blog

sertifikasi 2016
7 Jul 2017

A Complete Guide kanggo MCSA 2016 Certification

/
Posted By

Certification MCSA 2016

Sapa sing bisa mbukak MCSA 2016 sertifikasi?

Sing understudy sing perlu miwiti profesi ing administrasi infrastruktur server Microsoft.

Ahli sing perlu nganyari kemampuan khusus saka server sing luwih anyar kanggo paling anyar

Datacenter Pangurus / arsitèktur

Apa jumlah ujian sing ana?

Kanggo mungkasi MCSA sampeyan kudu nuduhake munggah telung ujian.

  • 70740
  • 70741
  • 70742

Apa jumlah buku sing ana?

Ana telung buku kanggo ngatasi MCSA

Apa ana prasyarat kanggo sertifikat iki?

a.No

b.If sampeyan ana MCSA 2012, sampeyan bisa ngrampungake sertifikasi ing MCSA 2016 kanthi menehi ujian siji (70743)

Apa MCSA karo Server 2016

Sistem operasi server iki ndadekake fitur-fitur anyar sing bisa nggawa sampeyan ing macem-macem tingkat administrasi, lan uga mbantu sampeyan ngirit biaya kanggo asosiasi. Iki minangka dhaptar fitur-fitur anyar sing diwenehake ing Server 2016.

Perangkat Lunak Definetif Perangkat Lunak

Server 2016 nawakake datacenter sing luwih gampang adaptif lan biaya, ing ngendi kita bisa nggunakke komputasi sing didéfinisi perangkat lunak, Panyimpenan lan jaringan kanggo nggawé datacenter kita. [Ora ngluwihi mangu yen iki bener. ]

Virtualisasi Nested

Server 2016 nawakake Virtualisasi Nested ing hyper-v, dadi saiki sampeyan bisa ngenalake hyper-v nang mesin virtual.

Nano Server

Microsoft wis nampilake server littlest, sing luwih cilik tinimbang pusat server.

Windows Container

Temokake aplikasi isolasi sing inovasi namespace.

Kontras Hyper-v

Isolasi kanggo hyper-v

docker

Kanggo ngawasi jendhela lan ngluwihi wadhah.

Powershell Langsung

Iku nyebabake sampeyan ngintervensi VM saka HOST tanpa konfigurasi liyane.

Linux Secure Boot

Saiki kita bisa nggawe generasi 2 linux VM ing hyper-v.

Grup Vm

Kanggo nggawe administrasi maneka warna VM kurang nuntut

Penambahbaikan Cluster

Nggawe seksi maya kanthi nggunakake azure

Panyimpenan Replika

Penyimpenan tingkat panyimpenan agnostik

Langsung Ruang Panyimpenan

Ruang panyimpenan langsung mbusak kebutuhan SAS.

Virtualisasi Sistem

Sistem virtualisasi nawakake sampeyan nggawe SDN.

Iki kabeh akun ora mung fitur anyar sing ana ing server 2016, mung sawetara fokus. Sampeyan bakal duwe luwih saka iki ing sertifikasi MCSA sampeyan.

Yen sampeyan wis rampung sertifikasi MCSA karo server 2016, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo nggarap

  • Instalasi, Panyimpenan, lan komputasi, DSC
  • Jaringan sing IPV4 / 6, SDN, NPS, NAP, VPN, DAS, ngaturake virtualisasi.
  • Identitas nyebabake ADDS, ADRMS, ADFS, ADCS, DAC, Azure AD.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!