blog

11 Apr 2017

Apa Manajemen Quality Project?

/
Posted By

Manajemen Mutu Proyek:Presentasi kualitas lan administrasi usaha ing jaman saiki iku integral. Wong loro iki njelasake kesetiaan konsumen lan keyakinan dhasar sing ngetrapake kualitas kesetiaan konsumen. Tujuan utama ing administrasi kualitas yaiku kanggo ngetrapake masalah kasebut ing awalnya digawe kanggo ketemu-apa-apa liyane, ora kurang. Ing pungkasan dina, kanggo njamin kualitas, sampeyan kudu ngatasi masalah partner.

Prasyarat utawa ngluwihi prasyarat, ing kasus apa wae, ora sawetara bagean saka administrasi kualitas usaha. Minangka dituduhake dening A Guide to the Badan Pengetahuan Manajemen Proyek (PMBOK® Guide), quality is “the degree to which an arrangement of innate attributes satisfy necessities.”

Administrator usaha lan kelompok usaha ventura duwe kewajiban sing luar biasa kanggo nyetel kualitas lan kelas (kelas utawa pangkat sing ditunjuk kanggo item utawa administrasi sing duwe manfaat praktis sing padha nanging atribut khusus sing unik). Tugas iki njamin kepinginan kualitas ditemokake.

Iki mbokmenawa bisa ditrapake lan wigati kanggo duwe kualitas, item tingkat kapindho, nanging ora pantes kanggo duwe barang sing cendhak.

Manajemen Mutu Proyek

Toward the start of the venture, necessities are resolved with the partners. These prerequisites turn into the establishment for the work of the venture. From that point forward, the venture supervisor’s employment is to guarantee that the work is finished without any additional items included. Quality is not about giving the client additional items or finishing additional work. The thought of additional items is frequently in light of potentially incorrect impression of what you trust the client needs. These additional items include time, conceivable expenses and different effects to a venture yet don’t generally bring about expanded consumer loyalty.

Ngluwihi kualitas administrasi kalebu telung prosedur sing penting:

  • Ngatur kualitas administrasi: ngenali kebutuhan lan pitunjuk kualitas kanggo usaha lan item.
  • Ngleksanani kualitas: ngevaluasi prasyarat kualitas lan asil kontrol kualitas kanggo njamin model kualitas fitting sing digunakke.
  • Kontrol kualitas: mriksa lan ngrekam efek-efek kualitas latihan kanggo ngevaluasi eksekusi lan menehi rekomendasi dhasar.

Makna kualitas minangka dhasar kanggo mangerteni tata cara tataran kasebut. Kanggo nduweni kapasitas kanggo menehi ciri kualitas, sampeyan kudu jelas bab tegesé istilah sing gawan:

  • Validasi: Nandhesake manawa item kasebut cocok kanggo kebutuhan
  • Konfirmasi: konsistensi karo prasyarat
  • Precision: langkah-langkah sing bisa diulang ing kumpul sing ketat
  • Precision: kepencil saka langkah menyang ajining asli
  • Resilience: lingkup kepuasan memuaskan

Proses ngorganisir Manajemen kualitas Proyek nemtokaken pathokan kualitas sing penting kanggo usaha lan ngandhakake pendekatan kanggo nepaki. Tujuane kanggo nggawe ngatur administrasi kualitas kanggo laporan sing gawan:

  • Cara grup bakal nglakokaké strategi kualitas
  • Cara kualitas usaha lan item bakal dijamin ing antarane usaha
  • Aset kudu njamin kualitas
  • Latihan ekstra penting kanggo nindakake pengaturan kualitas

Sing mbedakake perkara kasebut bisa nimbulaké pamutakhiran kanggo rencana administrasi utawa tanggalan panandha usaha, sing nandheske cara ningkatake pengaturan lan cathetan usaha.

Aransemen, minangka bagean-bagean liyane sing digawe ing tengah tataran ngorganisasi, disusun dening administrator usaha karo kontribusi saka mitra. Nalika nyedhiyakake kualitas ing usaha ditindakake sawisé pengaturan kualitas perusahaan sing disusun. Ora ana kasempatan yen ora ana aturan kualitas perusahaan, klompok usaha kudu ngupayakake usaha. Kelompok usaha uga kudu nyetel pendekatan sing saiki luwih cocok karo cara usaha kasebut.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!