blog

28 Apr 2017

Microsoft Office 365 karo SharePoint: Kombinasi Perfect

/
Posted By

Microsoft Office 365 lan SharePoint

Microsoft Office wis cenderung dadi pokok saben lingkungan kerja, lan Kantor 365 mung mbantu prominence. Perusahaan keamanan awan Skyhigh Networks nemokake manawa administrasi minangka instrumen usaha panggilingan maya sing paling akeh digunakake dening klien. Salah siji saka kaluwihan paling gedhe saka apparatus sing dikenal minangka aturan koordinat karo perangkat lunak bisnis liyane mbiyantu, ningkatake efektifitas lan efisiensi.

As Kantor 365 dadi metu sacara standar, dadi ora SharePoint, instrumen gaweyan sing bebarengan karo Microsoft. Nggunakke SharePoint, kelompok bisa kerja sama ing usaha sing padha, kanthi update bisa diakses kanthi progresif. Tinimbang ngalami pengganggu pesen olahpesen maju lan maju, spesialis bisa mlebu ing sak panggonan lan ndeleng rendition paling anyar saka saben document.

Kanggo nemen-nemen, mesthine kaya sing kasebut, pranyata loro kasebut kudu antarmuka karo siji liyane, kaya karo kanca-kancane ing perkawinan kang ora sopan. Punika sapérangan hal jenius IT kedah mikir babagan nggunaaken Microsoft Office 365 lan SharePoint ing domain sing padha lan nduwe fungsi bebarengan kanthi apik.

Nggawe Sambungan

Kanggo nggawe karya seragam rapi iki, nyambungake SharePoint menyang Kantor 365 rampung liwat pesenan Sambungake menyang Kantor ing SharePoint Server. Ana, sampeyan bisa nyakup, ngawasi, lan ngevakuasi asosiasi kanthi piranti lunak. Ing kasus apa wae, rincian hubungane tahap loro cukup bubar wengi khusus - lan mung sepotong prosedur. Kelompok sampeyan uga kudu ngatur ahead saka wektu carane sampeyan bakal tumindak karo pasangan anyar.

Babagan apa sing bisa ditindakake liwat SharePoint, para administrator kudu milih sing kudu diwenehi tampilan lan ngowahi hak kanggo saben pengumpulan SharePoint, lan carane hak kasebut bakal diawasi ing premis sing maju. Minangka buruh bali lan maju, mbangun metodologi lan sistem kanggo owah-owahan wewenang sing sesuai karo cara sing trep iku penting banget.

Nggunakke SharePoint

Correspondence transparan ndadekake karya perkawinan sing apik, lan SharePoint nyathet babagan carane dadi banget mbukak kanthi cara ngomong karo Kantor 365 lan klien akhire. Minangka Microsoft nuduhake ing kaca web, SharePoint katon kanggo klien mburi liwat program web, ngendi padha bisa ndeleng liwat macem-macem komponen. Klien bisa nggoleki dokumen, nransfer file menyang OneDrive, kerja bebarengan karo wong liya, utawa menehi file sing ana ing grup kasebut. Sawise total, dokumen bisa dikirim menyang kabeh asosiasi saka SharePoint. Antarmuka dhasar nyedhiyakake prasaja kanggo kabeh grup kanggo ngenali apa sing kedadeyan lan ndadekake gampang mbukak liwat program web.

SharePoint lan Kantor

Sadurunge ngumpulake instrumen usaha bareng kaya SharePoint, kontrol rendition minangka impian ala - ananging kanggo klien akhir. Banjur, nalika pakar nggawe dokumen ing Microsoft Word utawa Excel lan dikirim liwat email, panuntun mung bisa mirsani adaptasi kasebut. Yen ora ana manfaatane sing migunakake Track Changes sadurung ngganti dokumen kasebut, grup kasebut kudu mundur yen owah-owahan kudu diganti.

Nanging, dina iki, sing penting yaiku Microsoft SharePoint ora mung ngetokake kesalahane sing asal saka macem-macem formulir nanging amarga saben wong nggarap panggonan sing padha, dhewek uga nggabungake riwayat rendition sing ndadekake klien bisa nggoleki varian saka dokumen kasebut.

Introductions

Senadyan kasunyatan manawa ana beda apparatuses diakses, Microsoft PowerPoint minangka alat sing paling misuwur kanggo perkenalan. Ing kasus apa wae, karo kopling anyar iki, sampeyan ora ana maneh ing ruang sing padha kanggo saiki kanggo mitra bisnis. Nggunakke SharePoint, sampeyan bisa nyedhiyakake perkenalan PowerPoint kanggo pelanggan lan kolaborator ing ndonya kanthi mung klik saperangan. Aja ngerteni apa sing sampeyan gunakake nganggo obrolan video utawa mandiri, cocog iki bakal mbantu sampeyan nyisihake wektu lan aset.

Kalebu Ins

Ing serikat hubungan sing paling apik, para pambantuné bisa nggedhekake saben liyane. SharePoint highlights kalebu ins sing nggawe Microsoft Office item lan dokumen luwih utilitarian. Salah sijine sing paling misuwur yaiku DocuSign, sing bisa nambah kemampuan kanggo kontrak, rekomendasi, lan dokumen liyane. Wiwit bagean gedhe sing ditangani ing jero SharePoint, para ahli bisa nggawe prosedur komplenan sing kurang angel, tetep kabeh ing sakjroning panggonan sing kurang nuntut. Miwiti Kursus & Sertifikasi Microsoft

Microsoft Office 365 wis ngrampungake piranti lunak kantor sing paling misuwur ing méga, saengga kurang dituntut kanggo ngawasi bisnis. Ing wektu nalika Kantor 365 digabungake karo SharePoint, Administrator bisa nggawe dhasar ing ngendi kolega bisa tanpa akeh tim reguler lan mlebu menyang njaba. Prodhuk final bakal dadi perluasan efisiensi, sing tegese saben wong bakal entuk kabeh sing kurang, ngewangi bisnis kanthi cepet.

Nggabungake Knot Microsoft

Minangka administrator sing dikarepake kanggo entuk manfaat saka item Microsoft sing misuwur, ana sawetara langkah tartamtu sing sampeyan bisa njupuk kanggo njamin sampeyan duwe kemampuan khusus lan sinau kanggo nggawe karya perkawinan. Kanggo sawetara sing ngarep-arep nggawe aksi nganggo Microsoft Office 365 lan SharePoint, langkah awal tetep digunakake Microsoft MCSA: Kantor sertifikat 365.

Sawise sampeyan wis aced Kantor 365, nggawa asosiasi sampeyan karo Microsoft kanggo tingkat ngisor iki karo MCSE: Produktivitas kanggo ngatasi SharePoint.

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!