Prakawis Delhi

New Delhi, ibukutha India, minangka kutha metropolitan gedhé ing negara lor. Delhi minangka kombinasi sampurna budaya taun lawas 1600 lan kutha metropolitan kanthi tèknologi maju. Delhi nuduhaké Historical Monuments saka Mughal Era, kalebu Fort Red, Makam Humayun lan Qutub Minar. Delhi kadhaptar ing '50 Places of a Lifetime' dening National Geographic Traveler Magazine. Nalika sampeyan rawuh ing Delhi sampeyan uga entuk kesempatan kanggo njelajah TAJAH MAHAL (Wonders ing donya) minangka ing cedhak karo Delhi lan diwenehake minangka tur komplementer sing diwenehake kanggo sampeyan dening ITS.

  • gurudwara
  • gapura india
  • lotus candhi
  • benteng abang
  • rashtrapati bhawan
  • kanggo ngganggu
  • kanggo ngganggu
  • akshardham

Kampus ITS

Teknologi Inovatif Solutions gadhahi kantor pusat ingGurgaon. ITS utamane ana ing pelatihan IT, kamar pelatihan lan perusahaan panyedhiya solusi.ITS Tech Schoolnyedhiyakakelatihan kamar ing gurgaonkanggo latihan perusahaan kanthi lingkungan belajar sing sugih karo infrastruktur negara kita lan fasilitas dhuwur ing saben keperluan technical training perusahaan.

Sinau Studi

ITS duwé sawetaralatihan kamar ing Gurgaonyakuwi ing 1 Kutha Kidul, Star Mall, lan Sektor - 14 kanthi cedhak karo stasiun metro Huda City, Iffco Chowk lan MG Road. ITS gadhahi 13latihan kamar sewa di Gurgaonlan bisa nampung para peserta 270 ing sawijining dina. ITSPanggonan Training in Gurgaondilengkapi mesin endhog, projector overhead dipasang lan papan putih.

bartender

Njupuk nyegat saka kelas sampeyan ing zona keduwung sing nyedhaki kabeh siswa. Eksprimen karo macem-macem masakan India lan Afrika kanggo nambani selera.

  • latihan kamar ing gurgaon
  • Ruang Latih 1
  • Training in Pune Parking Facility & Classes for Sale in Pune
  • 1419877531
  • 1419877572

penginapan

Kabeh opsi akomodasi kita ing Gurgaon duwe kamar bervariasi sing luas lan fasilitas modern. Wi-Fi, Tv, Heater, cadangan listrik, dhokter-on-call kanggo tetep sampeyan.

Fasilitas sing kasedhiya:

  1. Proyektor dipasang atap
  2. Papan putih karo Marker
  3. Botol banyu
  4. Pen lan pad
  5. 100% cadangan daya
  6. 02 wektu teh / kopi karo cemilan
  7. Nedha awan ing prasmanan

Internet - Ya, Sambungan lease kecepatan dhuwur.

Komputer - 4 GB RAM kanggo 32 GB RAM mesin sing kasedhiya.

Ethernet LAN / Wi-Fi connectivity


Hotel Pllazio (4-star)

Dumunung ing sawijining bangunan sing inspirasi déning arsitèktur Éropah, The Pllazio Hotel nawakake kolam renang ing swiwi, spa lan kabugaran & pusat kebugaran.

  • 700 m saka Stasiun Metro Huda City Centre & Fortis Hospital
  • Scruples Bar kanggo ngombe sawise mangan
  • Gym & Swimming Pool
  • Dine ing Restaurant Cuisine World Cuisine.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 11
  • 10
  • 3
  • 4

Hotel Crown Plaza (4-star)

Sugeng rawuh ing cara sing luwih apik lan luwih apik kanggo nglakoni perjalanan bisnis, ing ngendi sampeyan aran disambungake kanthi lengkap & sampeyan entuk istirahat wengi sing luwih becik.

  • Wifi
  • Cepet & Seger pangan
  • Kursi On-Site Tersedia
  • Fitness & Wellness Pusat ing situs
  • IHG Reward Club
  • 4
  • 1
  • 3
  • 2
  • 5
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!