blog

5 Bisa 2017

Nyebut Mitosis Umum Program 5

/
Posted By

Minangka piranti lunak nggantèkaké lapangan kerja ing manéka industri, para programer komputer luwih ditemtokake tinimbang wektu ing memori pungkasan. Ing titik nalika pangembang nduweni kemampuan tartamtu, nemokake proyek apik ing program bisa kurang nuntut tinimbang ing akeh industri sing beda, sing artine bisa ngalahake kompensasi beat lan kaluwihan.

Nanging, minangka entuk manfaat minangka program pamrograman, ana isih kepikiran babagan pemasukan acara pamrograman amarga kerusuhan umum babagan bisnis. Kene ana limang mitos dhasar babagan pemrograman lan kok ora kabeh bener.

Mitos #1: Programer Kabeh Kabeh lan Ora Ana Work

Kisah-kisah ping pong lan ruangan game ing organisasi-organisasi tech wis menehi para pangembang misuwur banget. Sejatosipun, para programer asring ngonsumsi lenga ing tengah wengi, badhe nglenggahi babagan profesi paling sampurna.

Akeh pangembang piranti lunak bisa nyedhiyakake wektu sing bisa adaptif, sanajan ora bisa gawe omah utawa menyang kantor saben dina, kajaba iki ora ateges padha nglampahi wektu muter. Padha kerep kerja ing wayah wengi lan akhir minggu, utamané nalika ana ing tengah-tengah usaha utama.

Mitos # 2: Programer Kabeh Kabeh lan Ora Ana Puter

Programer bisa kerja keras - nanging kanthi pengawas usaha sing apik, ora kudu ngluwihi minggu kerja umume 40. Iku penting sing ngembangake software layar kanggo data iki nalika looking for a vocation. Apa bisnis nyurung pelanggan sing entuk pangkat ekstensi ing tengah-tengah usaha dawa, utawa program sing diantisipasi sing bakal ditindakake luwih jam?

Kanthi popularitas kanggo waspada, programmer sing terus-terusan, pangembang sing ora bisa ngatasi masalah kaya aturan bisa ngetokake pasangan tetep lan nemokake budaya karya sing unggul.

Mitos # 3: Programer sing Antisocial

Sampeyan bisa uga wis krungu yen programer nganggu sosial-kontemplatif sing dianggo jam kanthi komputer lan karung Cheetos. Dadi sing kaya mangkene, programer ing dina iki kerep antarmuka karo kanca-kanca, extend chiefs, lan end clients. Iki minangka sarana kanggo ngumpulake data babagan software sing kudu digawe.

Perwakilan akeh nglumpukake bagean sing luwih gedhe saben dina sabanjuré supaya bisa nyambung kanthi cara komputer lan gadget sing beda. Kanthi cara iki, programer pancen ora banget luar biasa.

Mitos #4: Software Ora kabeh Kerja

Ya, ana akeh instrumen sing nggawe urip luwih gampang. Luwih saka ngembangake saben aplikasi saka awal, para pangembang weruh yen bisa gumantung karo kode sing ana sing nggawe bagean saka karya kasebut. Kode iki asale saka pustaka sing saiki wis dicoba, kanthi bug sing ditindakake sadurunge programer maneuver menyang aplikasi kasebut.

Minangka akeh wektu minangka perpustakaan iki bisa nyisakke, programer isih kudu duwe kapasitas kanggo ngganti kode sing cocog karo salah siji domain sing apik, sing bisa mbutuhake kemampuan sing luwih gedhe tinimbang kode saka awal.

Mitos # 5: Programmer yaiku Math Geniuses

Sengaja, masyarakat misidentified programmer minangka master matématikawan. Sejatine, kodhe komposisi ora ana sing kudu dilakoni karo kelas-kelas sing diwatesi ing sekolah menengah lan sekolah. Dadi sing bisa, math sing adhedhasar variabel bisa menehi panyedhiya luar biasa kanggo nulis kode.

Dadi sing kaya, kanthi mayoritas perpustakaan lan modul coders digunakake kanggo mbangun aplikasi saiki, ngitung kalkulus bisa ditrapake kanthi efektif. Aja ngira yen sampeyan ora ngatonake diri minangka angka ing alam, mbok menawa sampeyan nemokake math sing magepokan variabel gumantung lan sing bisa dadi tandha yen program kasebut minangka pagawean kanggo sampeyan.

Programer bisa dadi pakar paling mutlak ing sembarang bisnis. Ing kasus apa wae, padha uga duwe profesi sing nyenengake sing menehi akeh downtime uga. Nalika padha nyinaoni kemampuane lan mbangun resume sing apik, dheweke bisa uga ngundang tontonan sing apik banget lan nggawe urip sing bisa dilakoni, senadyan kabeh masalah.

Kepenginan babagan program? Apa ora milih dialpad pamrograman kanggo sinau dhisik!

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!