blog

9 Jan 2017

Alat 3 apik tenan sampeyan kudu ngerti babagan Lean Six Sigma

Lean Six Sigma arupa tata cara lan alat kanggo owah-owahan proses. Iki diwenehi dening arsitek Bill Smith nalika nggarap Motorola ing 1986. Jack Welch mujudake teknik bisnis ing General Electric ing 1995. Dina iki, iki digunakake minangka bagean saka akeh departemen mekanik.

Iku katon kanggo nambah sipat ngasilke prosedur kanthi mbedakake lan ngusir alasan kanggo cacat lan nyuda inconstancy ing assembling lan bisnis formulir. Iki migunakake pengaturan teknik administrasi nilai, biasane observasional, strategi faktual, lan ndadekake kerangka individu sing ora umum ing asosiasi sing spesialis ing strategi kasebut. Saben Six Sigma manawa ana ing sajrone asosiasi njupuk sesambungan karo langkah-langkah tartamtu lan nduweni fokus khusus, kayata: ngurangi durasi proses panganggone, nyuda kontaminasi, ngurangi biaya, ningkatake kesetiaan konsumen, lan manfaat tambahan. Alat 3 apik tenan sampeyan kudu ngerti babagan Lean Six Sigma:

  • Six Sigma Yellow Belt
  • Six Sigma Green Belt
  • Six Sigma Black Belt

1. Six Sigma Yellow Belt Training & Certification

Kita "ora ana sing liya" Pakaryan Layanan sing kasedhiya kanggo njamin yen kawruh online Six Sigma Yellow Belt Training karo kita apik banget. Apa kita ngreksa supaya rekaman sampeyan mbukak kanggo sampeyan ing kabeh kahanan utawa sampeyan pancene duwe pitakon babagan Six Sigma Yellow Belt Certification, liyane njamin yen Tim Care Pelanggan kita bakal nguatake sampeyan kanggo entuk paling metu saka pengalaman online.

Ikhtisar Sertifikat Kuning Kuning

Nyepakaké Six Sigma Yellow Belt menehi pangerten marang strategi Six Sigma, pangukuran, lan pendekatan owah-owahan penting. Sabuk kuning nandheske informasi babagan cara koordinasi pendekatan Six Sigma kanggo owah-owahan penciptaan lan kerangka kerja basis nilai kanggo luwih ketemu kepinginan klien lan target keprihatinan utama saka asosiasi.

Tanggung Jawab Sabuk Kuning

Sabuk Kuning biasane duwe pembelajaran Six Sigma sing penting, nanging ora mimpin kabeh. Wong-wong mau kerep tanggung jawab babagan kamajuan peta proses kanggo ningkatake usaha Six Sigma. Sabuk Kuning duweni minat minangka kolega pusat utawa topik master (SME) ing usaha utawa tugas. Kajaba iku, Sabuk Kuning uga kerep dadi panguwasa kanggo ngoperasikake owah-owahan proses pelit sing nggunakake strategi PDCA (Plan, Do, Check, Act). PDCA, sing kerep nyatakaké minangka Roda Deming, mbiyantu Sabuk Kuning kanggo mbédakaké formulir sing bisa digayuh kanthi owah-owahan. Sabuk Kuning littler iki kerep ditemokake ing tingkat Sabuk Ireng utawa Sabuk Ireng, ing ngendi sistem DMAIC dipigunakaké kanggo ngedongkrak dana cadangan sing migunakaké Statistik Proses Kontrol.

Apa Latihan Nyedhiyakake

Nyepakaké Six Sigma Yellow Belt menehi prolog kanggo proses administrasi lan alat-alat dasar Six Sigma, menehi buruh pangerten prosedur sing luwih dhasar, nguatake saben wong kanggo menehi bantuan nyata kanthi nglampahi tujuan umum asosiasi. Sertifikasi Six Sigma Yellow Belt uga nerusake:

  • Ketidakadilan saka partai Six Sigma
  • Staff tuku Six Sigma
  • Latihan lingkungan saben dinten (nyebabaken penurunan proses proses, kualitas tambah, lan kurang sampah)

Training Introductory in Fundamentals of Six Sigma.

Sabuk Kuning ngumpetake informasi, nyedhaki aktivitas kritis lan nambah pengalaman pribadi menyang prosedur investigasi. Ora mung Sabuk Kuning nggolek aptitudes sing penting kanggo ngenali, layar lan entuk kendali entuk mangan sing diwaca ing tata cara dhewe, nanging uga disusun kanggo ningkatake data kasebut marang Sabuk Ireng lan Sabuk Hijau njupuk tembakan ing usaha kerangka sing luwih gedhe.

Pengaruh Sertifikasi Sabuk Kuning Ing Karirmu

Cathetan: Ora ana barang penting kanggo proyek apa wae. Mayoritas materi sing bakal sampeyan sinau ing Program Sabuk Kuning lan Hijau bisa dituduhake ing Program Sertifikasi Sabuk Ireng. Sembarang understudies sing pengin milih straightforwardly menyang Program Ijo utawa Ireng Sabuk didhukung supaya kaya.

Modul pendidikan Sabuk Kuning Six Sigma Online mirip karo sertifikasi standar Society for Quality (ASQ) kanggo Black Belts. Minangka lulusan Six Sigma, sampeyan ora mung duwe efek marang pagawean sampeyan, nanging marang urip sampeyan.

2. Six Sigma Green Belt Training & Certification

Program pendidikan Six Sigma Green Belt Training cocog karo standar sertifikasi American Society for Quality (ASQ) kanggo Sabuk Hijau. Minangka lulusan Six Sigma Online Green Belt, sampeyan ora mung nambahake pagawean sampeyan, nanging ngganti kabeh bagéan saka urip sampeyan. Enlist dina iki lan entuk dalan kanggo entuk sertifikat Six Sigma Green Belt ing sawetara detik.

Ikhtisar Certificate Green Belt

Six Sigma Green Belt nyiapake menehi anggota nganyari aptitudes kritis, kanthi accentuation ing tampilan DMAIC (Define, Measure, Analyze, Improve and Control). Six Sigma Green Belt nyengkuyung buruh kasebut minangka kolega sing disiapake ing wilayah asosiasi kasebut. Konsentrasi iki ngidini Sabuk Hijau kanggo ngetokake sekedhik, ngasilake Six Sigma kanthi susah payah, mbutuhake ora dadi tugas penuh Saben Ireng kanggo Six Sigma kabeh kanthi asosiasi.

Peran Sabuk Tua Green Certified

Sabuk Green duweni loro tugas penting: kanggo miwiti, kanggo mbantu efektif nglantarake prosedur Six Sigma, lan liya, kanggo ngetokake owah-owahan cilik sing beda-beda sajrone wilayah tartamtu. Minangka masyarakat cilik, Sabuk Hijau bisa nindakake pawongan sing penting ing informasi sosial lan ngleksanakake tes kanggo ndhukung babagan Sabuk Ireng. Iku ahli sing nandur modal kira-kira 25% saka energi sing ana ing Six Sigma sing diakoni dhewe utawa ndhukung usaha Black Belt. Ing antarane Six Sigma Green Belt Training sampeyan bakal nemtokake carane nggunakke bagean kuat saka Six Sigma strategi kritis lan alat sing bisa diukur kanggo nambah prestasi asosiasi sampeyan.

Ideal Migunakake kanggo Latihan Sabuk Hijau lan Sertifikasi

Apa sajrone layanan manungsa, dana, perakitan, pamarentah, utawa sawetara administrasi utawa industri basis item liyane ... Training Six Sigma Green Belt sampurna kanggo sapa bae sing arep nggoleki pagawean sing paling akeh. Understudies bakal nemtokake carane aplikasi teknik sing bisa diukur kanggo bisnis nyiapake owahan kaya:

  • Manajemen Proyek Nggunakake DMAIC lan DMADV
  • Penekanan ing "Netepake" lan "Ngukur" Fase DMAIC
  • Proses Behavior Chart and Measurement System

Carane Program Kita Cocog Karirmu

Cathetan: Ora ana syarat kanggo proyek apa wae. Sisih luwih saka bahan sing bakal sampeyan sinau ing Program Sabuk Kuning lan Hijau sing diselehake ing Program Sabuk Sabuk Ireng. Sembarang understudies sing pengin milih straightforwardly menyang Program Ijo utawa Ireng Sabuk didhukung supaya kaya. Modul pendidikan Six Sigma Green Belt Training lan Sertifikasi Online Six Sigma Online setara karo standar sertifikasi American Society for Quality (ASQ) kanggo Sabuk Hijau. Sarjana Six Sigma Green Belt Training, sampeyan ora mung duwe efek marang pagawean sampeyan, nanging marang urip.

3. Lean Six Sigma Training Training & Certification

Training Six Sigma Black Belt program pendidikan padha karo standar sertifikasi Amerika Society for Quality (ASQ) kanggo Sabuk Ireng. Kanthi Six Certma Black Belt Certification, sampeyan ora mung duwe efek marang profesi, nanging marang urip. Six Sigma Online Black Belt Certification bisa ngganti urip sampeyan.

Ikhtisar Sertifikat Sabuk Ireng

Latihan Sabuk Ireng Sigma Kita menehi informasi intensif saka cara pemahaman lan standar Six Sigma (ngitung kerangka lan alat sing ndhukung). Sabuk ireng nandhesake pemahaman administrasi klompok, kemajuan klompok, lan ngasilake kolega kanthi bagean lan tugas. Black Belt Training nyiptakake paningkatan dhasar DMAIC miturut standar Six Sigma, learning penting saka gagasan-gagasan ventura, lan kabisan kanggo kanthi cepet mbedakake "latihan ora kalebu" latihan.

Peran Six Sigma Black Belt Certified

Sabuk ireng utamane yaiku konsentrasi eksekusi, sanadyan Champions lan Master Black Belts musatake ngakoni usaha lan kapasitas kanggo Six Sigma. Nyiapake Lean Six Sigma Black Belt menehi wong-wong kasebut alat sing kudu diwenehi sertifikat Six Sigma Black Belt, sing penting kanggo mbantu dheweke nglawan partake minangka panguwaos program enem sigma ing organisasi kasebut. Six Sigma Black Belt nyiapake nuduhake wong-wong mau ngatur regane usaha Six Sigma ngidini wong-wong mau dadi langsung ing tugas kasebut ing sajrone asosiasi.

Sabuk ireng sing kerep bakal nyekel posisi iki sajrone pirang-pirang taun kanthi wates wutuh lan sawise iku bakal bali menyang kewajiban pagawean standar sawise iku. Padha mentor, nggawe, mimpin lan pituduh administrasi lan buruh kanggo ngrampungake dislametake. Wong-wong kudu nggawa tugas kanthi dana cadangan bola ing sekitar $ 100,000 - $ 250,000.

Apa sajrone layanan manungsa, dana, perakitan, pemerintah, utawa apa wae jenis administrasi utawa industri basis item ... Training Six Sigma Black Belt sampurna kanggo sapa waé sing arep nggoleki profesi kasebut. Kene mung sawetara bab sampeyan bakal nemokake ing sabuk ireng nyepakaké:

Filsafat Enam Sigma Proses Peningkatan

  • Klien fokus bisnis
  • Lean standar
  • Pengukuran propelled
  • Ngarahake klompok usaha efektif
  • Nemtokake temenan / sah

Cakupan Lean Six Sigma Certification Black Belt

Lean Six Sigma Black Belt bakal njamin yen sampeyan siap kanggo:

  • Pakaryan lan paham prasyarat klien
  • Nganyarke kapasitas prosedur kanggo nggoleki kepinginan klien
  • Bentenaken ngluwihi lan pilih kolega usaha
  • Pakaryan karo para pelanggan kanggo mbangun sistem penyebaran Six Sigma
  • Golek minangka pakar utama
  • Mimpin perusahaan Six Sigma
  • Nyiapake / mimpin / mentor Tali ijo lan kelompok usaha
  • Lunga minangka sarana kanggo owah-owahan proses
  • Mungkasi kelompok kanthi dukungan terus lan inisiatif
  • Nyedhiyani saran kanggo manajemen
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!