blog

3 Bisa 2017

Microsoft's Surface Laptop inbuilt Windows 10 S: Specifications, Price and features

/
Posted By

Microsoft Surface Laptop ana kene, lan siji iki mlaku Windows 10 S. Microsoft ngumumake Laptop Lumahing anyar karo Windows 10 S ing acara Microsoft for Education ing New York wingi, lan produk iki dirancang kanggo nantang kualitas sing ora cetha Google Chromebooks lan Apple MacBooks ing bagean instruksi ing AS.

Laptop Lumahing Nanging minangka masalah pricier, lan minangka Wakil Presiden Perusahaan Microsoft Surface Computing Panos Panay digawe kanthi jelas nalika introduksi, piranti kasebut njupuk ing Apple MacBooks. Microsoft ngandika Laptop Lumahing luwih tipis lan luwih entheng tinimbang sembarang MacBook ing pasar, lan luwih cepet katimbang MacBook Air saiki.

Saiki, Laptop Surface uga nganggo Windows 10 S, sing tumpangan luwih cepet tinimbang standar Windows 10, lan mung bisa mbukak aplikasi saka Windows Store. Kanthi Windows 1O S sampeyan mung bisa mbukak aplikasi sing dikonfirmasi dening Microsoft. Yen sampeyan kudu mbukak soko saka njaba toko, sampeyan kudu mindhah munggah menyang Windows 10 Pro lan organisasi bakal menehi klien pilihan. Aja ngelingake, Windows 10 Pro overhaul mung nganti Desember 31, 2017. Laptop Lumahing uga nyedhiyakake siji taun saka kantor 365 Personal gratis.

miturut Microsoft, aplikasi kasebut njamin "keamanan lan integritas sing dikonfirmasi Microsoft." Iki uga nyebabake sampeyan ora bisa ngundhuh lan nginstal Chrome utawa Firefox ing laptop iki, lan Microsoft Edge minangka program standar.

Windows 10 S digabungake karo panyimpenan panyimpenan organisasi, yaiku OneDrive supaya saben cathetan sampeyan bakal ditinggalake ing méga lan mbukak saka piranti sing beda-beda.

Dadi apa sing rinci ing Lumahing Laptop? Apa biaya wiwitan kanggo piranti kasebut?

Microsoft Surface Laptop bakal miwiti ing $ 999 lan arep munggah jarak menyang $ 2199 gumantung ing jenis setelan sing sampeyan perlu kanggo piranti iki.

Formulir Intel Core i5 dengan stok penyimpanan 128GB SSD dan 4GB RAM di samping Intel HD Graphics 620 akan biaya $ 999. Model dhasar iki bakal teka ing Platinum, miturut situs Microsoft. Intel Core i5 karo 256GB SSD lan 8GB RAM bebarengan Intel HD Graphics 620 bakal biaya $ 1299 lan bakal teka ing saben papat alternatif shading yaiku Burgundy, Platinum, Cobalt Blue, Grafite Gold.

Lumahing Laptop uga nganggo Windows 10 S, sing tumpang tindhih luwih cepet tumpukan tinimbang Windows 10, lan mung bisa mbukak aplikasi saka Windows Store.

Wilayah Intel Core i7 dengan ilustrasi Intel Iris 640 wiwit ing $ 1599 kanggo adaptasi 256GB SSD + 8GB RAM. Iki mung teka ing Platinum shading lan expenses $ 1,599. Ing 16GB RAM + 512GB SSD rendition, sing uga bisa diakses ing Platinum shading bakal biaya $ 2,199.

Saiki, Laptop Surface nduweni PixelSense Display 13.5-inch, kanthi resolusi 2256 x 1504, sing dianggo kanggo 201 PPI. Acara nampilake 10 titik multi-tutul, lan nduweni proporsi sudut 3: 2 lan Surface Pen bakal dicabut ing iki uga.

Wilayah Intel Core i7 karo perwakilan Intel Iris wiwit ing $ 1599 kanggo varian 256GB SSD + 8GB RAM.

Pengukuran kanggo Laptop Lumahing iki yaiku 308.1 mm x 223.27 mm x 14.48 mm, lan bobote 1.252. Nduweni port 3.0 USB, headset dovetail, Mini DisplayPort, Surface Connect port, lan apik karo Surface Dial lan Surface Dock uga. Microsoft wis janji jam 14.5 ing papan urip baterei kanthi laptop.

The Lumahing Laptop nuturkeun Windows Hello kamera mlebu pasuryan, kamera 720p HD (nyedhaki ngarep)

microphones stereo. Wis speaker Omnisonic karo Dolby Audio Premium. Ing ngarep WiFi, jaringan 802.11ac Wi-Fi nirkabel; IEEE 802.11a / b / g / n apik lan tambahan ndhukung Bluetooth 4.0 LE.

The laptop wis munggah kanggo pre-arrange ing AS sapunika, lan bakal miwiti pengiriman saka Juni 15, 2017.

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!