blog

A Complete Guide for Oracle Database Certification
19 Jun 2017

A Beginners Guide kanggo Oracle Database Certification

/
Posted By

Panduan Lengkap Certificate Oracle Database for Beginners

Salah sijine perusahaan TI sing misuwur ing planet iki, Oracle duweni sertifikat 300 sing luwih dhuwur. Kursus-kursus kasebut saka klasifikasi 9 sing béda lan cabang kawruh, kalebu basis data, kerangka, aplikasi, virtualisasi, administrasi lan liyane. Kursus Sertifikasi Database Oracle konsentrasi ing prodhuk, tahapan, piranti lan inovasi sing diwenehake Oracle kanggo sakabèhé pelanggan, lan arep gawé tenaga kerja bakat sing bisa nggunakake penawaran Oracle kanthi kemampuan lan straightforwardness.

Sertifikasi Database Oracle

Kursus Oracle dan sertifikasi database mencakup kredensial. Klasifikasi umum 3 ing ngendi sertifikasi database Oracle bisa dikumpulake yaiku:

Pengembangan Aplikasi 1.Database:

Sertifikasi kasebut menehi aptitudes spesialis IT menyang ngirim aplikasi Oracle sing aman. Sertifikasi sing gegandhengan ing domain iki kalebu:

● SQL lan PL / SQL: dumunung ing sinau saka dialèk pamrograman SQL.

● Oracle Application Express utawa Oracle APEX: maringi aptitudes tumrap pengaturan lan perbaikan dhiri sajrone program, apparatus bisa gampang adaptable lan gampang diatur.

2. Kula SQL:

Klasifikasi sertifikasi Oracle menawarkan kursus sing mbantu sampeyan njupuk luwih akeh babagan mindha titik-titik pikiran sing diidoleni karo dialek SQL lan nambah harga resume. Sertifikat 2 kene yaiku:

● Pamrayogi database SQL: menehi aptitudes sing diidhèntifikasi karo panjupukan basis data lan aplikasi sing beda-beda.

● Kula SQL Developer: aptitudes ingkang dipunlampahi wonten ing kamajengan prastawa nulis lan strategi Sastranegara kanthi sasaran ingkang saged ndamel laporan decipher sederhana kangge klien akhir.

3. Oracle Database

Database Oracle populer ing ndonya. Sertifikat iki bisa mbantu sampeyan dadi spesialis tumrap nampilake basis data. Sertifikat unik 4 diselehake ing zona keterampilan kasebut. Iki kalebu:

● Oracle Database 12c: sertifikat iki nyadiakaké DBAs (Database Administrators) aptitudes sing penting lan dibutuhake kanggo ngawasi database Oracle ing premis saben dinten. Tambahan uga nyurung konfigurasi, ningkatake lan nglakokne form recuperation lan tetulang. Spesialis bisa nggabungake operasi kanthi nggunakake database kompartemen multitenan lan pluggable.

Oracle Database 11g: sertifikat menehi kabiyasan marang perawatan pinter saka basis data Oracle 11g sing aman, bisa dipercaya, bisa diatur lan biaya efektif, sing bisa dimanfaatake kanggo maneka kerjane.

Database cloud: iki minangka sertifikat sing diusulake kanthi administrasi basis data Oracle.

Oracle Spatial 11g: sertifikasi menehi instruksi lan aptitudes menyang pemeriksaaan, introduksi lan administrasi data spasial. Saiki, liwat 80% informasi sing dijupuk dening asosiasi bisnis bisa diwakilake informasi spasial.

Sertifikat Oracle diwenehake ing macem-macem tingkat, Associate dadi sing penting. Jumlah liyane lan sing luwih gedhe yaiku tingkat Profesional, Pakar lan Spesialis. Sampeyan kudu miwiti saka level (partner) sing paling sithik. Sertifikat sing luwih dhuwur bakal ndadekake sampeyan bisa ngembangake aptitudes, lan uga ngirimake kabisan, belajar lan ganti rugi sing luwih apik.

Sinau kursus

Sampeyan bisa nggabungake Oracle universitas online nyedhaki kuliah sertifikasi basis data, nalika ana lembaga virtual liyane sing nggabung karo Oracle lan dikonfirmasi supaya menehi database lan macem-macem jinis Sertifikasi Oracle banget. Pandhidhisasi sing nulungi kursus instruksional bakal njamin yen sampeyan bisa nyinaoni kabeh kabutuhan lan kabisan sing kudu rampung nalika nganakake sertifikasi kanthi gampang lan cepet. Bahan kursus uga bisa diakses lan sampeyan kudu sinau kanggo njawab pitakonan kanthi èfèktif nalika sampeyan nemtokake ujian sertifikasi Oracle Database sing pungkasan.

Kontingen marang semedi basis sertifikasi database sampeyan, sampeyan bakal duwe kawruh sing dibutuhake kanggo administrasi database Oracle. Ing Basis data bisa digunakake ing tingkat sing luwih cilik, tengah lan senior. Sertifikasi lan kredensial bakal nyetujui keprigelan lan keterangan informasi lan paling cocok kanggo pembangunan profesi nalika sampeyan uga duwe pengalaman tangan-mudhun lan asli. Sertifikasi bakal mbantu perusahaan gampang nganggep aptitudes sampeyan lan bakal nggawe sampeyan disetel sakcepete.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!