blog

Certification Oracle - A Complete Guide
12 Bisa 2017

Certification Oracle - A Complete Guide

/
Posted By

Oracle wis kadhaptar ing luwih saka 145 bangsa lan serves sing akeh spekulan liwat teknologi canggih nglereni, framework dibangun, tahapan administrasi, web lan aplikasi maya lan liyane digabung lan adoh nggayuh administrasi. Komputer multinasional lan nyopir lan Teknologi Informasi Corporation uga nawakake ruang lingkup kursus lan Sertifikasi kanggo understudies ing saindenging donya lan mbantu wong-wong mau njupuk munggah lan nggawe kemajuan ing industri komputer lan IT.

Kursus-kursus Oracle dan Sertifikasi ditawar-tawar ing lingkaran lan bagian-bagian seperti database, cloud, aplikasi, administrasi usaha, kerangka kerja, dan persepsi. Sertifikasi kasebut cocog karo item organisasi kang uga ana ing klasifikasi server, stok, kerangka kerja lan kerangka awan, antara liya.

Oracle University minangka sing paling apik ing kalangan sing nyenengake panggonan kanggo wong-wong sing ngupayakake bagean kasebut menyang Oracle supaya bisa ngetokaké fragmen industri IT. Ana luwih saka 1.8 yuta Oracle mratelakake para ahli metu ana sing nduduhake kebutuhan lan prasyarat sing akeh bisnis, korporat, lan liya-liyane. 93% saka rekrut nemokake Certificate Oracle sing terkenal lan cenderung menyang resume calon sing duwe Certifications Oracle minangka kemampuan ngandika ing. Sembarang Certificate Oracle bakal menehi sampeyan ora kurang saka expansion% 7 ing kompensasi, lan sawetara bisa uga menehi munggah ing posisi. Kathah organisasi lan organisasi IT wonten ing asosiasi Oracle, lan pangakuan Oracle saged ndarbèni posisi sampeyan ing ageng-agengan ing bisnis kasebut (kathah organisasi Fortune 500).

Tingkat Sertifikasi

Sertifikat Oracle dialihake ing tingkate. Tingkat iki diwakilake (ing panyebaran panyuwunan):

  • Junior Associate
  • Associate
  • Professional
  • Master
  • Pakar
  • Specialist

Oracle uga menehi persiapan internet. Preparation for Certifications identifies with Applications, Database, Enterprise Management, Industries, Java, Operating Systems and others. Wiwit manawa sampeyan kudu menehi pratelan menyang item utawa teknologi, para mentor Oracle sing dikonfirmasi bakal kasedhiya kanggo sampeyan. Kejaba Oracle dhewe, persiapan uga bisa diterusake ing Oracle sing dikonfirmasi ing web lan fokus fokus latihan.

Perpustakaan online Oracle lan akeh situs sing beda bisa menehi sampeyan bahan review sing sampeyan kudu entuk Sertifikasi. Tambahan bisa diakses minangka kursus lan kelas online sing mbantu sampeyan nyedhiyakake cukup liwat sesi intuisi. Conto test lan diskusi kayata bisa uga digunakna kanggo nyambungake karo kelompok understudy lan pakar lan akeh macem-macem nyedhiyakake aset. Oracle nyathet kabeh bahan review review lan kelas instruksional ing kaca ujian Certification mung, lan wiwit saiki sampeyan bisa tetep sinau lan nggunakke aset gampang.

Area Certification Oracle

Minangka ngandika sadurunge, Certificate Oracle ngenali karo dhewe item. Organisasi wis nyedhiyakake program instruksi supaya ing pungkasan tujuan kanggo nggawé tenaga kerja bakat sing duwe skill ngatur solusi teknologi kasebut. Kita bisa menehi ciri ing Oracle Certifications ing zona kalebu:

  • Cloud
  • aplikasi
  • database
  • Manajemen Perusahaan
  • Industri
  • Foundation
  • Jawa & Middleware
  • Sistem operasi
  • Virtualisasi
  • Sistem

Sebagean saka Certifications Oracle ora diterbitake, sing nuduhake ora ana pengawas ing tengah ujian Sertifikasi. Iki biaya $ 125. Sertifikat Oracle sing didelegasi njupuk saklawase watara $ 250, lan yen sampeyan kudu dipertimbangake, sampeyan kudu njupuk ujian ing Oracle dijamin fokus utawa ing Pearson VUE, situs instruksi Oracle.

Kita bakal nliti maneh kelas Certification Oracle.

Aplikasi Certification

Ana watara maneka item ngumpulake item 80 lan item ing kelas Certification "Training" saka latihan Oracle. Iki kalebu Agile, Siebel, Hyperion, Demantra, Primavera, E-bisnis suite, GRC lan JD Edwards Enterprise Salah siji liyane. Ana sekitar Certification unik 60 ing klasifikasi iki lan item ngenali karo diselidiki, ngupayakake ngupayakake, operasi / pengaturan sing diatur, angsuran lan daerah sing ditrapake lan utomo.

Sertifikasi awan

Kelas Sertifikasi Cloud Oracle menggabungkan Sertifikasi identifikasi karo Oracle lan awan jawa. Tingkat Sertifikasi diamanake Associate and Professional antara liya. Sertifikasi kasebut mbantu anggone sinau babagan carane nggunakke Cloud kasebut lan nglakokake tugas kaya eksekusi, relokasi, perbaikan lan liya-liyane. Pengesahan ngenali babagan kerangka awan, panggung, program lan mbiyantu kanggo kapasitas bisnis kaya pasang, HR, lan ERP antara liya.

Sertifikasi Database

Ing acara sing perlu kanggo njupuk informasi lan kemampuan ing pemanfaatan lan eksekusi database Oracle, Certifications iki kudu dadi keputusan sampeyan. Oracle nawakake luwih saka 40 database sing tetep munggah lan nambah keamanan lan murah biaya IT nalika aturan nomer akeh beda kaluwihan sing oposisi ora bisa menehi. Kelas-kelas umum ing sajrone Sertifikasi sing disedhiyakake kalebu "My SQL" lan "Database Application Development" antara liya.

Certifications ana ing tingkat uga kalebu partner, ahli, ace, master, lan pro.

Oca: Sertifikasi OCA minangka pandhidhikan sing nyedhiyakake administrasi operasional marang database. Sampeyan bisa ndeleng liwat Sertifikat SQL 12C, Sertifikat dasar 12C SQL, 11g SQL key Certification, lan SQL master Certification.

OCP: Sertifikasi kasebut dimaksudkan kanggo nyenengake kabisan sing luwih dhuwur sing diidhèntifikasi karo basis data ing kandidat. Kanggo nampa Certification sampeyan kudu rampung nyawisake lan kursus akomodasi lan salajengipun pass ujian Oracle sing ngenali karo 12C database.

OCM: Sertifikasi tingkat Ace nduweni sertifikasi tingkat sutradara minangka kriteria kualifikasi. Akreditasi ngenali karo 12C basis data. Sampeyan kudu ngadhepi ujian sing wis dirancang ulang lan kudu pengalaman rong kursus, antarane tugas sing beda-beda sing mbudidaya tujuan pungkasan kanggo entuk Sertifikasi.

OCE: Sertifikasi Certified Expert Oracle nggabungake pengawas data data, aksesibilitas paling ekstrim, administrasi eksekusi, direktur Grid-framework lan aptitudes administrasi tuning lan Certifications.

Sijine administrasi Certifications

Yen sampeyan pengin bener lan melu ing keterlibatan ing solusi administrasi usaha, iki Certifications to pick. Arsitèktur nyedhaki siklus usaha bakal mbantu ahli kanggo ngenalake lan nangani saben sikil lan data sing diidhèntifikasi karo janji. Preparation ing klasifikasi iki nggabungake aplikasi testing Oracle suite, direktur Oracle, lan Oracle kepala pitulungan ops fokus. Sertifikasi sing ana ing klasifikasi iki yaiku:

Oracle ventures Certifications: Ing klasifikasi iki mung bisa diakses 25 unik Certifications sing diwenehake ing perlindungan, administrasi layanan manungsa, interchanges, tugas, toko lan liyane panuku lan Utang usaha. Iki minangka Certifications tingkat Spesialis lan ngetrapake kabisan sing diakui karo eksekusi teknologi Oracle kanggo perusahaan lan organisasi tartamtu.

Sertifikasi pondasi Oracle: Certification Iki ngelingi sampeyan minangka pakar IT sing bisa nemen ngrancang, njelasake lan nyatakake solusi Oracle lan model IT. Cocok kanggo direktur bisnis, Certifications nggawe sampeyan bisa ngleksanaake kabeh usaha Oracle, sauntara uga menehi kepemilikan ing administrasi grup. Sertifikasi sing sampeyan bisa entuk nggabungake pakar eksekusi desain IT lan master panggunaan lifecycle master master.

Oracle java lan middleware Certifications: Oracle advances ing domain incorporate Cloud koordinasi lan aplikasi, bisnis intelijen, java, lan perbaikan middleware, karakter administrasi, lan liyane. Sertifikasi sing nyedhiyani sampeyan kanthi aptitudes sing diidhèntifikasi karo kemajuan-kemajuan kasebut kapisah menyang macem-macem klasifikasi, sing ngliwati tingkat Sertifikasi, kalebu partner, ahli lan master sajrone. Judhul konfirmasi nggabungake java software engineer, jawa desainer, perencanaan kerangka, kepala framework lan liya-liyane.

Pedoman kerjane

Rangka kerja Oracle Sertifikasi ngenali klompok lan keamanan Solaris, lan Administrasi Linux. Siji bisa milih Certifications ing premis premium, tingkat pengalaman, lan kelompok belajar. Rangka kerja Oracle ing salebeting panyuwunan raksasa salawase vertikal bisnis minangka kerangka biaya kurang lan offer steadiness lan keamanan sing luar biasa. Kene sampeyan bakal nemokake babagan biaya remot, administrasi indeks, jaringan lan watesan saka langit! Master lan administrator eksekusi bakal nemokake Certifications kasebut mbiyantu.

Sertifikasi sing ngenali Linux yaiku OCP lan administrator kerangka OCA. Sertifikasi, lan sertifikat panguwasa Linux 6. Sertifikat panguwasa iku mung kanggo kanca-kanca Oracle.

Antarane Sertifikasi Solaris yaiku pangurus OCP lan OCA. Sertifikasi. Sertifikasi pro tingkat yaiku Sertifikasi panggunaan Instalasi lan Konfigurasi.

Sertifikat Virtualisasi

Pelatih Oracle OU bisa mbantu nyiapake kabisan Virtualisasi lan mbantu sampeyan milih Certifications virtual Oracle. Sistem virtualisasi yaiku pusat datacenter lan mbantu ing administrasi aset liwat koordinasi. Virtualisasi server mbantu ngurangi biaya prasarana lan ningkatake administrasi fokus data.

Sertifikasi pro tingkat punika ahli eksekusi Infrastruktur Desktop. Iki ngenali karo obyek sinar matahari lan desktop virtual. Sertifikasi VM 3 pro Certifications minangka Certifications tingkat menengah.

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!