blog

Njaluk Certificate PMP ing 2018 - Cathetan Study, Tips lan PMP® Exam Update.
29 Nov 2017

Cara sing paling efektif kanggo Njaluk Certificate PMP ing 2018 - Study Notes, Tips lan Update PMP®

/
Posted By

Get Certificate PMP ing 2018 - Certification Manajemen Proyek

Mugi-mugi bilih peningkatan vocation minangka Project Management Professional ngajak sampeyan pikantuk bongkahan set ing lapangan lan investigasi ingkang bernafas kangge pusat lan zona belajar kangge ngangkat deklarasi ingkang dipengini. Ing kasempatan sing njupuk Sertifikat Manajemen Proyek ing 2018 ing titik paling dhuwur saka rencana sampeyan kanggo dina iki, ing kene sampeyan bakal nemokake babagan bagean sing bakal ngganti babagan ujian ing taun sabanjure.

Kita kudu miwiti kanthi perkakas lan bolongan sing ing wektu iki babagan saben wong kudu ngerti

Ringkesan ing PMP - Pengakon lan panyuwunan pisanan ing bisnis pangembangan, ing ngendi profesional sing disiapake kanggo skala gedhe lan menehi hasil cilik saka kabeh bagean saka proyek asosiasi dirasakake. Saka kasebut, kebutuhan kanggo PMP dikembangake lan saiki, kabeh usaha, kalebu wilayah IT, gumantung marang para profesional iki kanggo ngetrapake proyek kanggo kasil efektif. Sertifikasi PMP diakoni dening Project Management Institute.

Buku - PMI discharged pituduh PMBOK utawa Book of Knowledge Management kanggo ngaktifake understudies kanggo nampa limang wilayah pusat - Miwiti, Perencanaan, Executing, Monitoring lan Controlling and Closing. Ing klasifikasi umum iki, zona learning sing entuk pahargyan ngerteni sarjana lan ngatur wektu, biaya, campuran proyek, rencana, kualitas, aset, korespondensi, bahaya, akuisisi, lan mitra.

Klik kene kanggo ngundhuh Pedoman Study PMP

Ujian - Ujian sing digantung dina pilih dina taun ing PMP dijamin, Test Prometric fokus. Hopefuls kudu metu kanggo ujian online sing nyoba ngerteni pemahaman zona learning 10. Tes iki nyebar luwih saka panularan 200 kang nguji kapasitas hipotetis, migunani lan alami saka pesaing kanggo ngawasi kahanan kaya asli.

Sampeyan uga bisa mriksa: Institut Latihan Sertifikasi PMP ing Gurgaon

CHANGES TO PMP CERTIFICATION EXAM IN 2018

PMI kanthi tujuan supaya sertifikat kasebut bisa ditindakake lan praktik-praktik kasebut munggah lan teka, PMPBOK lan conto ujian bakal nggambarake praktik-praktik sing saiki. Ana prasangka babagan perkembangan, kanggo ujian sing bakal digantung ing 26th March, 2018 lan sawise. Ing acara sing diwenehake miturut organisasi lawas, mesthine kudu metu kanggo ujian PMP sadurunge tanggal kasebut. Dadi yen bisa, yen sampeyan kejawab tanggal amarga, kene sing liwat ing PMP @ Exam Updates.

Kelayakan PMP - Ora ana penyesuaian ing kualifikasi Sertifikasi PMP kanggo para pesaing looking for accreditation. Iku gumantung marang instruksi lan keterlibatan ing lapangan. Ing kasempatan sing duwe gelar Sarjana (papat taun utawa witjaksono), ing wektu iku pengalaman sing dibutuhake yaiku jam gawean nyandu lan koordinasi 4500. Ing kasempatan sing ora lulus, ora bakal frustrasi, sertifikat sekolah menengah utawa gelar pilihan ngarepake sampeyan duwe jam nyetir lan koordinasi proyek 7500. Loro-lorone mbutuhake instruksi manajemen project ora kurang saka jam 35, dirasakake dening organisasi PMI sing dirasakake.

Aplikasi - Prosedur iki bakal tetep ora ana hubungane karo 2018. Sampeyan kudu ngisi pigura aplikasi ing situs PMI. Konfirmasi instruksi, lan tambahan ketemu, rampung online dening asosiasi.

PMBOK - PMI wis ngeculake release 6th saka PMBOK. Owah-owahan dhasar kanggo buku lan ujian yaiku plot ing kene:

- Penambahan bagean karo manungsa waé ing bagean pamimpin proyek. Keahlian, aptitudes, lan pengalaman bakal dilakoni kanggo mangerteni apa sing dikonsepake ing wilayah iki.

- Ganti jeneng rong wilayah belajar

  • Manajemen wektu saiki bakal kacathet kanggo Manajemen jadwal
  • Manajemen Sumber Daya Manungsa saiki bakal disebut minangka Manajemen Resource
  • Papat wilayah anyar wis ditambahake marang saben wilayah informasi, khususe:

Pikiran utama

  • Pola lan praktek wigati
  • Fitting contemplations
  • Contemplations for Agile and Adaptive Environments

Perencanaan ujian - Tulisan lan conto sinau tetep kaya sadurunge, sanajan ana tambahan anyar menyang PMBOK. Sampeyan bisa nindakake kursus PMP dhewe, lan nggunakke situs PMI lan ujian online kanggo ngrampungake jam kontak 35. Alternatif liya yaiku kanggo nggabungake program persiapan sing bakal mbantu sampeyan karo Unit Pembangunan Profesional utawa PDU. Pelatih sing wis ana bakal ana ing kono supaya sampeyan bisa ngerteni PMBOK, gagasan-gagasan pusat lan pangerten sing jero saka zona informasi. Iku kanggo elinga nalika planning kanggo ujian -

Deleng bantuan yen mriksa individu lan ngadhepi masalah karo diterjemahake lucidity. PMP nang sesambungan sampeyan utawa ngumpulno online mbantu sampeyan minangka pendekatan apik tenan kanggo nemokake solusi kanggo pitakonan.

Yen sampeyan wis nggabungake panyedhiya, aja dadi sedhih kanggo njaluk pitakon, malah sing bisa ditemokake. Sertifikat PMP biaya sampeyan wektu, awis lan exertion kanggo pengaturan - sembarang kahanan sing durung mesthi kudu dibusak.

  • Nyetel wektu metu saka jadwal sibuk kanggo nguripake PMBOK
  • Disiplin sing nyenengake ndadekke asil sing njanjeni, supaya menehi tes ngobrol, nomer paling sampeyan bisa
  • Wekasane, tetep yakin lan seneng nalika menehi ujian. Tandhani bakal njaluk slip-up
  • Njamin psyche lan awak diresiki sadurunge ujian kanggo nggawe uga bisa diprayogakaké.

Ujian PMP - Wektu wutuh limalas diwenehake kanggo ngevaluasi kertas, lan sawise iku sampeyan bakal entuk papat jam kanggo ngrampungake pitakonan 200. Paling cemlorot bisa nyelidiki kertas ing limang menit lan nggunakke liyane menit 10 kanggo nyipta cathetan ing lembaran kertas kanggo menehi bantuan. Supaya bisa, mesthine latihan iki bakal disebarake. Dadi sing bisa uga, tumindake kanggo nulis cathetan utawa 'pikiran mbucal' kaya sing diarani diijinake ing tengah-tengah liyane patang jam. Wiwit PMP ora menehi pratelan negatif kanggo jawaban sing salah, sampeyan mbutuhake ora kaku yen sampeyan nemokake solusi sing ora cocok.

Hasile - Sing njupuk ujian berbasis kertas bakal entuk hasil ing patang dina nalika hasil tes online kasebut diucapake ing pamisah detik. Sampeyan bakal entuk siji saka telung tingkatan:

  • Ahli
  • Lowongan Kerja
  • Ngisor Proficient

Ngadhepi urip saben dinten sawisé Sertifikasi PMP - Sampeyan bisa njaluk kabeh lawang mbukak sing luwih angel sawisé deklarasi kasebut ditampa kanthi cepet lan luwih becik. Minangka pangareping pemimpin proyek, sampeyan ora mung nambah nilai saka asosiasi sampeyan karo informasi nganyari, sampeyan bakal luwih siap siap nonton jadwal lan aset.

PMP Re-Certification - Sawise sampeyan wis entuk Sertifikasi PMP, ing interval biasa sampeyan kudu ndarbeni 60 PDU, kanggo ngisi sertifikasi.

Ing pungkasan, manawa sampeyan nemtokake ujian saiki utawa sawise 26th March, 2018, ana salah sijine hal sing kudu jelas saka Sertifikasi Manajemen Proyek apa wae, nanging angel kanggo dileksanakake, anggere sampeyan nandur modal kanggo sinau lan praktek .

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!