Metode Learning

Teknologi Inovatif Solutions nawakake macem-macem pilihan nalika nerangake mode pembelajaran. Apa sampeyan luwih seneng sinau piyambak utawa karo grup, ITS ndadekake apa wae bisa kanggo kenyamanan sampeyan.

ilo Learning Methods

Latihan 1-on-1 Darmabakti

Teknologi Inovatif Solutions darmabakti 1 ON 1 Training metodologi ngidini 100% kustomisasi kursus & jadwal kanggo siswa individu.

Metode Learning ct

Pelatihan Kelas

Inovatif Teknologi Solutions menehi latihan pasuryan kanggo pasuryan kelas kanggo siswa saka kabeh solusi world.Our kalebu kabeh layanan related latihan kaya visa pitulungan bandara anter jemput.

Metode Learning ct

Latihan Onsite

ITS mrodhuksi manawa nglatih kursus ing situs supaya sampeyan duwe lingkungan sing akrab karo peralatan sing menowo njamin kenyamanan lan kenyamanan.

ilo Learning Methods

Instructor Led Online

Instructor Led Online Training affirms dadi cara sing paling trep kanggo sinau saka comfort saka omah, kantor utawa panggonan sing dipilih.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!