blog

Bisnis Siswa
5 Feb 2018

Top 10 Microsoft Certifications sing dikarepake saiki ing 2018

Microsoft Certifications sing dikarepake Dina iki: Kerangka kerja Microsoft Windows minangka program sing paling akeh dimanfaatake ing saindenging donya lan karo akeh PC sing nggarap OS, meksa MS mbangun sawijining ton piranti pendukung kanggo server, kemajuan aplikasi lan panggung maya kanggo adaptasi nganti kabutuhan pembangunan.

Saka titik pandhidhikan sing cetha utawa nggoleki, kanthi efektif rampung salah sijine sing paling apik lan paling dituntut ing sertifikasi Microsoft ing 2018 bakal menehi wong cara vocation supaya maju amarga saben kursus kasebut diidhèntifikasi karo OS organisasi sing wis digawe. Sampeyan bisa mangerteni sertifikasi kasebut lan ngupayakake sing paling cocok kanggo prospek pagawean sing luwih apik.

Sertifikat Microsoft 10 sing dikarepake

1. Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Infrastruktur Server:

MCSE Server Infrastructure dimaksudkan kanggo njamin yen pakar nduweni kabisa sing penting kanggo ngawasi lan njaga kerangka server canggih. Individu bakal duwe ati-ati sinau karakter lan framework manajemen, virtualisasi, sistem administrasi lan data stpiling. Nalika sampeyan kanthi efektif kabeh, sampeyan bisa nggolek bagean-bagean buruh minangka pakar dhukungan utawa minangka penyidik ​​keamanan data. Wigati rampung limang tes unik sing nggatekake tujuan akhir supaya bisa lolos.

2. Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD): App Builder

Ing wektu nalika aplikasi serbaguna wis diaktifake, njupuk sertifikat MCSD dadi verifikasi sing nduweni wasiat minangka panyedhiya aplikasi pakar sing bisa nggawe aplikasi portabel saiki. Padha bisa uga mbangun aplikasi web, administrasi basis kanggo engineering umur anyar. Program kasebut ngarepake sampeyan ngrampungake kertas ing Universal Windows Platform lan endorsemen App Builder sadurunge nggoleki subyek sing dikembangake luwih lanjut.

3. Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows Server 2016

Varian paling anyar saka program bisa diakses, sertifikat MCSA mbisakake pakar tanggung jawab kanggo ngatasi Windows Server 2016 lan prosedur sing gegandhengan. Sapa sing bener-bener bisa ngrampungake kursus iki mesthekake yen dheweke wis sinau babagan manajemen basis data, manajemen server lan perawatan. 2016 nganyari refresh sing saiki duwe endorsement karo gagasan luwih anyar lan nganyari program sing digawe ing Windows Server. Minangka pungkasan, Microsoft nduweni bagian kursus sing beda menehi ekstensi kanggo nglampahi wektu sing wigati ing sacedhake sabanjuré ing intrik. Ing acara sing sampeyan maksudake kanggo nutupi kabeh, penting kanggo nindakake kabeh kursus Windows sing gegandhengan karo tujuan pungkasan tartamtu supaya nduweni kualifikasi minangka spesialis ing kolom sing dipilih.

4. Microsoft Certified Solutions Expert: Platform Data

Kanthi efektif ningkatake sertifikat MCSE ing Data Platform, sampeyan bisa nyritakake babagan bisnis potensial sing bisa mbiyantu ngatasi administrasi server SQL lan ngawasi pengaturan data ukuran usaha sing minangka tugas penting kanggo wong liya. Sertifikasi kasebut uga ngandhani organisasi sing nduweni deklarasi bisa nindakake manajemen data ing awan lan kanthi efektif. Agregat saka limang test sing béda kudu rampung lan sampeyan uga bisa nglampahi wektu sing wigati ing lingkungan sekitar intrigue sing diidentifikasi karo SQL Server.

5. Microsoft MCSE: Cloud Platform and Infrastructure

Microsoft nduweni portofolio sertifikat gigantic kanggo ngaktifake wong duwe pengalaman praktis khusus zona asil dandan. Platform Cloud lan Infrastruktur njamin sampeyan bisa ngasilake produktivitas awan lan fokus data sing difasilitasi dening Microsoft kanthi nggunakake kemajuan sing beda. MS Azure minangka salah sijine pengaturan awan paling gedhe sing ditawakake kanggo pelanggan lan entuk wasiat, sampeyan bisa ningkatake nilai organisasi lan menehi hasil karo aset.

6. Microsoft System Center - Ngatur Sistem Konfigurasi Manager lan Intune

Nalika sampeyan setuju nampa Administering System Center Configuration Manager lan Intune, mesthine kasebut bakal menehi informasi sing luwih akeh babagan bagean pangurus pengaturan lan program Microsoft Intune. Nggabungake informasi babagan cara sing paling apik kanggo nangani usaha saben dinten, manajemen program, nyimpen saham kanggo peralatan, program, ngurus aplikasi lan koordinasi data sing diasilake karo Intune. Sertifikasi kasebut uga ngatur konsistensi, keamanan titik pungkasan lan mrodhuksi laporan.

7. Microsoft Exchange Server: Ngrancang lan Ngalihake Microsoft Exchange Server 2016

Kluster panjang kursus sing ditawakake dening Microsoft bisa digunakaké kanggo nggoleki potensial pendhudhuk potensial. Nalika sampeyan wigati kabeh prajanjian iki, sampeyan nambah nilai organisasi kanthi gadhah kapasitas kanggo ngrancang Microsoft Exchange Server 2016 minangka dituduhake dening kabutuhan tartamtu lan ngirim. Pelamar kudu duwe ora kurang saka telung taun pengalaman nggarap server Exchange lan nalika padha ngrampungake iki, bakal duwe kapasitas kanggo mimpin tim kepala karo proses sinau liwat kertas test sing beda-beda.

8. Microsoft Office 365: Nganyari lan Ngatur Kantor 365

Microsoft Office sing dadi program independen wis dadi administrasi basis anggota kanthi Microsoft Office 365. Para ahli IT bisa ngerti kabeh liwat program 365 Kantor kalebu kahanan, kabutuhan lan kapribadenane. Nalika lagi sinau babagan advances pendukung lan duwe kapasitas kanggo rampung neliti asil potensial saka program, padha bisa proficiently nggunakake Powerpoint, Excel, Word antarane proyek beda. Kajaba iku, iku program dhasar lan pikiran rada kurang jelas sing dibedakake karo server SQL liyane lan Azure Cloud based testaments sing bisa ngasilake kanthi ngrampungake pentinge.

9. Microsoft .Net: ASP.Net MVC 5

Sadurunge njupuk ujian sertifikasi Microsoft ing ASP.Net, kudu diwajibake ora keterlibatan limang taun ing panggung. Ing kasempatan sing wis digawe program nggunakake ASP.Net lan mungkin sawetara pengalaman sing suwe njupuk ditembak ing MVC basis arrangements, kudu dadi luwih kurang nuntut kanggo njaluk sertifikat MVC 5. Pranyatan kasebut nyedhiyakake informasi babagan ngrancang, nyulam, lan mbangun pertemuan klien nggunakake teknik produk. Kaya akeh program sertifikasi liyane, sampeyan kudu kanthi efektif ngasilake test papers kanthi tujuan pungkasan tartamtu kanggo nduweni kualifikasi minangka spesialis babagan masalah kasebut. Nalika mbutuhake informasi sing luwih luas ing .Net, ASP.Net lan MVC 5 ing wektu sing padha, iki dianggep minangka masalah sing luwih dhuwur lan cukup kanggo para ahli sing duwe pengalaman ngrewangi mbantu.

10. Microsoft Certified Solutions Associate: SQL Server 2016

Nalika sampeyan kanthi efektif total sertifikat MCSA ing SQL Server 2016, wis didhukung sing bakal duwe informasi khusus penting kanggo menehi hasil karo database SQL liwat méga lan ing panggonan minangka organisasi ngarepake menyang. Microsoft wis minangka bagian pungkasan saka sertifikasi kasebut ing macem-macem modul kanthi jeneng SQL 2016 perbaikan database, Database administrasi lan BI Development. Para ahli kanthi sertifikasi SQL duwe alternatif kanggo duwe sawetara kepakaran ing siji lapangan tartamtu kanggo bagean tartamtu bagean pagawean lan pangembangan vocation utawa bisa njupuk macem-macem tes ing acara sing bisa menehi hasil karo unpredictability related karo.

Microsoft Training & Certification

In Just 5 Days
Saiki Dhaftar

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!