blog

1 Bisa 2017

Kursus Sertifikasi Produktivitas MCSE

/
Posted By

Para ahli IT kudu duwe hak lan informasi kanggo ningkatake lan ngontrol macem-macem item sing nguatake klien pungkasan kanggo mimpin bisnis. Akreditasi Produktivitas MCSE menehi aksès-klaim IT kesempatan kanggo nguwatake macem-macem aptitudes sing diidhèntifikasi karo sawetara item utama Microsoft, kalebu SharePoint, Skype for Business, lan Exchange Server. Dadi gedhe, konfirmasi Produktivitas MCSE nduweni syarat kanggo siswa posisi, contone, ketua kerangka senior, pengawas IT, pengawas kerangka, spesialis kerangka senior, lan mung kasebut awal.

MCSE: Produktivitas

Pakar Certified Microsoft Certified (MCSE) Konfirmasi Produktivitas nyatakake yen para siswa duwe apa sing diarepake kanggo mindhah hubungan menyang awan, nambah keuntungan klien lan adaptasi, ngurangi katentremane informasi, lan ningkatake keamanan informasi. MCSE: Produktivitas, mirip karo kabeh konfirmasi tingkat master miturut struktur akreditasi anyar Microsoft, nyedhiyakake peserta didik kanggo nggoleki pepalang ujian kanggo kasil mbaleni panegesane kanggo kabutuhan.

Supaya bisa lolos kanggo MCSE: Akreditasi Produktivitas, para siswa kudu luwih dhisik menang MCSA: Kantor 365 utawa MCSA: Windows Server 2012 minangka penegasan penting. Sakteruse kanggo entuk akreditasi penting, peserta didik kudu njupuk siji ujian ekstra kanggo ngasilake MCSE: Penegasan Produktivitas.

MCSE: Rekam ujian produktivitas kasebut dumadi saka wolung ujian, sawetara sing diduweni dening CBT Nuggets nyiapake.

  • Merencanakake lan Ngalihake Microsoft Exchange Server 2016 (70-345)
  • Ngawasi Microsoft SharePoint Server 2016 (70-339)
  • Deploying Voice Enterprise karo Skype for Business 2015 (70-333)
  • Solusi inti Microsoft Skype for Business 2015 (70-334)
  • Solusi inti saka Microsoft SharePoint Server 2013 (70-331)
  • Solusi Advanced Microsoft SharePoint Server 2013 (70-332)
  • Solusi Utama Microsoft Exchange Server 2013 (70-341)
  • Solusi Advanced Microsoft Exchange Server 2013 (70-342)

MCSE: Konfirmasi Produktivitas, digawe ing 2016 minangka substitusi kanggo MCSE: SharePoint, MCSE: Komunikasi, lan MCSE: Akreditasi Olahpesen, sing ngundur Maret 31, 2017.

Sakbeneré, para siswa sing nemoni konfirmasi tingkat spesialis kudu duwe (3) utawa luwih taun pengalaman nggarap barang Microsoft, utamané Kantor 365 utawa Windows Server 2012 (utawa 2016).

Rincian Exam

Elemen ujian sing sithik bisa diajukake kanggo saben ujian ing macem-macem alternatif sing mbentuk MCSE: Akreditasi Produktivitas.

  • Wektu ditetepake kanggo ujian: jam 2 (menit 120) saben ujian
  • Jumlah pertanyaan: 40-60 * kanggo saben ujian
  • Lulus skor: 700 ** kanggo saben ujian
  • Alamat jenis: Kaputusan kaputusan; macem-macem keputusan / jawaban akeh; kahanan
  • Ujian Exam: Microsoft Learning utawa Pearson Vue

Iku bakal becik yen sampeyan njupuk cathetan saka MCSE: Ujian akreditasi Produktivitas bisa uga diakses kanggo transportasi delegasi online.

  • Biaya ujian: $ 165 (USD) saben ujian
  • Aptitudes diukur: Saben kaca dhaptar enrollment ing situs Microsoft menehi dhasar Skills Measured (aset gratis) kanggo ngontrol review lan kesiapan.
  • * Microsoft ora nyebar nomer inquiries sing cocog karo ujian. Mesthi, jumlah paneliten sing bakal ditemokake siswa bakal beda karo premis kasus-by-kasus.
  • ** Amarga jumlah inquiry beda, ora asli yen para siswa kudu menang persen 70 dhasar kanggo lulus ujian.

Ujian Microsoft duweni keunggulan kanggo tes. Akeh siswa nemokake yen dheweke kudu njupuk ujian luwih saka sepisan kanggo ngrampungake asil efektif. Untunge, Microsoft mangerteni tingkat test sing ana hubungane karo ujian, lan kanthi tetep menehi Replay Ujian, supaya siswa bisa mundhut maneh ujian kanthi biaya sing cilik. Yen ora kakehan masalah, sampeyan kudu ngelingake yen Replay Exam bisa uga ora bisa diakses. Ing tanggal distribusi iki saiki, saben ujian sing ana hubungane karo MCSE: Produktivitas nggabungake Replay Ujian, nanging bisa uga diganti. Siswa kudu nyinaoni Exam Replay aksesibilitas supaya ora nyegah kesempatan utama kanggo lawang mbukak.

Recertification

Akreditasi Microsoft MCSE sah kanggo wektu sing suwe. Minangka dituduhake dening Microsoft, ujian sertifikasi ulang bisa nyedhiyakake kasedhiya kanggo MCSE lan MCSD. Peperiksaan sertifikasi ulang bakal ngrampungake materi saka ujian sing ditindakake kanggo miwiti kualifikasi, kanthi accentuation tartamtu babagan inovasi lan perubahan proses sing paling anyar. Kanthi struktur ujian elektif sing anyar kanggo nerusake instruksi, peserta didik duwe kesempatan kanggo njupuk ujian elektif saka pemilihan saben taun kanggo "ngupayakake maneh" konfirmasi.

Langkah Sabanjure

MCSE: Produktivitas minangka konfirmasi tingkat spesialis, nanging minangka akreditasi tartamtu, para siswa bisa ngembangake resume utawa nyelehake kabeh sing luwih gedhe menyang pamrih Microsoft ekstra minangka langkah sabanjure.

Ing jagad Microsoft, MCSE: Produktivitas didhasari panyiapan MCSA: Windows Server 2012 lan akreditasi MCSA: Kantor 365, menehi siswa sawetara pilihan penegasan terkait:

  • MCSA: Kantor 365 (kapérang saka rong ujian: 70-346 lan 70-347)
  • MCSA: Windows Server 2012 (kalebu telung ujian: 70-410, 70-411, lan 70-412)
  • MCSA: Windows Server 2016 (kalebu telung ujian: 70-740, 70-741, lan 70-742)
  • MCSA: Windows 10 (kapérang saka rong ujian: 70-697 lan 70-698)

MCSE: Produktivitas (nelusuri spesialisasi iki: Exchange Server 2016 utawa 2013, SharePoint Server 2016 utawa 2013, utawa Skype for Business)

MCSE: Platform lan Infrastruktur Cloud (nelusuri spesialisasi iki: Azure, Data Cloud Platform, Big Data Analytics, Windows Server 2016, Infrastruktur Server, utawa Private Cloud)

MCSD: App Builder (nelusur spesialisasi iki: Azure, Platform Windows Universal, SharePoint 2013, utawa Visual Studio)

Siswa-siswa sing ndarbeni MCSE: Konfirmasi prodhuk wis regane sysadmin, lan minangka direktur kerangka, ana akeh wektu kanggo informasi lan kabisan sing diidhèntifikasi karo inovasi sumber daya lan virtualisasi. Mangkono, ing njaba alam semesta Microsoft, para panaliti kerep nimbangake:

  • CompTIA Linux + lan LPI LPIC-1 (kapérang saka rong ujian: LX0-103 lan LX0-104)
  • VMware vSphere 6 Foundations (mung dadi siji ujian: vSphere 6 Foundations 2V0-620)
  • LPI LPIC-2 (kapérang saka rong ujian: 201-400 lan 202-400)
  • VMware vSphere 6 VCP6-DCV (mung kalebu siji ujian: VCP6-DCV)

Pertimbangan Vokasional

Payscale.com menehi ganti rugi manual kanggo para siswa sing kudu milih timbangan pituwas sing cukup kanggo lowongan kanggo karya sing gegandhengan karo akreditasi MCSE. Payscale.com nglaporake jangkah kompensasi antara $ 50,075 lan $ 144,966 kanggo bintang IT sing nyekel akreditasi MCSE, kalebu MCSE: Produktivitas. Bagian sing biasa kanggo sing nyetujoni panitia MCSE nggabungake pengawas IT, kepala IT, manajer kerangka kerja, lan kerangka kerja senior.

Microsoft Certifications

Akreditasi Microsoft disusun minangka piramida, kanthi saben level nyetir konfirmasi peserta sing luwih dhuwur, luwih spesifik, lan komplek. Ing basis piramid Microsoft, para ahli IT mbangun panyiapan babagan MTA (Microsoft Technology Associate). Tingkat kasebut ing ngisor iki yaiku MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate) lan MCSD (Microsoft Certified Solutions Developer), sing nglebokaké akèh penafsir paling penting ing kalangan ahli IT sing ditawakake Microsoft, kalebu Server 2012, Kantor 365, lan Azure. Ing pungkasan, MCSE (Microsoft Certified Solution Expert) nyathetake akreditasi paling ora normal sing ditampa dening Microsoft lan menehi siswa kesempatan kanggo nggawé spesialisasi sing dianggep minangka substansi tingkat MCSA.

Nalika Microsoft nggambarake, akreditasi MCSE lan MCSD (MCSE: Cloud Platform lan Infrastructure, MCSE: Mobility, MCSE: Data Manajemen lan Analytics, MCSE: Produktivitas, lan MCSD: AppBuilder) sing disesuaikan karo Pusat Keunggulan, digunakke dening Microsoft Jaringan Mitra kanggo mbedakake skills khusus sing wiyar banget dening kanca-kanca Microsoft lan klien. Sertifikasi kasebut ora duwe prasyarat rekertifikasi. Luwih, tanggal prestasi menehi sinyal carane sampeyan tetep weruh owah-owahan ing inovasi.

Saben taun, sampeyan duwe kesempatan kanggo ngisi ulang akreditasi kanthi ngliwati ujian saka pilihan sing dipilih, ngetokake kapentingan sampeyan kanggo nambah utawa ngluwihi kemampuan sampeyan ing Centre of Excellence. Saben wektu sampeyan entuk akreditasi, liyane bagean teken ditambahake menyang transkrip. Prosedur iki nggantekake kabutuhan resertifikasi sing saiki njupuk ujian resertifikasi tartamtu ing interval biasa (MCSD) utawa kaya clockwork (MCSE) kanggo njaga akreditasi panjenengan saka ngenani laten. Njupuk luwih jero babagan struktur afirmasi Microsoft anyar.

Mulai nyelidiki Microsoft liyane nyiapake lan ngetrapake alternatives kanggo mbukak luwih gedhe pakar dandan bukaan.

Panutup Pikiran

MCSE: Penegasan Produktivitas nuduhake aptitude lan rasa tugas babagan pembelajaran sing terus-terusan karo macem-macem kemajuan Microsoft, kayata barang sing kasedhiya, kayata Exchange Server, Skype for Business, lan SharePoint. Konfirmasi iki dadi bukti bukti kepasten lan kapabilitas panjenengan kanggo ngawasi item-item lingkungan kerja dhasar. MCSE panjenengan: Konfirmasi Produktivitas bakal mbukak macem-macem lawang mbukak vocation sing luar biasa nalika sampeyan usaha kanggo ngatasi katrangan pakar sampeyan.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!