blog

seret skills sampeyan karo kursus kupluk abang
28 Dec 2017

36 Best Red Hat Training Courses to brush up Skills

Bab lan Paragraf

Red Hat Certified Training Partner

Anggota Red Hat Certified Training Partner (RHCTP) mbiyantu mbantu kanca-kanca Red Hat minangka anggota lan ngetrapake kreasi kreatif, cerdas sing bisa menehi pangerten sing nyata. RHCTP tansah nglumpukake kemampuan Red Hat sing nyiapake lan nyediakake individu sing minangka campuran swara ahli sing dialami. Ana swiwi kemampuan gedhe sing terus-terusan perlu ngetik utawa nyetel credentials ing ruang inovasi Open Source sing bakal ditindakake dening Red Hat. Kelompok wong RHCTP njupuk sawise modul pendidikan Red Hat nggarisake kualitas nalika menehi jawaban kanggo klien akhir. Kelompok wong RHCTP bisa ngobrol karo Red Hat kanggo ngirim sarana penting, long-term, lan gampang adaptif kanggo memenuhi kebutuhan IT klien.

Teknologi Inovatif Solutions yaiku Partner Training Certified Red Hat Certified. Teknologi Inovatif Solutions (Red Hat Training Partner) nawakake kursus pelatihan Red Hat Certified online / dipisahake ing area unik 9 ing India: Bangalore, Chennai, Delhi, Gurgaon, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Noida lan Pune.

36 Best Red Hat Cetified Training Courses

Apa sampeyan nggedhekake keprigelan sampeyan utawa mbangun kabisan anyar sing mengkilat, iki kabeh panggonan sing diwiwiti. Ace tugas kanggo Red Hat Enterprise Linux®, Red Hat JBoss® Middleware, Platform OpenStack® Red Hat, lan mung tip saka gunung es.

Peruse latihan lengkap kami Red Hat Certified Training kursus lan nemokake dalan sing dianggo kanggo sampeyan.

1. Red hat - RHCSA on RHEL 7

Red Hat narik kawigaten kabeh kamungkinan kanggo RHCSA nganggep njupuk paling sethithik salah sawijining kelas instruksional resmi kanggo siap. Partisipasi ing kelas kasebut ora dibutuhake, lan siji bisa njupuk ujian. Pirang-pirang pesaing efektif sing wis teka ing kelas sauntara saiki nduweni kabisan sing ketat lan laporan informasi yen kelas duwe hasil sing apik kanggo wong kasebut.

2. Red hat - RHCE on RHEL 7

Kanggo nggolekake kredensial RHCE, siji kudu uga nglulusake ujian Red Hat Certified System Administrator (RHCSA). Siji bisa mlebu lan njupuk ujian RHCE tanpa kudu nglulusake ujian RHCSA, nanging penegasan RHCE ora bakal ditanggepi nganti kapercayan loro sing diduweni dening pesaing. Yen sing duwe harapan durung entuk RHCSA, Red Hat bakal ngrekam rekor ujian pesaing RHCE lan bakal nambah rekor kasebut marang rekaman RHCSA pelamar sawisé ditampa ing wektu salajengipun.

Red Hat ndhukung kabeh kamungkinan kanggo RHCE kanggo nimbang njupuk paling sethithik salah sawijining kelas instruksional resmi kanggo rencana. Partisipasi ing kelas kasebut ora dibutuhake, lan siji bisa njupuk ujian. Akeh pelamar efektif sing wis teka kelas minangka saiki duwe aptitudes lan Report learning sing kelas wis asil sing bermanfaat kanggo wong-wong mau.

3. Tunning Performance Enterprise Red hat

Red Hat ngedongkrak kabeh pesaing kanggo ujian Keahlian Tuning Kinerja Red Hat Enterprise (EX442) kanggo nimbang njupuk kelas instruksional Red Hat Certificate of Expertise in Performance Tuning (RH442). Partisipasi ing kelas iki ora dibutuhake, supaya siji bisa njupuk ujian. Pirang-pirang pesaing sing wis teka ing kelas kaya saiki nduweni aptitudes lan informasi sing wis kacarita kelas kasebut duwe hasil sing wigati kanggo wong-wong mau.

4. Aplikasi Aplikasi Redhat JBoss I

Pengalaman yaiku kesiapan paling apik kanggo ujian. Supaya bisa uga, sanajan ana sing duwe pengalaman ana ing kene lan ana sing duwe wawasan, supaya Red Hat mupangatake kabeh kamungkinan kanggo RHCJA kanggo nganggep njupuk JB248 JBoss kanggo Administrator. Kursus iki nyedhiyakake titik lan bisa dadi tambahan kanggo keterlibatan lan pedoman penting kanggo kesiapan ujian.

5. Red hat JBoss Application Administration II

Red Hat prescribes sing bisa mlebu ing Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) utawa Red Hat Certified Engineer (RHCE) sadurunge nyoba ujian kasebut, nanging durung dibutuhake. Pemahaman gagasan tengah ing Jawa Enterprise Edition mbiyantu, nanging pesaing ora kudu dadi insinyur utawa ora ujian kasebut kalebu tugas advancement aplikasi.

Kanggo mbantu nyiyapake, tujuan ujian nyorot zona errand sing bisa ngarep-arep diwenehake ing ujian. Tujuan kasebut uga ditrapake kanggo JBoss EAP 7.

6. Kursus RHCSA cepet (RH199)

Nggabungake Red Hat System Administration I lan II ing dalan cepet RHCSA Rapid Track (RH199) ngenali karo Red Hat® Enterprise Linux®7 lan dimaksudaké kanggo understudies sing saiki wis keterlibatan ageng karo organisasi Linux. Survey mesthi ditindakake ing Red Hat System Administration I (RH124) lan II (RH134) kanthi cepet.

On fruition jelas bahan, understudies kudu disiapake kanggo njupuk Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) ujian.

Catet: Kursus iki ngembang ing pangerten saiki Linux ing basis pangintegrasi. Understudies kudu nduweni kapasitas kanggo nglakokake panggilan reguler kanthi nggunakake cangkang, nggarap pilihan-pilihan muatan dhasar, lan njaluk bantuan kanggo wong. Understudies tanpa informasi iki tegese didhukung kanggo njupuk Red Hat Sistem Administration I (RH124) lan II (RH134).

7. Red sumbing OpenStack Administration (CL210)

Ngenalake, ngatur, lan njaga lingkungan komputasi sing disebarake nggunakake Red Hat OpenStack Platform. Kursus iki nuduhake kepala framework cara nglakokaké lingkungan komputasi sing disebarake kanthi nggunakake Platform Red Hat® OpenStack®, kalebu panyiapan, persiyapan, lan dhukungan.

Iki mesthine uga bisa mbantu siapake Red Hat Certified System Administrator ing ujian Red Hat OpenStack (EX210).

Course iki gumantung ing Platform OpenStack Red Hat 8.

Red Hat OpenStack Administration II (CL210) uga bakal wiwit mindhahake ngatur OpenStack nggunakke Horizon kanggo nggunakke antarmuka baris antarmuka. Keahlian ujian kalebu ing: Ngatur Red Hat OpenStack Platform kanthi nggunakake OpenStack Director, ngawasi klien, usaha, rasa, bagéan, gambar, sistem administrasi, lan kothak simpenan, komputerisasi (ukuran-out lan downsize), lan nggawe gambar sing dimodifikasi.

8. Red hat CloudForms Hybrid Cloud Management

Tokoh babagan cara muter lan nyetel Red Hat CloudForms. Red Hat CloudForms Hybrid Cloud Management nampilake sampeyan cara muter desain lan konfigurasi dasar Red Hat CloudForms.

Red Hat® Certificate of Expertise in Hybrid Cloud Management minangka eksekusi eksperimen berbasis eksekusi. Wong sing ndarbeni Certificate of Expertise Red Hat ing Hybrid Cloud Management wis nampilake aptitudes lan sinau kanggo ngirim lan ngatasi fondasi virtualisasi kanthi nggunakake Red Hat CloudForms.

  • Pemegang Certificate of Expertise ing Hybrid Cloud Management bisa muter metu tugas sing diiringi:
  • Ngirim Red Hat CloudForms
  • Desain Red Hat CloudForms kanggo antarmuka karo paling sethithik siji supplier virtualisasi
  • Nggunakna Red Hat CloudForms kanggo nindakake tugas administrasi kanggo kerangka virtual

9. Red hat System Administrator III

Nggedhekake kapasitas kanggo ngontrol kerangka kerja Linux lan siap kanggo ujian Red Hat Certified Engineer (RHCE).

Red Hat® System Administration III (RH254), diidentifikasi karo Red Hat Enterprise Linux, ® 7, dimaksudaké kanggo direktur kerangka kerja Linux sing nduweni konfirmasi Red Hat Certified System Administrator (RHCSA®) utawa aptitudes sing padha lan sing kudu nggedhekake kapasitas kanggo ngatur rancangan Linux ing tingkat usaha.

Course kasebut pusat ing ngirim lan ngawasi server sistem mlaku nyimpen Service Domain Name (DNS), MariaDB, Apache HTTPD, Postfix SMTP nullclients, ngatur penawaran rekaman kanggo Network File System (NFS) lan Server Message Block (SMB), iSCSI initiators lan target , ngorganisir pengaturan lan firewall, lan pemanfaatan skrip shell Bash kanggo robotisasi, ngrancang, lan nguji kerangka kasebut. Liwat alamat lan lab-lab, understudies sing wis resmi nrima RHCSA bakal diwenehake marang kabeh kabisan sing dianakake dening ujian Red Hat Certified Engineer (RHCE) (EX300).

10. Manajemen Clustering lan Panyimpenan Red Hat Enterprise

Njelaske lan kongkonan dhuwur aksesibilitas dhuwur. Kluster Red Hat® High Claviness Resolutions (RH436) konsentrasi ing tangan, kalebu Red Hat High Availability Add-On, lan inovasi stok cadangan sing dikirimake dening Red Hat Global File System 2 (GFS2) lan Red Hat Gluster Storage .

Digawé kanggo manajer manajer Linux® senior, program 4 iki kanthi tegas nggarisake latihan berbasis lab. Sampeyan bakal nemtokake carane ngirim lan ngawasi kapasitas bareng lan tandha server sing menehi administrasi sistem sing bisa diakses menyang lingkungan usaha misi.

Iki mesthine mbantu sampeyan ngrancang kanggo Certificate of Expertise Red Hat ing ujian Clustering High availability (EX436).

11. Red Hat Enterprise lan Manajemen Sistem (RH401)

Tokoh babagan carane ngenalake server Red Hat Satellite lan gunakake kanggo ngirim lan ngawasi kerangka kerja. Red Hat® Enterprise Penyebaran lan Sistem Manajemen nyelidiki gagasan lan tèknik penting kanggo organisasi skala expansive lan administrasi framework Red Hat Enterprise Linux®.

Kursus iki ana ing Red Hat Satellite 5.

Understudies bakal nemtokake cara kanggo ngenalake lan nggunakke server satelit Red Hat kanthi peningkatan hak istimewa kanggo ngirim lan ngawasi kerangka kerja. Sadurunge pungkasan iki, understudies bakal nggawe bundel khusus RPM dhewe lan bakal nggunakake Subversion kanggo ngawasi owah-owahan kanggo cathetan. Iki mesthine bisa mbantu sampeyan ngrancang ujian Certificate of Expertise in Deployment and Systems Management (EX401).

12. Red Hat Satellite 6 Administration (RH403)

Tokoh babagan carane ngenalake Red Hat Satellite 6

Red Hat Satellite 6 Administration (RH403) iku kursus berbasis lab sing nyinaoni gagasan lan teknik sing penting kanggo ngasilake ukuran ageng framework Red Hat® Enterprise Linux®. Anggota kursus bakal nemtokake cara kanggo ngenalake Red Hat Satellite 6 ing server lan ngisol nganggo program bundel.

Course iki gumantung ing Red Hat Enterprise Linux 7 lan Red Hat Satellite 6.

Understudies bakal nggunakke Red Hat Satellite kanggo nangani siklus urip dandan produk saka host langganan lan desaine, lan nemtokake cara pengaturan wis dikoordinasi karo pemrograman lan boneka administrasi nalika ngirim.

13. Red hat Enterprise Virtualization

Njaluk apa sing dibutuhake kanggo ngirim lan ngawasi kahanan virtual. Virtual Hat Red Hat (RH318) njarwakake ketrampilan kerangka kerja pengalaman babagan cara nggunakke komponen virtualisasi Red Hat® Enterprise Linux® nampilake liwat suite Red Hat Virtualization.

Understudies entuk manfaat lan informasi kanggo nggawe, ngirim, ngawasi, lan mindhah mesin virtual Linux difasilitasi liwat salah siji Red Hat Virtualisasi Hypervisor perusahaan utawa server Red Hat Enterprise Linux kanthi nggunakake Red Hat Virtualization Manager.

Iki mesthine mbantu pesaing bisa nyiapake ujian Administrator Red Hat Virtualization (EX318), sing, yen dilewatake, bakal ngaku Administrator Virtualisasi Administratif Red Hat (RHCVA).

14. Red hat Ceph Storage Architecture and Administration

Tokoh babagan carane ngatur Red Hat Ceph Storage lan koordinasi karo Red Hat OpenStack Platform. Arsitèktur lan Administrasi Red Hat® Ceph Panyimpenan (CEPH125) minangka bagéyan saka modhèl Teknologi Muncul saka Training Red Hat. Kursus lima dina iki ditujokake kanggo ketua kapasitas utawa pangurus maya sing kudu ngirim Red Hat Ceph Storage ing sakupenge lingkungan lan uga lingkungan OpenStack®.

Arsitèktur lan Administrasi Red Hat Ceph (CEPH125) disusun sakitar fragmen 3. Potongan pokok yaiku perspektif jero lan teknik Red Hat Ceph Storage lan menehi pedoman kanggo nyawijekake Red Hat Ceph Storage, kalebu Ceph Storage Cluster, Ceph Object Gateway, lan Ceph Block Device. Potongan kaping pindho ngumpetake operasi saben dina saka tandha Ceph Storage bebarengan karo sawetara strategi penyuluhan lan tuning dhasar sing bisa digunakake para pengawas kapasitas kanggo menehi aksesibilitas 24 × 7 kerangka kapasitas. Bagian katelu nyakup koordinasi Ceph Storage Cluster karo Glance and Cinder ing Red Hat OpenStack Platform. Piranti kasebut uga nyakup Red Hat Ceph Storage minangka swap kanggo Swift lan ngoordinasi karo Keystone.

15. Red Hat OpenStack Administration I

Tokoh babagan carane ngenalake, ngrancang, nggunakke, lan netepake Red Hat OpenStack Platform. Red Hat OpenStack Administration I (CL110) dimaksudaké kanggo kepala framework sing ngusulaké kanggo ngaktualisasi lingkungan komputasi dhistribusi kanthi nggunakake Platform Red Hat OpenStack®.

Course iki gumantung ing Platform OpenStack Red Hat 8.

Course iki bakal nglatih understudies kanggo introduce bukti-saka-idea, ngatur, nggunakake, lan tetep Platform Red Hat OpenStack. Iki mesthine nyakup administrasi pusat: kepribadian (Keystone), pemisahan kothak (Cinder), gambar (Pandang), pengaturan (Neutron), tokoh lan controller (Nova), lan dashboard (Horizon).

16. Red Hat OpenStack Administration II

Ngenalake, ngatur, lan njaga lingkungan komputasi sing disebarake nggunakake Red Hat OpenStack Platform. Kursus iki nduduhake pengawas framework carane nglakokaké lingkungan komputasi sing disebarake kanthi nggunakake Platform Red Hat® OpenStack®, kalebu panyiapan, persiyapan, lan perawatan.

Iki mesthine uga bisa mbantu siapake Red Hat Certified System Administrator ing ujian Red Hat OpenStack (EX210).

Course iki gumantung ing Platform OpenStack Red Hat 8.

Red Hat OpenStack Administration II (CL210) uga bakal miwiti mindhahake saka ngatur OpenStack nggunakke Horizon kanggo nggunakke antarmuka pangisi daya antarmuka. Keahlian ujian kalebu ing: Open Haté OpenStack Platform nggunakake OpenStack Director, ngawasi klien, usaha, rasa, bagéan, gambar, sistem administrasi, lan stacking kuadrat, komputerisasi (skala-out lan downsize), lan mbangun gambar sing tweaked.

17. Red Hat CloudForms Hybrid Cloud Administration

Tokoh babagan cara muter desain lan persiyapan Red Hat CloudForms. Red Hat CloudForms Hybrid Cloud Administration (CL216) nuduhake sampeyan cara ngrancang lan nggunakne Red Hat CloudForms.

Understudies bakal nemtokake cara muter desain CloudForms, kalebu Red Hat Enterprise Virtualization, ngetokake inspeksi lan pengaturan konsistensi, pengaturan mesin virtual (VMs), lan ngirim laporan beda.

18. Red Hat CloudForms Operation Cloud Hybrid

Tokoh babagan cara nggunakke apparatuses wawasan Red Hat CloudForms. Red Hat CloudForms Hybrid Cloud Operations (CL218) nuduhake sampeyan carane nggunakake piranti Red Hat CloudForms wawasan. Understudies bakal nemtokake cara kanggo ngatur highlights mekanis, nyiyapake kabisan metering, ngatur persediaan lan keuntungan, lan desain weker.

19. Apache Qpid Messaging with Red hat Enterprise Linux OpenStack Platform

Nglakokaké Apache Qpid minangka entitas mandiri utawa minangka komponen OpenStack Platform Red Hat Enterprise Linux. Apache Qpid Messaging karo Red Hat® Enterprise Linux® OpenStack®Platform (CL314) kanggo eksekutif kerangka, panitya awan, lan administrator maya sing rencana kanggo ngaktibasi Apache Qpid minangka entuk mandiri utawa minangka komponen Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform.

20. RabbitMQ Messaging with Red hat OpenStack Platform

Aktipake RabbitMQ minangka entuk manfaat sing mandiri utawa minangka komponen Red Hat OpenStack Platform.

Kursus iki ditrapake kanggo ketua kerangka kerja, direktur maya, lan administrator maya sing tegese ngleksanakake RabbitMQ minangka entuk manfaat sing mandiri utawa minangka komponen Red Hat OpenStack Platform.

RabbitMQ Messaging with Red Hat OpenStack Platform minangka salah sawijining susunan inovasi sing meningkat saka kursus Red Hat Training. Rising program inovasi sing nyorot lan kegunaan pusat lan diarahake kaya laboratorium sing dipandu.

21. Kasedhiyan Dhuwur karo Red Hat OpenStack Platform

Njupuk babagan liyane babagan unsur aksesibilitas lan perangkat High Hat OpenStack Platform.

Kasedhange High kanggo Platform Red Hat® OpenStack® (CL332) kanggo eksekutif kerangka lan administrator cloud ing aksesibilitas dhuwur kanggo Red Hat OpenStack Platform. Iki mesthine menehi terjun luwih jero menyang komponen lan piranti sing nduweni akses sing luwih dhuwur tinimbang program Red Hat OpenStack Administration (CL210).

Kursus iki migunakake bunching sumber terbuka lan aksesibilitas dhuwur sing kasedhiya lan menehi rencana adoh kanggo nggabungake karo Red Hat OpenStack Platform. Understudies bakal nglakokaké saben administrasi kanthi cara sing gampang diakses lan kahanan uji gagal. Understudies bakal nggunakake piranti pacemaker, Corosync, CMAN, lan HAProxy ngeksekusi grup lan piranti aksesibilitas dhuwur liyane.

22. Pengembangan Aplikasi Red Hat JBoss Enterprise I

Nggawe, nyoba, lan jaga aplikasi Java EE-agreeable saka awal nganti akhir

Digunakna kanggo perancang Java mid-level, Pengembangan Aplikasi JBoss® Enterprise (JB225) ngenalake sampeyan karo struktur, rincian, lan antarmuka pamrograman (API) Jawa EE 6.

Nggawe, nyoba, nyimpen aplikasi EE konsisten Jawa

Tokoh carane nggawe, nyoba, lan terus aplikasi Java EE-agreeable saka awal nganti akhir nggunakake Red Hat® JBoss Developer Studio berbasis Eclipse.

Nggawe aplikasi Jawa sing sampurna migunani

Luwih abot alamat lan wiyar nggunakake kasus, tangan-ing Lab ngandhani sampeyan karo aplikasi bisnis gedhe nggunakake nggunakake Red Hat JBoss Enterprise Platform Aplikasi 6, Kontèn lan Dependency Aku, Arquillian, JBoss Hibernate, RESTEasy, HornetQ, lan liyane sing gegandhengan karo kanggo nggawe rampung Aplikasi aplikasi olahraga praktis.

Nggawe kabeh, aplikasi usaha multitama

Ngenalake carane nggawé aplikasi usaha multitama sing nyorot ing front ending JavaServer Faces (JSF) 2, API Jawa kanggo lapisan Jasa Layanan Restful (JAX-RS), lapisan Enterprise JavaBeans (EJB), lan Java API Persistence (JPA) ingenuity lapisan, nggunakake konfigurasi best-latihan, coding, lan sistem testing.

23. Ngawasi karo Red Hat JBoss Operations Network

Titik Tunggal Kontrol Kanggo Nglebokne, Ngatur, lan Monitor Hat Abang Panjenengan Jboss Produk Middleware Enterprise, Aplikasi, Lan Layanan.

Red Hat JBoss Operations Network, bagean utama saka penawaran JBoss Red Hat, nyedhiyakake kanggo administrasi lan mriksa kemampuan kanggo kasil ngatur mayoritas aplikasi aplikasi Red Hat JBoss, ngewangi sampeyan ningkatake produktivitas operasional, ngurangi biaya, lan njamin positif cobaan kanggo klien akhir sampeyan.

Red Hat JBoss Operations Network, minangka bagean utama saka penawaran JBoss Red Hat, nyedhiyakake kapasitas lan kemampuan kanggo ngatur manawa sampeyan nggunakake aplikasi Red Hat JBoss luwih gedhe, ngewangi sampeyan ningkatake produktivitas operasional, ngurangi biaya, lan njamin ordeal positif kanggo klien akhir panjenengan.

24. SwitchYard Development with Red hat JBoss Fuse Service Works

Pengembangan SwitchYard karo Red Hat JBoss Fuse Service Works nyedhiyakake review JBoss Fuse Service Works lan cara SwitchYard pas karo segmen-segmen, diterusake dening penggambaran segmen-segerane sing disediakake SwitchYard sing nggedhekake panggunaan manfaat, kalebu JavaBean, Camel, Rules, lan Business Model lan Notasi Proses (BPMN). Iki diterusake dening gambar lan nggunakake akeh lawang lan hubungan sing ngidini para insinyur bisa kerja sama antarane lingkungan SwitchYard lan "njaba donya." Conto entri kasebut nggabungake HTTP, SOAP, SQL, REST, informing (JMS), mail, lan mung tip saka gunung es. Tema ing ngisor iki nggabungake pemanfaatan Validators lan Transformations kanggo ngeterake isi pesen minangka kursus liwat situasi kombinasi, lan cara tambahan testing / pemecahan masalah. Keamanan dicakup ing bagian sing beda.

25. Pengembangan unta karo Red hat JBoss Fuse

Temokake cara nggawe, nyetel, nyoba, lan ngirim aplikasi berbasis desain (EIP) nggunakake Apache Camel.

Pengembangan Camel karo Red Hat® JBoss® Fuse (JB421) yaiku kursus praktik, praktikum lab sing menehi desainer Java ™ lan perancang pemahaman Apache Camel lan upgrade lan piranti Red Hat nawakake kanggo ndhukung kemajuan Camel.

Kemajuan unta bisa diurutake:

  • Kursus sing menehi ciri klompok utawa stream saka nangani liwat paling sethithik siji prosesor lan titik pungkasan
  • Prosesor sing mbusek, ngecor, lan ngowahi pesen ing jero stream Camel.
  • Segmen sing nguatake nggawe titik pungkasan sing kolaborasi karo donya njaba kanggo ngirim lan ngirim pesen.

26. Nggawe Aplikasi Workflow karo kupluk Red JBoss BPM Suite

Tokoh babagan carane gabungke proses kerja ing aplikasi bisnis.

Nggawe Workflow Applications karo Red Hat® JBoss® BPM Suite (JB427) kanggo insinyur lan perancang sing pengin nggabungake penanganan proses kerja ing aplikasi bisnis.

Liwat laboratorium, sing dianggep mbutuhake ing teknik lan unsur Red Hat JBoss BPM Suite, proses bisnis utama lan ditrapake (BPMN 2.0), lan rekonsiliasi proses kerja menyang aplikasi Java ™ SE lan Java EE. Sanajan nggawe aplikasi proses karya, sing understudy bakal nemtokake carane unit test lan neliti aplikasi kasebut kanthi nggunakake Red Hat JBoss Developer Studio. Understudies bakal nemtokake carane ngirim prosedur bisnis lan layar negara runtime.

27. Penyebaran Bus Layanan Perusahaan kanthi JBoss Fuse kupluk abang

Layanan Penyebaran Bus Operasi karo Red Hat JBoss Fuse Para pandhita bakal njupuk ing aptitudes sing dibutuhake kanggo ngawasi, ngirim, lan ngowahi Red Hat JBoss Fuse lan mbangun gagasan pusat aplikasi basis OSGi kanthi nggunakake komponen Red Hat JBoss Fuse, kalebu: Bundle administration Server ngawasi ... Waca

28. Red hat JBoss A-MQ Development and Deployment

Ngenalaken, ngatur, ngawasi, lan ngirim aplikasi konsisten OSGi

Layanan Penyebaran Bus Operasi (ESB) Penyebaran karo Red Hat® JBoss® Fuse yaiku kursus tangan sing nyediakake Sistem Administrator lan desainer Java ™ pangerten Red Hat JBoss Fuse, pangembangan Apache ServiceMix.

Peserta bakal njupuk kemampuan kanggo ngawasi, ngirim, lan ngowahi Red Hat JBoss Fuse lan mbangun gagasan tengah aplikasi berbasis OSGi kanthi nggunakake unsur Red Hat JBoss Fuse, kalebu:

  • Paket administrasi
  • Pamrentah server
  • Organisasi kanthi sarana Fuse Fabric, Hawt.io, lan Red Hat JBoss Developer Studio

29. Red hat JBoss Fuse Rapid Track

Njupuk trek cepet kanggo nliti JBoss Fuse, JBoss AM-Q, lan Apache Camel

Red Hat® JBoss® Fuse Rapid Track (JB439) iku kursus 5 sing menehi pangembang, model, lan Red Java JBoss Fuse ketua pemahaman Red Hat JBoss Fuse, Red Hat JBoss A-MQ (Jawa Messaging Service dealer ), lan Apache Camel.

Njupuk ing aptitudes sampeyan kudu nggawé lan nglakokaké rancangan integrasi (EIP) kanthi nggunakake Unta, lan ndelok carane ngirim EIPs ing Red Hat JBoss Fuse-buse manfaat usaha (ESB) adhedhasar Apache ServiceMix. Luwih maneh, nemtokake carane nggunakke platform Red Hat JBoss A-MQ-an ing cahya Apache Camel.

30. Redhat JBoss Data Virtualization Development

Tokoh babagan carane ngapalaken sumber informasi lan bahan-bahan virtual, umpamane, tabel, perspektif, lan sistem.

Red Hat® JBoss® Data Virtualization Development ngasilake database engineers lan overseers cara kanggo ngapain sumber informasi lan bahan virtual, misale, tabel, perspektif, lan strategi. Liwat laboratorium, understudies bakal nemtokake cara ngirim unsur-unsur virtual kanggo JDBC lan pemanfaatan manfaat web. Iki mesthine bisa bantuan pesaing akreditasi ing perencanaan kanggo Red Hat Certificate of Expertise ing Data Virtualization Exam (EX450).

31. RedHat JBoss Data Grid Development

Tokoh babagan carane ngenalake matriks informasi, mbangun aplikasi basis cadangan, kelompok lan toko sing aman, lan watesan saka langit.

Red Hat® JBoss® Data Grid Development (JB453) concentrates ing pengaturan cadangan lan kontrol bagean toko. Understudies bakal nemtokake carane njaluk menyang toko ing perpustakaan lan mode remot (clustered lan non-clustered). Uga, understudies bakal nemtokake cara kanggo ngamanake kerangka informasi, ngodheka korespondensi matriks informasi, lan mburu jaringan informasi.

32. Aturan wewenang karo Redhat JBoss BRMS

Tokoh carane nggawe lan nyoba aturan nggunakake UI grafis Business Central.

Aturan Panulis nganggo Red Hat® JBoss® BRMS (JB461) ngenalake sing ngandhut karo Red Hat JBoss BRMS aturan motor lan kasel. Ing kursus iki, understudies nemtokake cara nggawe lan nguji aturan nggunakake UI grafis Business Central.

Course iki gumantung ing Red Hat JBoss BRMS 6.

33. Ngleksanakake karo Redhat JBoss BRMS

A campuran Aturan Panriman (JB461) lan Aturan Aplikasi Ngembang nganggo Red Hat JBoss BRMS (JB463).

Aktualisasi karo Red Hat® JBoss® BRMS nggabungake konten saka Aturan Panguwasa nganggo Red Hat JBoss BRMS (JB461) lan Aturan Aplikasi Berkembang nganggo Red Hat JBoss BRMS (JB463). Iki nuduhake pemeriksa bisnis, ngatur perancang, lan teknisi aplikasi Java ™ carane nggawe, nyoba, neliti, lan ngontrol aturan bisnis.

Understudies diwenehi titik-titik, aktivitas tangan nggunakake Red Hat JBoss Developer Studio lan Red Hat JBoss BRMS sing dimaksudaké kanggo menehi understudies kasempatan kanggo nggawe lan ngawasi bisnis saged ing kahanan nggawe. Iki mesthine bisa mbantu sampeyan nyiapake Certificate of Expertise ing Red Hat Business Rules Exam Management (EX465).

34. Bangunan Aplikasi Red Hat Advanced

Nggawe aptitudes kanthi kursus tangan sing koordinat aplikasi ngarep lan jurusan

Bangunan Advanced Red Hat Enterprise Applications (JB501) minangka bagéan saka kursus Red Hat® JBoss®. Mesthi gumantung saka analisis kontekstual. Iku sing mlaku, ing tangan wae ing ngendi understudy koordinat aplikasi ngarep lan mburi-kantor.

Mesthi gumantung saka analisis kontekstual. Sawetara item Red Hat Middleware digunakake ing pengaturan kalebu Red Hat JBoss Data Grid, Red Hat JBoss Enterprise Platform Aplikasi, Red Hat JBoss BPM Suite, Red Hat JBoss Fuse, lan Red Hat JBoss A-MQ. Unduh kasebut bakal nggunakke Java ™ EE 6, Java Persistence API (JPA), formulir bisnis, aturan bisnis, kursus-kursus unta, nyimpen, lan lapisan ing rekonsiliasi. Kanthi konsisten, ana ing struktural struktural babagan garis gedhe, nalika padha bisa nyedhaki tataran pungkasan. Understudies sing didegake kanggo wis sinau sadurungé lan kabisan dhasar ing item sing digunakake.

35. Red Hat Administration Storage

Kirimake nyedhiyakake, nyedhiyakake stockpiling ing piranti mati lan ing kahanan maya.

Iki mesthine kanggo kerangka senior lan eksekutif kapasitas sing wigati kanggo ngirim kapasitas sing bisa ditrapake, sing bisa diakses ing piranti sing ora bisa diakses lan ing kahanan awan.

Iki mesthine gumantung ing Red Hat Gluster Storage 3.

Understudies bakal nemtokake cara kanggo ngenalake, ngatur, lan njaga grup server Red Hat Storage. Kursus kasebut uga bakal nglacak kerangka kerja Internet rekaman dhasar (CIFS) lan framework document sistem (NFS) kanthi nggunakake Clustering Trivial DataBase (CTDB), nggawa rekaman lan protes geografis, lan geo-replikasi. Ing pungkasan, understudies bakal nemokake babagan modul Hadoop kanggo Red Hat Storage, pratinjau, lan geo-replication.

Kursus iki bisa mbantu sampeyan nyiapake Certificate of Expertise Red Hat ing Hybrid Cloud Storage Exam (EX236).

36. Red Hat OpenStack Administration III (CL310)

Tokoh carane ngirim, ngawasi, lan ngatur kapasitas lan OpenStack.

Tipe Red Hat OpenStack Administration III (CL310) nyedhiyakake broad-hands-on nyiapake kanggo pengawas framework sing duwe pengalaman babagan cara nggunakke komponen stok nyangga Red Hat® Ceph Storage lan kemampuan administrasi sistem OpenStack® Neutron. Understudies bakal nyetel kahanan Ceph lan desain minangka mburi mburi kanggo OpenStack, lan ngatur lan nggunakke unsur propelled OpenStack Neutron.

Course iki gumantung ing Platform OpenStack Red Hat 6.

Understudies bakal nyiyapake domain Ceph lan pengaturane minangka mburi mburi kanggo OpenStack, lan ngrancang lan nggunakke komponen propelled OpenStack Neutron.

Redhat Training & Certification

In Just 5 Days
Saiki Dhaftar

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!