blog

1 Mar 2017

Microsoft Dynamics 365 | Gabungan CRM & ERP

Apa Dinamika 365?

Bisnis saiki nggolek kesulitan lan siap kanggo nanggepi transformasi digital. Luwih loro lan luwih gedhe hubungan kauntungan karo kerangka kasebut sing nyurung saben operasi kanthi gampang supaya bisa konsentrasi ing perspektif bisnis luwih penting kanggo nggawe keuntungan. Salah sijine sing paling penting ing transformasi digital sing paling diantisipasi ing kahanan saiki yaiku Microsoft Dynamics 365.

Kanthi Microsoft ngusulake Dinamika 365, saben hipotesis wis rampung. Dibangun bebarengan karo owah-owahan digital, Microsoft Dynamics 365 ngarepake kanggo mbantu bisnis karo CRM (Customer Relationship Management) utawa ERP (Enterprise Resource Planning), nanging campuran loro. Dinamika 365 arupa protokol ERP lan CRM sing adhedhasar awan cedhak, sing ditujokake kanggo adaptasi lan penyelesaian sing paling larang.

Microsoft Dynamics 365 kerja kanggo menehi panggung kanggo asosiasi, ing wiwitan, operasi kasebut. Iku mili menyang sistem bisnis supaya cocog karo kahanan lan struktur sing spesifik. Sakbenere, sampeyan bakal entuk solusi khusus sing sampeyan butuhake ing Microsoft AppSource.

Iki digawe miturut jeneng kode - Madeira. Prodhuk kalebu aplikasi alesan macem-macem aplikasi sing nyumbang lan ngawasi kapasitas hirarkis sing khas kaya operasi, showcasing, financials, tawaran keuntungan lapangan, ngedol otomatis lan entuk manfaat. Iki dinamèkaké minangka Dinamika 365 kanggo Operasi, Dynamics 365 kanggo Service Field, Dinamika 365 kanggo Penjualan, Dinamika 365 kanggo Layanan Layanan Otomasi lan Dinamika 365 kanggo Layanan Pelanggan.

Model Data Umum

Microsoft Dynamics 365 duwe model data umum sing nawakake integrasi sing kuat karo Kantor Microsoft 365 lan aplikasi bisnis sing beda karo API sing diduwiti. Cortana Intelligence, Power BI lan Internet Things are each the center of some portion of Microsoft Dynamics 365. Kene. klien bisa maca aplikasi kasebut ing toko liya - Microsoft AppSource.

Integrasi karo Kantor 365

Microsoft Dynamics 365 nduweni integrasi sing mulus karo Office 365, utamane karo Outlook. Sampeyan bisa langsung ngirim cathetan, laporan lan solicitations saka Outlook. Sampeyan bisa uga ngatur lan ngowahi rekaman tanpa ninggalake customer email. Sampeyan uga bisa ndeleng dokumentasi sing gegandhengan, status akun kanggo kabeh ahli waras ing bilah sisi nalika sampeyan ngirim pesan akeh pelanggan. Komponen sing cocog bisa nggawe integrasi iki luar biasa.

Apa jumlah biaya Microsoft Dynamics 365?

Ana rong versi Microsoft Dynamics 365, Enterprise lan Business release. Yen sampeyan duwe luwih saka klien 250, Enterprise Edition bakal cocok kanggo asosiasi sampeyan. Senadyan kasunyatan manawa, yen asosiasi sampeyan duwe sekitar 10 kanggo klien 250, peluncuran bisnis bakal ngawula kabutuhan. Wiwit Edisi Bisnis dipusatake ing sekitar hubungan asosiasi, kanthi cara iki nggabungake Dynamics 365 for Financials. Kanggo versi Enterprise, Operasi 365 ditawakake lan Financial ora.

Kanggo klien lengkap, Business Edition ngidini $ 50 saben klien saben sasi. Klien cahya bisa ngasilake $ 5, saben klien saben sasi. Nalika Enterprise Edition rawuh ing rong pengaturan - ngatur 1 nyakup saben sudut tanpa pengecualian Operasi. Iki wis regane $ 115 saben klien saben sasi. Urutan 2 nglebokaké kabeh kalebu Operasi lan wis dihargai minangka $ 210 per klien saben bulan. Klien cahya bisa ngasilake $ 10 saben klien saben sasi.

Iki banget dianyari 'owah-owahan digital' apik kanggo ngowahi loro Customer Relationship Management lan Enterprise Resource Planning kanggo asosiasi. Perkembangan sing ditemtokake manawa ora bisa dititi-tiwiti lan bisa ditrapake. Versi CRM lan ERP sadurunge Microsoft isih ana ing ngarep karo gawe anyar lan perkembangan.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!