blog

vmware-vsphere-6-5
1 Dec 2016

Apa ana Anyar ing vSphere 6.5 Fitur: vCenter Server

VMware vSphere 6.5: vCentere Server

VMware wis ngumumake vSphere 6.5 sing paling anyar lan njamin kanggo nggabungake unsur-unsur anyar, nggawe luwih apik tinimbang varian sing kepungkur. Discharge dikelola dening vCenter Server Appliance lan wis ana nganyari total saka installer, kanthi aran luwih kontemporer. Bisa dienggo ing Linux lan Mac, bebarengan karo pilihan utama sing lawas, Microsoft Windows. Ana uga ruang lingkup komponen anyar ing vCenter Server Appliance sing nggabungake sembarang:

Fitur vSphere 6.5

Kasedhiyan Lokal: Alat vCenter Server nduweni Kasadharan Dhuwur Asli mung kanggo rendition iki. Ana macem-macem perspektif kanggo pengaturan iki Aktif, Passive lan Witness Node dadi sing umum lan padha klone straightforwardly saka vCenter Server saiki. Kerangka kasebut bisa ditemokake kanthi ringkes yen kabeh hub wis ilang nanging kemungkinan ora relevan karo varian iki.

Migrasi: Iku pancen prasaja kanggo njaluk menyang vCenter Server Appliance sadurunge Nanging saiki karo presentation saka instrument Migration, iki dening kabeh akun prasaja lan secara signifikan luwih produktif tinimbang ing pungkasan vSphere 6.0 Update 2m discharge. Iku saiki nguripake Windows vCenter Server 5.5 lan 6.0 lan sapa wae ing saiki bisa mlebu pungkasan bisa njaluk vCenter Server Appliance nggunakke piranti iki.

Bekerja ing Gawe serep utawa Mulihake: Unsur golek rampung anyar lan ngidini para klien ngundhuh kabèh vCenter Server lan Administrasi Platform Mesin controller, sing langsung digandhengake karo VAMI utawa API, bebarengan karo VUM lan sembarang Deployment Otomatis sing digandhengake karo piranti. Iki kalebu tata cara umum saka cathetan sing bisa nduwe kemampuan gadget apa wae sing perlu klien nggunakake Konvensi SCP, HTTP (s), utawa FTP.

Manager Update VMware: Ing vCenter Server Appliance saiki uga nggabungake VUM lan sing energetically terus nganti pindhah tanpa server Windows liyane kanggo VUM bakal nampa. Individu sing saiki wis pindhah menyang proses redesign 6.0 saiki bakal mindhah basis VUM lan nganyarke kanggo 6.5, diantara informasi konfigurasi, stok, lan ati-ati vCenter uga bakal dipindhah.

Enhanced Appliance Management: Kemampuan iki tansah ngidinake kerangka pengembangan kasebut, uga ora nemokke rancangan ekstra minangka panjajane kerangka kerja. Antarmuka luwih gampang lan luwih gampang dienggo lan nuduhake Statistik Jaringan lan Database, bebarengan karo papan kesehatan lan plat. Siji bisa uga mikir babagan pangukuran CPU lan memori sing uga ngurangi ketergantungan ing antarmuka daya baris kanggo operasional kurang angel lan ngupayakake tugas.

Elemen tambahan liyane yaiku vSphere Web Client, bebarengan karo vSphere Client based HTML5 sing kanthi mangkono ndadekake panyiapan sing kuwat lan mampu kanggo bisnis sing ningkatake owah-owahan canggih minangka komputasi sing didistribusikake, maju ekonomi komputer. VMware vSphere 6.5 mesthi bakal nggawa kualitas lan spryness anyar menyang pangangkah bisnis sing luwih penting.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!