blog

3 Feb 2017

Deleng ing SQL Server 2014 Certification

Microsoft wis ngakoni sertifikasi SQL Server 2014 anyar lan ujian sing gegandhengan. Minangka jinis anyar saka SQL Server wis ditetepake ing eksekusi tuning lan dhuwur kasedhiyan, padha wis ngatur anyar DB ngatur mung ing MCSE affirmation ngumpulake wektu iki.

Microsoft bakal ngetokake materi persiapan ujian anyar babagan siji sasi sadurunge ujian ditingkatake.

SQL Server 2014 Certification

Minangka sampeyan ngerti, SQL 2014 dadi karo komponen anyar iki:

  • Kapasitas ing memori kanggo ningkatake eksekusi
  • Pemulihan bencana lan benteng kanthi cara kanggo Azure
  • Cathetan nyimpen fragmen lan dikumpulake
  • Kontrol Gubernur Sumber Daya IO
  • BI nyorot: Power Query, Power Map, Polybase
  • Karo ora ana ing Azure

Kanggo nggambarake pamikiran SQL Server 2014 inti ing ujian 461, 462, lan 463, Microsoft Learning wis rebranded affiration MCSA kanggo MCSA SQL Server 2014. Minangka owah-owahan kanggo saben ujian individu ukuran cilik lan SQL Server 2014 aptitudes, tetep penting, tampilan MCSA: SQL sertifikat 2014 sing duwe sertifikat bakal duplicate overhauled ing kaya cara kanggo kaca jeneng akreditasi anyar.

MCSE lan Data Platform: Business Intelligence padha redesigned April 2014 kanggo consolidate inti SQL Server 2014. Yen sampeyan entuk akreditasi MCSE sadurunge, sampeyan ora bakal diajokake ing SQL Server 2014 utawa rilis ngarep nganti ujian re-sertifikasi.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!