blog

Red Certification Guide
20 Mar 2018

Red Certification Guide

A Guide Beginner kanggo Red Hat Certification

Red Hat, jeneng umum ing IT, nyedhiyakake macem-macem jangkoan ing virtualisasi, panyimpenan, sistem operasi berbasis open source khusus kanggo awan lan kanca-kanca. Sertifikasi kasebut nduwe kritik sing paling bisa ditularake saka aplikasi sing gedhe banget lan beda.

Saiki, luwih saka 90% saka organisasi Fortune 500 ngurmati program-program open-source sing kuat. Panggunaan dhuwur nandhesake nilai sertifikat Red Hat uga. Para ahli Red Hat Certified ditekani lan dilamar dening organisasi monster sajrone detik.

Ing acara kasebut, pangukuran lan data sing gegandhengan karo lingkup karir wis nggedhekake semangatmu kanggo mikir babagan sertifikasi kasebut? Pandhuan bisa mbantu: 

Red Certification Guide

Sertifikat prestisius iki, Red Hat, ngucapake ukum tunggal kanggo ngapikake sistem administrasi lan pembangunan gampang. Sertifikat kasebut pancen ditrapake miturut profil pengawas sistem, perancang, insinyur, lan arsitektur. Kajaba iku, target administrasi virtualisasi sing utamané migunani ing Yayasan TI lan njupuk pedoman narik kawigaten saka penyebaran RHEL (Red Hat Enterprise Linux). Kanggo nampilake para pelamar panguwasa paling ekstrim kanggo nggunakake RHEL, sertifikat kasebut mbutuhake keterlibatan sing intensif ing piranti lan prosedur Red Hat. Yayasan kaya Inovatif Technology Solutions mesthekake yen pelamar ngupayakake manawa ora ngerti apa-apa ing item Red Hat asli.

Jeneng merek ngakoni otentifikasi Red Hat resmi sawisé pelamar mbusak program sertifikasi lan ngrampungake pangerten tangan dasar ing item Red Hat. Kanggo nyiapake hues dolanan ing pemeriksaa, Red Hat nyediakake ati sing ati-ati disaranake banget.

Sawise katemtuan saka sertifikat Red Hat, sampeyan bakal mumpuni dadi Red Hat certified. Kejabi bukaan gedhe lan pendhakian sing apik, sampeyan bakal dadi individu sing dianggep minangka anggota kelompok Red Hat, sawijining klompok sing dikenal kanthi kapribaden sing akal. Sertifikasi Red Hat Linux saka organisasi sing dipercaya bisa menehi kabeh sampeyan.

#1. Red Hat Engineer, Certister Administer lan Arsitek

Kehebatan para insinyur, ketua lan arsitek Red Hat dhuwur banget yen dibandhingake karo profil liyane. Ningali bandinge kuwi, organisasi wis ngarang gawe kemajuan sertifikasi utamane sing dikhususake kanggo para ahli kasebut kaya mangkene. Ahli pengenal 'Red Hat Certified' bisa dibungkus dening Administrator Sistem, arsitek, Administrator Virtualisasi, Insinyur, lan Administrator JBoss, lan liya-liyane, kanthi ngliwati sertifikasi sing penting. Uga, sampeyan bakal ngupayakake usaha kritik lan diagnostik kritis Linux ing Red Hat.

#2. Red Hat Certified System Administrator utawa RHCSA

Iki diusulake kanggo menehi persetujuan marang Administrator sing wis tuntas, sing bisa njupuk tembakan ing Red Hat kanthi apik. Kajaba iku, iki dianggep minangka langkah awal kanggo njaluk dadi Red Hat Certified Engineer minangka penting kanggo njagong ing RHCE Exam. EX200, sing ujian 150-menit, dibutuhake kanggo sampeyan ngatasi RHCSA.

Ing kasempatan sing nggawe Windows Administrasi karir, alternatif sing disenengi yaiku sertifikat Administrasi I (RH124) lan II (RH134). Banjur maneh, pesaing administrasi Linux kudu njupuk RH199 yaiku Course Track Rapid.

#3. Red Hat Certified Engineer (RHCE)

Ora ana watesan kanggo kawruh lan ngelingake bebener sing padha, sertifikat Red Hat Certified Engineer utawa sertifikasi RHCE muncul. Bab iki pancen digawe kanggo manajer lan pengurus sistem veteran. Kanggo njupuk sertifikat iki, siji kudu duwe sertifikasi RHCSA. RHCE nyiapake saka ngatur sing dianggep wis rampung miturut aturan sampeyan kanthi aptitudes sing wis nduweni. Ing acara sing sampeyan kepala Windows karo manggih Linux banjur Red Hat System Administration I lan II kursus sing dipilih sing bener kanggo sampeyan.

Luwih maneh, kepala Linux / UNIX kanthi keterlibatan kerja luwih saka siji taun bisa pindhah menyang RHCSA Rapid Track Course utawa RH199 lan Red Hat System Administration III utawa RH254.

Kanggo dadi ahli RHCE sing wis sertifikat, sampeyan kudu nggawe liwat ujian RHCE Exam jam 3.5 Linux 7 sing kode ujian EX300. Nyedhiyakake basis lab sing nyiapake saka jeneng dipercaya kayata Koenig, bakal mbantu ngilangi ujian sertifikat ing siji.

#4. Red Hat Certified Architect

A standout antarane sertifikat Red Hat paling dianggep lan pinunjul punika sertifikat RHCA. Delengen kesesuaian lan panjalukan sing paling ekstrim, sacara rutin kasebut minangka sertifikasi puncak ing unit Red Hat. RHCE utawa RHCJD minangka pre-necessity saka sertifikat iki.

Para pesaing bisa milih ing antarane kelas, nalika arep kanggo RHCA:

  • Datacenter
  • DevOps
  • Pengembangan Aplikasi
  • Aplikasi Platform
  • Cloud

#5. Pengembang Red Hat lan Aplikasi Administrator Certifications

Sarujuk karo ahli Aplikasi Aplikasi JBoss Enterprise Middleware, sertifikat iki dadi rong macem:

  • Kanggo JBoss Developer - RHCJD
  • Kanggo JBoss Administrator - RHCJA

Wong sing bakal nggarap aplikasi Java Enterprise Edition (JEE) bisa pindhah sertifikasi RHCJD. Banjur maneh, individu sing nduweni keprigelan babagan ngenalake lan ngawasi Aplikasi Red Hat JBoss Enterprise bisa lulus sertifikasi RHCJA.

#6 .Mbukak Hathi Sandi lan Virtualisasi Administrator Sertifikasi

Kanggo inovasi maya, asosiasi nawakake sertifikat Administrator Virtualisasi, kajaba sertifikat maya. Para ahli sing nduweni intensif sinau lan kawruh babagan panggunaan prasarana, host, lan pengunjung Virtualisasi Red Hat Enterprise bisa mlebu sertifikasi kasebut.

Red Hat Related Jobs and Careers

Minangka kita mung ngandhani yen kabeh organisasi Fortune 500 nyalur pindhah liwat kemajuan Red Hat lan program sumber bebas, ora ana sore kanggo para ahli certified Red Hat. Red Hat Manajer sistem lan insinyur sistem Linux minangka profil kegiatan paling standar kanggo para ahli Red Hat.

Sirkuit Red Hat Linux minangka inovasi progresif lan nomer organisasi sing terus berkembang. Diiseni karo learning Internet Systems Small Interface System (ISCSI), desain kursus statis lan administrasi sistem, contone, File Transfer Protocol (FTP), insinyur sistem Red Hat Linux minangka pondasi asosiasi. Padha banget wicaksana kanggo ngirim proposal inovasi RHEL sajrone momen. Organisasi mikir babagan minangka sumber paling berharga.

Kanthi cara iki, pilih dina iki kanggo sertifikasi Red Hat Linux lan dadi bagian saka grup canggih kuwi.

Training Redhat

In Just 5 Days
Saiki Dhaftar

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!