blog

Pitakonan lan Jawaban Wawancara Manajemen Proyek
12 Jun 2017

Pitakonan Wawancara PMP Certified Profesional

/
Posted By

Pitakonan Wawancara PMP Certified Profesional

Interview sing diwenehake kanthi kepastian lan kepastian kabeh iku worth ing emas. Aja ngerteni apa sampeyan minangka karakteristik utawa sampeyan butuh sawetara praktik kanggo menang ing ngilangi karya fantasi panjenengan. Punika pitakonan lan pitunjuk Interview 14 kangge PMP Certified Professional kanggé menang pamriksan wawancara ing usaha kapisan.

Pitakonan lan Jawaban Wawancara Manajemen Proyek

Wawancara PMP lan Jawaban sing paling apik:

1. Marang Aku babagan sampeyan.

Miwiti lan mungkasi persiapan profesional ing ngarep pikirane. Ing titik nalika pawarta menehi pitakonan iki, dheweke kudu mangerteni apa sing nggawe sampeyan mikir sing paling apik kanggo posisi iki, supaya menehi jawaban sing becik. Nyoba ora nggabungake uripmu dhewe ing jawaban iki, mung adhedhasar profesionalisme.

2. Ngendi sampeyan kerjo sawetara wektu bubar?

Sejarah apa wae sing wis ana sajrone nyiyapake persetujuan PMP. Ngomong prestasi nyata lan pikantuk penghargaan. Uga ngomong apa cara badhe ndarat posisi iki mbisakake sampeyan bisa push ahead ing kepinginan.

3. Apa sampeyan duwe keterlibatan ing profesi iki?

Muga-muga katrangan iki. Pitakonan lanjutan bisa dadi babagan wilayah pusat karya sing wis ditangani lan apa wae sing diperlokake banget dhasar.

4. Apa tantangan sing sampeyan ngarepake kanggo ngatasi masalah iki?

Ing salebeting pepanggihan kepungkur, jawaban sampeyan kudu nggabungake pelajaran sajrone diwujudake lan apa sing bisa dikirim menyang perusahaan anyar.

5. Endi sampeyan ndeleng ing 5 taun?

Ing panemume, sampeyan mesthine kudu bisa mlaku ing organisasi lan entuk pituwas liyane.

6. Yagene kowe ninggal pekerjaanmu sing terakhir?

Nggoleki lawang mbukak sing luwih apik utawa kesempatan kanggo bisa mlaku ing panggon liya. Rembugan babagan ngundhuh preparasi PMP wis nggawe kamungkinan sampeyan nggarap organisasi iki luwih apik.

7. Apa prestasi sing paling penting sampeyan?

Dhiskusi bab prestasi, kewajiban lan kabudhayan klompok kanthi rinci, lan cara nggayuh usaha lan organisasi kabeh ing kabeh.

8. Apa sing bakal bisa diantisipasi saka sampeyan ing dina wiwitan 90?

Nggawe jawaban swara sing patut ditemtokake ing ngendi sampeyan bisa nggawe PMP siap digunakake kanggo nggawa kasil sing paling apik.

9. Apa kepinginanmu?

Siapake ing advance lan menehi wong sing nganggep yen sampeyan sadar kemampuan sampeyan, utamane ngenani akreditasi administrasi.

10. Apa bener sampeyan iku wong koperasi?

Wawancara sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan bisa kerja karo klompok sing sah lan yen penting, nyiyapake wong liya.

11. Apa sampeyan wis nggawe komitmen ing bidhang administrasi usaha?

Yen sampeyan wis nglindhungi kasus sing wis diwaca maneh ngluwihi administrasi ing bisnis, aja sinau pramuka babagan iki lan ngidini counter-pitakonan.

12. Kenapa milih kita?

Delengen apa sing narik sampeyan ing organisasi iki lan apa sing bakal dikirim menyang meja kasebut.

13. Kepiye sampeyan bisa ngalahake alangan profesional sadurunge?

Nemtokake alangan apa wae ing karya sing wis ditangani babagan customer utawa cara sampeyan nangani kahanan kacilakan ing usaha.

14. Sampeyan bakal bisa ngurangi bobot?

Ing kasunyatan kasebut, administrasi keprigelan iku sampeyan, ing wektu kasebut nyampek'en marang wong-wong mau yen sampeyan terus sabar ing kahanan sing dipeksa.

Deloken sisan:Sertifikasi Karir Certification PMP

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!