blog

red hat certified engineer Certification RHCE RHCSA Course Exam
2 Mar 2017

Dadi Red Hat Certified Engineer | Sertifikasi RHCE

/
Posted By

Carane lan Apa Njaluk Certified Certified Engineer Red Hat

Kualifikasi Certified Engineer Red Hat (RHCE) diamanake dening Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) sing nduweni kabisan tambahan, keprihatinan, lan kapasitas sing dibutuhake dening administrator framework sing luwih dhuwur sing tanggung jawab kanggo red Hat Enterprise Linux® (RHEL) . Sampeyan bisa dadi RHCE yen sampeyan ngalami nyiapake kanggo RHSCA lan entuk akreditasi.

Akreditasi RHCSA minangka salah sijine kualifikasi saka Red Hat amass. Umumé, Red Hat nawakake ujian persetujuan sawise menehi hasil persiapan. Persiapan iki dirancang kanggo para spesialis IT liwat macem-macem spasi sing dikuwasani kanthi nindakake proyek administrasi Linux kritis kalebu instalasi, nggawe konektivitas jaringan, ngurus penyimpanan fisik, lan manajemen keamanan dhasar.

Carane njaluk Certified Engineer Certified Red Hat?

Ing acara sing nyoba kanggo mbenerake RHCE sing jelas, sampeyan kudu pindhah menyang Situs Red Hat lan golek nyedhiyakake nyepakakake kolega ing wilayah sampeyan. Sampeyan bisa ngubungi ahli-ahli tartamtu lan njaluk RHCSA. Kanggo ngilangi ujian Red Engine Certified Engineer, sampeyan kudu njupuk ing saben subyek program persiapan lan ing saliyane beda sudut, contone, rencana pengaturan jaringan. Subjek bisa diakses ing bahan preparation lan courseware sing diwenehake dening tim teater nyiapake. Sampeyan bisa nampilake ujian konfirmasi Red Hat ing jadwal sing disenengi. Sesi ujian diarahake ing framework aman ing fokus testing sing dikepengini. Uga, sampeyan bisa njupuk gander ing macem-macem Red Hat nyiapake pilihan lan kanthi gampang ngatur sesi ujian.

Apa mesthi ujian RHCSA?

Ujian kursus ujian RHCSA menehi pondasi kanggo para pengusaha nyoba ngrampungake pangurus kerangka kerja Linux liwat presentasi spekulasi muatan penting lan piranti tingkat ekstra. Hipotesis iki luwih ditrapake tumrap proyek, Red Hat System Administration II.

Punika njelasake soal ujian RHCSA:

  • Pambuka marang teori baris perintah
  • Ngakses struktur file Linux
  • Learning instalasi lan konfigurasi layanan piranti lunak lan komponen
  • Nggawe lan ngleksanakake sistem virtualisasi
  • Ngatur akses firewall lan sambungan jaringan
  • Nuduhake panyimpenan fisik
  • Proses administrating lan pangamatan
  • Mbaleni maneh file log sistem kasebut
  • Ngamanake lan ngontrol file
  • Ngatur grup lan kedhaftar

Apa Njaluk Certified Certified Engineer Certified Red Hat?

Konfirmasi RHCSA minangka dhasar kanggo ngowahi dadi RHCE. Kursus Konfirmasi Red Hat manunggalaken tumrap spesialis, administrator framework, administrator aplikasi, perancang, lan perancang usaha, sanadyan ana pangurus lan administrator maya, sing nglakokake RHEL ing dhasar IT. Mesthi wae, njamin para pesaing bisa uga pinter ing RHEL kanthi nuntut ujian afirmasi ing wayah eksekusi. Sakwise ujian Akreditasi Red Hat liwati, sampeyan bisa ngakoni yen Red Hat mratélakaké master. Iki menehi sampeyan kesempatan kanggo entuk grup wong Red Hat, nyambungake karo panggedhe potensial, ngrancang rapat-rapat lan makarya ing usaha.

Nalika sawetara tes akreditasi nyuwun pitakon babagan pilihan tartamtu, sampeyan kudu langsung nemokake lan menehi tugas sing bener kanggo ngetrapake kemampuan Red Hat minangka tujuan kanggo mbusak ujian. Sanadyan kasunyatane yen ora ana prasyarat kang diidhukung kanggo kursus iki, kawruh sing gegandhengan karo manajemen framework bisa dadi jurusan sing apik.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!