Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

  • Informasi dikumpulake liwat www.itstechschool.com utawa www.itstraining.in bakal dirahasiakan lan ora bakal lulus menyang organisasi pihak katelu kanggo kegiatan marketing utawa promosi.
  • Yen sampeyan aplikasi utawa pitakon babagan layanan utawa informasi manawa liwat kita lan sing nggoleki informasi yen sampeyan nganggo alamat e-mail sampeyan, sampeyan bisa uga nampa email sing sanalika saka kita sing ana hubungane karo layanan sing kita nyedhiyakake. Yen sampeyan ora pengin nampi e-mail kasebut, mangga diwaca ing info@itstechschool.com lan sampeyan ora bakal nampa email sing luwih maju saka kita.
  • Inovatif Teknologi Solutions wis milih sales Representatives kanggo nyedhiyakake informasi lan perspektif kanggo inquiries. Nalika sampeyan takon karo ITS, balesan kita bakal disalin menyang Perwakilan saka wilayah sampeyan lan sampeyan bisa nampa email saka wong-wong mau kanggo nyedhiyakake informasi luwih lengkap.
  • Amarga email marketing lan email promosi sing akeh mesin email nggunakake filter spam, bisa uga supaya email kita bisa uga ora tansah tekan sampeyan. Kanggo mesthekake yen pitakonan ora ngirim ora ditindakake, ngirim email sakloron (nggunakake alamat email alternatif admin@itsgroup.ining kasus kita ora nampa laporan maca utawa balesan kanggo email kita.
  • Teknologi Inovatif Solutions migunakake cookie, nglacak piksel lan teknologi sing gegandhengan. Kita nggunakake cookie sing dicelupake dening kita utawa pihak katelu kanggo macem-macem tujuan kalebu kanggo operate lan nggawe pribadhi situs web. Kajaba iku, cookie bisa uga digunakake kanggo ngalacak carane nggunakake situs iki kanggo target iklan ing situs web liyane.

Kebijakan Pembayaran

  • Rincian kartu kredit / debit lan informasi sing diidineni pribadi ora bakal disimpen, didol, dituduhake, disewakake utawa disewakake marang pihak katelu.
  • Situs web Kebijakan lan Sarat lan Ketentuan bisa diganti utawa diupdate sok-sok kanggo syarat lan standar. Mulane Pelanggan disaranake kerep ngunjungi bagean kasebut supaya bisa dianyari babagan owah-owahan ing situs web. Modifikasi bakal efektif ing dina sing dikirim.
  • Sawetara iklan sing sampeyan tingali ing Situs dipilih lan dikirim dening pihak katelu, kayata jaringan iklan, agensi iklan, pengiklan, lan panyedhiya babagan pemirsa. Pihak katelu iki bisa ngumpulake informasi babagan sampeyan lan aktivitas online, ing situs utawa ing situs web liyane, liwat cookie, web beacons, lan teknologi liyane kanthi gawe upaya kanggo mangerteni kepentingan sampeyan lan ngirimake sampeyan iklan sing cocog karo kapentinganmu. Elinga yen kita ora nduweni akses menyang, utawa ngontrol, informasi pihak katelu iki bisa ngumpulake. Praktik informasi saka pihak katelu iki ora dilindhungi dening kawicaksanan iki.

Sarat lan Ketentuan

  • Sembarang sengketa utawa pratelan sing metu saka utawa karo situs web iki bakal diatur lan diajukake miturut hukum INDIA
  • India minangka negara kita domisili.
  • Yen sampeyan nggawe pembayaran kanggo produk utawa layanan ing situs web kita, rincian sing dijaluk bakal dikirim langsung menyang panyedhiya pembayaran liwat sambungan sing aman.
  • Pemegang kartu kudu nahan salinan cathetan transaksi lan kawicaksanan lan aturan Merchant.

Cara Pembayaran

  • Kita nampa pembayaran online nggunakake kertu kredit / debit Visa lan MasterCard ing mata uang USD, GBP, EUR, AED & INR.

Privasi mbalekaken

  • Sawise bayaran registrasi wis dibayar ora bakal ana pengembalian.
  • Biaya kuliah ora bakal dibalekake.
  • Pembayaran maneh bakal rampung liwat Mode Original of Payment.
  • Biaya kursus bisa dibalekake yen kita bakal entuk umpan balik ing jam latihan awal 4.
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!