blog

Kursus Training & Certification MCSE
2 Aug 2017

Certification MCSE - Kabeh Sampeyan kudu Ngerti

/
Posted By

Pandhuan Certification MCSE

Apa artine MCSE?

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) yaiku kursus sertifikasi sing dirancang kanggo profesional komputer / insinyur sing pengin unggul ing babagan desain, solusi lan keamanan IT. Sertifikat MCSE ngundhakake kualifikasi tenaga kerja profesional IT kanthi nyedhiyakake kanthi kemampuan kanggo ngrancang sarana instalasi, ngonfigurasi, ngurus lan ngatasi masalah. Sertifikasi uga nduduhake kemampuan profesional kanggo migrasi solusi kasebut uga sistem kanggo kabutuhan / layanan mangsa bisnis.

Sapa sing mènèhi sertifikat MCSE?

Minangka jeneng kasebut cetha, sertifikat iki diwenehake dening Microsoft. Sertifikat Microsoft nyetabilake keahlian profesional nggunakake teknologi Microsoft. Sertifikasi MCSE yaiku sing paling populer saka sertifikasi sing kasedhiya ing Microsoft Certified Professional (MCP) sing wis diformulasikan kanggo mbangun kemampuan individu kanggo kasil nggabungake maneka produk Microsoft sacara praktis lan secara holistik ing lingkungan bisnis.

Apa Tujuan MCSE?

Tujuan utama sertifikasi MCSE yaiku kanggo mbiyantu kualifikasi lan kualifikasi teknis ing calon. Calon sinau skills sing dibutuhake kanggo

  • Mbangun solusi awan inovatif;
  • Nggawe pusat data efisien lan modern;
  • Desain, ngleksanakake & troubleshoot kabeh infrastruktur utawa unsur;
  • Ngatur data, sistem & identitasipun;
  • Kegiatan sing gegandhengan karo Jaringan.

Apa kriteria nduweni hak kanggo katon kanggo sertifikat MCSE?

Kanggo katon ing ujian MCSE, calon kudu duwe Sertifikasi MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate).

Suwene wae?

Gumantung marang modul sing dipilih, dawane bisa bervariasi saka sasi 2 nganti 6 sasi.  

 

Struktur kursus sertifikasi MCSE:

Sampeyan bisa duwe MCSE ing kabeh kategori kasebut. Saben kategori nduweni tèknologi utama sing didhaptar ing ngisor iki:
Mobilitas -Microsoft Intune, Azure Active Directory, Azure Rights Management, Sistem Konfigurasi Manager, Windows System Center

Platform lan Infrastruktur Cloud -Virtualisasi Server Windows lan Microsoft Azure

Produktivitas -Microsoft Office 365, Microsoft Exchange Office, Skype kanggo Business & SharePoint

Manajemen Data lan Analytics -Server SQL

Aplikasi Bisnis -Microsoft Dynamics 365, SQL Server

 

Apa resertifikasi MCSE - kok dibutuhake?

Sertifikat Microsoft tetep berharga lan sah kanggo anggere perusahaan nggunakake teknologi sing dijamin ing sertifikasi. Swara wektu, sertifikat pensiun lan dadi warisan. Microsoft wis nganyari kebijakan resertifikat sing mbutuhake kabeh profesional IT kanggo nganyarake sertifikasi MCSE supaya tetep anyar minangka nganyari teknologi anyar sing bakal dirilis saka wektu kanggo wektu. Secara periodik, nalika teknologi sing luwih anyar lan ujian sing dienal dening Microsoft, Profesional IT uga perlu ngupgrade skills lan pengetahuan kanthi njupuk ujian kasebut.

Pinten sampeyan kudu skor kanggo mbusak ujian?

Ujian sertifikasi MCSE wis dirancang kanggo ngadili kemampuan lan ketrampilan calon ing teknologi. Sampeyan kudu nyelehake 70% kanggo mbusak ujian Microsoft. Manggon persentasi imbangan sakabèhé penting. Yen siji entuk persentasi dhuwur ing siji set skill lan persentasi kurang ing set skill liyane, bisa nyebabake FAIL. Dadi, sakabehe persiapan penting. Uga, kawruh praktis tinimbang mung ngalami prentah bakal entuk asil sing dikarepake.

Pinten pinten biaya?

Kanggo njaluk sertifikasi MCSE, siji kudu mbusak pitung ujian. Muncul saben biaya ujian kira-kira Rs. 8000. Beban tambahan kalebu materi sinau lan pandhuan sinau sing calon kudu mbayar.

Calon bisa milih sinau dhewe karo bantuan saka Pusat Latihan Microsoft utawa bisa gabung karo sawijining institut sing terkenal lan njaluk bantuan kanggo nyiapake ujian kasebut kanthi cara terstruktur.

Nanging, prayoga kanggo nyatakake manawa dhuwit dhuwit jangka panjang kanggo njupuk sertifikat iki adoh luwih abot tinimbang biaya sing ditindakake.

Durasi wektu ujian

Ujian MCSE kudu rampung ing menit 150. Nanging, kanggo calon sing native language ora nganggo basa Inggris nanging wis milih kanggo njupuk ujian ing basa Inggris, wektu maneh bisa diwenehake.

Panggonan ujian

Ing sapérangan negara, ana pusat Pearson VUE, ing ngendi calon bisa njupuk ujian kasebut. Yen calon-calon wis mutusake kanggo nggabungake lembaga pelatihan sing terkenal, bisa uga duwe fasilitas dhewe lan pusat dhewe kanggo mbantu calon-calon ing ndaftar lan muncul kanggo macem-macem modul sertifikasi.

Kepiye carane Sertifikasi MCSE bisa digunakake?

Sawise kawujudake kriteria nduweni hak, sertifikat MCSE bakal ningkatake kepemilikan saka calon kanthi ngleksanakke skills teknis lan profesional. Mereka layak kanggo proyek minangka spesialis dukungan komputer lan analis keamanan informasi. Sertifikat kasebut ndhukung profesional kanthi sawetara keterampilan sing ana gegayutan karo ngrancang, ngleksanakake lan ngelola infrastruktur teknologi nganggo platform server Microsoft.

Profesional Certified MCSE bisa milih peran proyek saka antarane kothak ing ngisor iki:

  • Engineer Jaringan / Sistem
  • Software Developer
  • Administrator Sistem Informasi
  • Konsultan Teknis
  • Arsitek Teknis
  • Tekan Tekan
  • Analis Operasi Jaringan
  • Sistem Analis, lan
  • Supervisor Engineer 

Masa depan calon muncul kanggo ujian sertifikasi MCSE

Paling organisasi kalebu kabeh merek reputed ing donya nggunakake produk Microsoft lan ngupaya MCSE certified individu. Keahlian lan kawruh sing ditampa saka kursus iki bisa diterapake ing sistem IT sing beda-beda sajrone organisasi lan kanthi mangkono, para profesional bisa milih area kapentingan ing organisasi kasebut. Umume gaji sing ditarik dening profesional kanthi set skill sing luwih apik lan iki mung minangka salah sijine tantangan kanggo mbusak ujian. Yen sertifikasi calon didukung dening sarjana Sarjana Ilmu Komputer, ora ana watesan tumrap sing bisa ditaksir dening profesional sing disertifikasi MCSE.

Deleng uga:

Pitakonan Wawancara PMP Certified Profesional

CCNA Certified Professionals - Pitakonan lan Jawaban Wawancara

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!