blog

microsoft-corporation-azure-portal
9 Dec 2016

Microsoft Corporation nyatakake support maya anyar kanggo portal Azure

Microsoft Corporation nglaporake awan anyar kanggo portal Azure

Keuntungan awan umum ngancani loro antarmuka standar. Ana antarmuka grafis elektronik utawa antarmuka terminal baris biaya. Minangka aturan klien mlaku karo loro nanging ijol-ijolan antarane wong-wong tegese ijol-ijolan antara aplikasi lan terminal antar muka, lan ing sawetara kasus gadget, iku mung ora realistis.

Uga dituduhake dening blog paling anyar saka Microsoft, goliath produk wis ngira jawaban.

Konsep Microsoft Azure Cloud Console ngiringi proses kerja sing terkoordinasi, sing ngidini klien ngasilake aplikasi ing Azure kanthi nggunakake antarmuka grafis utawa piranti pangisian daya. Cangkang kasebut digabung menyang portal supaya klien bisa kanthi cepet nyelehake keterlibatan baris summon, nalika ing wektu sing padha ndeleng aset awan ing antarmuka web grafis.

Iki nyebabake masalah dhasar kasebut ing ndhuwur lan menehi klien kesempatan kanggo nggarap gadget kaya serbaguna utawa tablet utawa panggonan ing ngendi instrumen garis pangisian daya ora dikenalaké.

Iki ndadekake nggawe kode sing luwih gampang nalika ora ana sambungan.

Komponen utama saka pengalaman iki yaiku:

  • Konfirmasi diprogram ing instrumen baris pesen saka login web sampeyan saiki
  • Kabeh aparat pangisian daya Azure, lan utamane summon utilities garis sing wis diweruhi
  • Ruang kerja Customized, terus-terusan sing ngalangi kodhe, desain lan gerakan ngliwati sesasi maya.

"Terminal iku sawijining patemon sing disorot, kalebu piranti baris pangisian Azure, uga editor standar lan instrumen sing bakal diantisipasi. Ningkatake, setelan maya awan kanggo sampeyan, "nyusun Brendan Burns, Arsitek Mitra ing blog. Kajaba iku, cathetan-cathetan sing ditinggalake ing piring dipigunakake ing méga Azure supaya para klien bisa nerusake ing ngendi padha ngilangi ing sesi cengker awan ing ngisor iki. Ngganteni, klien mbutuhake ora ing gadget utawa sistem sing padha kanggo nerusake sesi kasebut.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!