blog

8 Feb 2017

OWASP Top 10 Area Kritis kanggo Keamanan Aplikasi

/
Posted By

OWASP - utawa Mbukak Proyek Web Keamanan Aplikasi - minangka grup panguwasa sing ora migunani sing ngrancang praktik lan aturan sing paling apik kanggo nggawe, nggawe, nggawe aplikasi web kanthi aman. OWASP Top 10 minangka proyek sing saiki lan maneh, ngetokake dhaptar item 10 paling dhuwur kanggo ditangani, ing antarane lifecycle advancement produk kanggo njamin aplikasi web aman saka titik wiwitan paling wiwitan.

OWASP Top Ten Proactive Controls 2016 ngusulake dhaptar Top Kritis Area 10 kanggo Aplikasi Keamanan sing kudu dipikirake babagan kanggo saben project perbaikan produk. Aplikasi pemrograman sing ora aman ora bisa ngalahake njaba njaba. Ngleksanani keamanan aplikasi web minangka perlu kanggo sawetara proyèk kemajuan prodhuk, lan klompok wong OWASP mbiyantu para insinyur bisa nemokake kasalahan saka wong liya, supaya padha ngerti babagan beboyo lan kerentanan sing paling kuat.

Punika minangka dhaptar sing disusun dening panjaluk pinunjul bagean saka pointer sing kudu dianggep dening insinyur nalika nggawe aplikasi:

  1. Sistem Deteksi Intrusi lan Logging
  2. Verifikasi Keamanan minangka awal lan kerep uga
  3. Validasi kabeh Input
  4. Parameterize Queries
  5. Akses Kontrol
  6. Pengkodan data
  7. Proteksi Data
  8. Pelaksanaan Otentifikasi lan Kontrol Identitas
  9. Nggunakke Libraries lan Kerangka Keamanan
  10. Exception and Error Handling

Ngenali saben kontemplasi iki, para insinyur web kudu mimpin pemeriksaan sing ati-ati lan sabanjure bakal terus mbangun aplikasi produk. Sertifikasi OWASP saka sing nyenengake fokus sing bisa dianggep bisa ngetokake dalan kanggo para insinyur kanggo milih sing paling apik kanggo njamin keamanan saka manifestasi produk

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!