blog

red-hat-open-stack
22 Nov 2016

Red Hat OpenStack Administration (CL210) Training in Gurgaon

Red sumbing OpenStack Administration (CL210)

Instal, konfigurasi & njaga lingkungan komputasi awan kanthi nggunakake Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform Kursus iki mulang para pangurus sistem carane ngimplementasikan lingkungan komputasi awan kanthi nggunakake Platform OpenStack Red Hat Enterprise Linux, kalebu instalasi, konfigurasi lan pangopènan. Teknologi Inovatif sing nglayani Training Red Hat OpenStack ing Gurgaon

Topi OpenStack Training

Murid-murid bakal nemokno konfigurasi fault-toleran lan redundant saka Platform OpenStack Red Hat Enterprise Linux lan uga bakal ndeleng rencana masa depan komunitas pangembangan OpenStack.

Kursus iki uga bisa mbantu sampeyan nyiapake Administrator Sistem Red Hat Certified ing ujian Red Hat OpenStack (Ex210).

Prasyarat

Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) sertifikat utawa padha karo pengetahuan lan pengalaman.

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!