting kanggo JUNIPER JNCIS -SEC

Understudies kudu nduweni informasi administrasi sistem penting lan pemahaman referensi referensi Open Systems Interconnection (OSI) lan konvensi TCP / IP. Understudies kudu uga pindhah menyang Course Pengenalan kanggo Junos Operating System (IJOS) Course & Junos Routing Essentials (JRE), utawa duwe pengalaman proportionate sadurunge arep kelas iki.

 

2. JUNIPER JNCIA - JUNOSER

Pelatihan JNCIA - Junos saka Inovatif Technology Solution yaiku sertifikasi level bagean sing dadi babagan pendirian kanggo kursus Junos. Juniper Networks CertifiedAssociate nuduhake kemampuan pakar kanggo nggarap Junos OS, interchanging, kemudi lan sistem administrasi sistem penting. Njaluk kesempatan kanggo nemtokake babagan bagian-bagian kunci saka program Junos liwat demonstrasi lan lab latihan. Ngangkat aptitude ing konfigurasi lan administrasi Junos OS lan operasinya gadget.

Goal JUNIPER JNCIA - JUNOS
  • Nindakake usaha sing beda ing konfigurasi CLI lan mode operasional
  • Nggawe maneh gadget Junos menyang setelan pabrik manufaktur gawan
  • Introduce lan ngawasi antarmuka
  • Nindakake assignments for logging framework, authentic configuration, SNMP and NTP
  • Ngaktifake ngatur keperluan
  • Atur lan kerja RPG uni-cast (Reverse Path Forwarding)
  • Ndhukung recuperation watchword lan rekaman framework support saka gadget Junos
  • Ngoyak Junos OS kanthi efektif
  • Ngawasi operasional, steering statis, OSPF lan strategi steering
  • Ngaktifake saluran firewall

Inventive Technology Solutions nawakake Training JNCIA ing area unik 9 ing India - Bangalore, Chennai, Delhi, Gurgaon, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Noida lan Pune.

Grup sasaran kanggo JUNIPER JNCIA - JUNOS

Iki mesthine Junos sampurna kanggo para ahli administrasi sistem sing pengin tuwuh wawasane menyang Junos OS, Juniper Networks lan ngarahake gagasan.

Essentials for JUNIPER JNCIA - JUNOS

Kanggo saben telung Junos Tracks ing ngisor iki, JNCIA-Junos minangka kualifikasi utama Tiga Trek Junos:

Organisasi khusus Routing and Switching: Iki trek kanggo wong-wong sing nggarap madegé utawa entuk pengaturan ing Juniper Networks ngarahake uga ngganti lingkungan end-to-end dhasar ing media komunikasi media utawa lingkungan Enterprise Fortune 100.

Nglakoni Routing and Switching: Trek iki kanggo wong-wong sing kerja ing kahanan cilik ing kahanan Enterprise sing ngenalake lan ningkatake sistem inovasi Juniper Networks ing ngendi LAN lan WAN pindhah lan pindhah.

Junos Keamanan: Trek iki tumata marang individu sing njelasake lan nglakoni sistem aman Juniper Networks.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!