blog

MCSA Certified Professional - Wawancara Pitakonan lan Jawaban
16 Jun 2017

MCSA Certified Professional - Wawancara Pitakonan lan Jawaban

/
Posted By

Microsoft nawakake akeh sertifikat penting metu saka sertifikat Microsoft Certified Solutions Associate utawa MCSA nglatih sampeyan kanthi aptitudes penting kanggo mungkasi awake jaringan PC utawa direktur kerangka kerja PC. Sinau alamat pitakonan pirang-pirang kanggo bagean sing paling ditangerteni kanggo MCSA Certified Professionals.

1. Apa aplikasi partisi?

Aplikasi: Partisi aplikasi iku parcels direktori sing dicipta ulang kanggo pengontrol area. Iki minangka bagéan saka framework Direktori Active. Pengontrol papan sing digabungake menyang prosedur direktori parcel nduweni reproduksi saka babagan kasebut. Ciri-ciri lan ciri pemanfaatan bisa nyuda gerakan replikasi. Segmen aplikasi bisa konsentrasi mung siji spasi ing wilayah spasi sing ora kaya segmen direktori area. Iki nggawe wong luwih gampang diakses lan keluwihan.

2. Apa wilayah direktori basis data Active?

A: Database Active Directory dilebokake ing wilayah pengontrol lan bisa diakses dening aplikasi jaringan. Kabeh wilayah bisa dadi pengontrol papan lan tetep duplikat basis data Active Directory ing C: \ windows \ Ntds \ Ntds.dit

3. Apa fitur anyar sing diwenehi ing Active Directory ing server Windows 2008?

A: Maca kawicaksanan wilayah lan Kebijakan Sandi Bening

4. Apa Windows Server Backup?

A: Windows Server Backup yaiku fitur sing diwetokake kanggo Windows 2008 sing menehi macem-macem solusi babagan ngundhuh informasi ing PC yen kudu ana kuciwa kerangka kerja utawa apa wae masalah liyane. Windows Server Backup bisa penguatan rekor saperangan menyang server kabeh. Penguat server bisa diakses liwat garis urutan lan reassure dhuwit.

5. Apa sing nembus disk?

A: A pass through disc minangka plate fisik sing digunakna kanggo mbuwang lingkaran virtual lan nduweni pengaturan bunder lan kerangka dokumen.

6. Apa penggerak sintetis?

Drive sintetis sing khas lan unggul ing emulasi sing ana ing fungsi kasebut. Padha ora nyalin program liya dadi kaya, nggawe piranti komplek hardware liyane ing panggung virtual.

7. Apa virtualisasi desktop?

Virtualisasi desktop minangka cara sing wicaksana kanggo mbatalake lan ngluwihi OS utawa kerangka kerja saka customer sing wis siap kanggo ngakses. Ana akeh macem-macem virtualisasi desktop sawetara sing nggabungake mesin virtual nalika sawetara ora. Menawa kerangka kerja kanthi pribadi dikontrol, klien kudu ngakses desktop liwat jaringan sing ngenali konvensi sing tayang. Nyiapake virtualisasi desktop rampung ing farm server. Bebarengan karo garis kasebut, aplikasi kaya tablet bisa nyambungake mesin virtual Host. Iki mesin virtual bisa diakses dening individu lan bisa nggawe selaras cara dheweke perlu. Iki cara paling dikenal lan paling gampang kanggo ngakses lan nggunakake virtualisasi desktop.

8. Apa cache ing Cabang?

BranchCache ™ dimaksudaké kanggo ningkatake tanggap aplikasi lan ngilangi panggunaan sambungan WAN supaya server bisa diakses saka tlatah terpencil kanthi efektif. PC remot nggunaake cache informasi sing terus dikunci sacara lokal kanggo ngurangi gerakan liwat konektivitas LAN. Cache bisa dilebokake ing server ing cabang (Mode cache sing di-host) utawa bisa dianggo crosswise liwat komputer customer (Mode Cache sing didistribusekake).

9. Apa Akses Langsung?

Akses Langsung mandhiri klien kanggo ngakses situs web, aplikasi, lan bagéyan dhaptar jaringan intern kanthi aman tanpa perlu antarmuka karo jaringan pribadi virtual (VPN). Jaringan utama uga disebut jaringan pribadi utawa intranet. Saben panyedhiya PC kanthi Akses Akses langsung karo Internet, tanpa mangerteni kemungkinan kasebut ana sadurunge tandha klien, Direct Access mranata panyambungan loro-arah kanthi jaringan nang. Klien ora perlu nggatekake interfacing karo intranet. Komputer remot bisa diawasi ing njaba panggonan kerja dening pangurus IT, sanajan komputer ora ana hubungane karo VPN.

10. Apa DAC?

Microsoft Dynamic Access Control utawa DAC yaiku piranti administrasi informasi ing Windows Server 2012 sing ngidini pangurus kontrol akses administrator. Iku migunakake pendekatan konsentrasi kanggo ngidini pangurus kanggo survey sing nyedhaki cathetan tunggal. Dokumen bisa diklompokaké sacara fisik utawa alami.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!