Untitled-1

Red Hat Training Partner

____________________________________________

Training & Certification Red Hat

Nyuwun Panggilan Mbalik?

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

Dadi Red Hat Certified form Authorized Red Hat Training partner

Minangka partner pelatihan Red Hat India, kita ngirim pejabat Red Hat lan JBoss kursus kanggo para pangembang lan profesional IT liyane. Tangan-ing lab & latihan adhedhasar aplikasi nyata & pengalaman. Iku mbantu sampeyan gain kapercayan & skills apa sampeyan kudu kasil, ora ketompo ing wilayah pakar sampeyan bisa disertifikasi ing. Saka kursus Rapid Track kanggo kurikulum inti lan ujian prep, kita nyedhiyani virtualisasi, Enterprise Linux, maya komputerisasi, JBoss , lan latihan panyimpenan sampeyan kudu digdaya kanggo tugas-tugas saben dina. Teknologi Inovatif Solutions paling apik latihan topi abang lembaga ing Gurgaon, India

We are honored Red Hat Group wis dijenengi kita Author Red Hat Training Partner Taun 2017 ing India kanggo enem metu saka wolung taun kepungkur.

sinauRed Hat Courseing Gurgaon. Enroll forTraining Red Hat ing Gurgaoningperusahaan pelatihan ndhuwur"Inovatif Teknologi Solutions" lan njalukSertifikat Red Hat. Njaluk rincian biaya kursus, silabus, duration, batch timings.

 

Daftar Red Hat Training Courses & Certification in Gurgaon:

SL. Ora Ana.Jeneng KursusSaiki Dhaftar
1RH124 RED HAT SYSTEM ADMINISTRASI Indeleng More
2RH134 RED HAT SYSTEM ADMINISTRASI IIndeleng More
3RH199 RED HAT YANG DISEDIAKAN SISTEM ADMINISTRATOR RHCSAndeleng More
4RH254 RED HAT SYSTEM ADMINISTRASI IIIndeleng More
5RH299 RHCERED HAT CERTIFIED ENGINEERndeleng More
6JB225 RED HAT JBOSS ENTERPRISE APLIKASI PENGEMBANGAN Indeleng More
7APLIKASI ADMINISTRASI APLIKASI JB248 RED HAT JBOSSndeleng More
8JB297 RED HAT JBOSS DEVELOPMENTndeleng More
9JB325 RED HAT JBOSS ENTERPRISE DEVELOPMENT APPLICATION IIndeleng More
10JB348 RED HAT JBOSS APPLICATION ADMINISTRATION IIndeleng More
11JB417 SWITCHYARD DEVELOPMENT WITH RED HAT JBOSS FUSE SERVICE WORKSndeleng More
12JB421 RED HAT JBOSS FUSE CAMEL DEVELOPMENTndeleng More
13JB427 MENGEMBANGKAN APLIKASI KECAMATAN LAN JEBOT BANGSA JBOSS BPM SUITEndeleng More
14JB435 ENTERPRISE SERVICE BUS DEPLOYMENT RED HAT JBOSS FUSEndeleng More
15JB437 RED HAT JBOSS A MQ DEVELOPMENT AND DEPLOYMENTndeleng More
16JB439 RED HAT JBOSS FUSE RAPID TRACKndeleng More
17JB450 RED HAT JBOSS DATA VIRTUALIZATION DEVELOPMENTndeleng More
18JB453 RED CAPS JBOSS DATA GRID DEVELOPMENTndeleng More
19JB463 MEMBANGUN LOKASI APLIKASI WITH RED HAT JBOSS BRMSndeleng More
20JB465 IMPLEMENTING RED HAT JBOSS BRMSndeleng More
21JB501 BANGUNAN APLIKASI ENTERPRISE RED HATIH GEDUNGndeleng More
22DO276 MENGANDUNG APLIKASI Lunakndeleng More
23DO280 OPENSHIFT ENTERPRISE ADMINISTRATIONndeleng More
24DO290 OPENSHIFT ENTERPRISE DEVELOPMENTndeleng More
25MANAJEMEN KONFIGURASI DO405 WITH PUPPETndeleng More
26DO407 AUTOMASI DENGAN ANSIBLEndeleng More
27CEPH125 RED CAP CEPH STORAGEndeleng More
28CEPH130 RED CAP CEPH STORAGEndeleng More
29CL110 RED HAT OPENSTACK ADMINISTRATION Indeleng More
30CL210 RED HAT OPENSTACK ADMINISTRATION IIndeleng More
31CL310 RED HAT OPENSTACK ADMINISTRATION IIIndeleng More
32CL314 APACHE QPID MESSAGINGndeleng More
33MESSAGING CL315 RABBITMQndeleng More

Sinau cara sampeyan dhewe, kanthi jangkah dhewe

bangunan

Latihan Onsite
Latihan pribadi kanggo kabeh tim utawa departemen, dikirim ing lokasi sampeyan, ing pusat latihan utawa online

dhasar

Pelatihan Kelas
Latihan langsung, instruktur ing kelas interaktif sing dianakake ing saindhenging donya ing lingkungan sing nyaman lan profesional

ahli-instruktur

Latihan Virtual
Latihan langsung, instruktur sing dipimpin liwat internet, sing nyedhiyakake lab-tangan sing padha minangka latihan kelas tradisional kita

Mbangun skills sampeyan

Apa sampeyan ngupdate keahlianmu utawa mbangun skills anyar, ing ngendi kabeh iku wiwit. Tugas utama kanggo Red Hat Enterprise Linux®, Red Hat JBoss®Middleware, OpenStack Red Hat®Platform, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa ngetrapake kesempatan sinau kanthi nggunakake kauntungan khusus lan akses pribadi menyang penasihat kurikulum karo penawaran Power Training sadurunge Red Hat Summit.

Master skills sing kudu dilakoni

Nggawe strategi awan maya gedhe kanthi nambahake OpenStackkaro pangembangan Manajemen, lan penawaran otomatis.

Sinau luwih lengkap lan njaluk sertifikat:

ansible jboss openshift openstack wayang

learning

Invest ing sukses dhewe

Sampeyan wis krungu kabeh babagan nilai latihan Red Hat.Nutupi kesenjangan IT skills kanthi cara sampeyan sinau paling apik lan sinau dalane dhewe, ing panggonan sampeyan dhewe.

Klik kanggo Kene Klik Kene

Ujian kita. Ing wektu sampeyan.

Program sertifikasi Red Hat minangka konsisten, dipercaya, lan dipercaya. Ujian tangan-tangan, nggawe pratilik luwih apik saka kemampuanmu. Saben ujian nguji kemampuan sampeyan kanggo nindakake tugas-tugas IT sing bener kaya sing bakal sampeyan tindakake.

Kanthi lokasi uji coba sing diperluas ing saindhenging donya, Ujian Individu Red Hat bisa mbantu mbuktekaken kemampuan lan nyiapake pasar global. Sampeyan bisa njupuk ujian sertifikasi Red Hat minangka ujian individu ing sawijining stasiun pengaman pribadi sing aman ing lokasi kanca Red Hat utawa Red Hat.

Ujian Individu Red Hat ngijini sampeyan gawe jadwal ujian ing wektu lan lokasi sing trep kanggo sampeyan. Siapake langkahmu dhewe lan njupuk ujian ing stasiun testing cedhak sampeyan.

Siap ngolah skills sampeyan

Ndhaptar lan njupuk Ujian Individu gampang

  1. Pilih ujian lan cara sing trep, banjur isi formulir panyuwunan lan kirim. Sampeyan bakal nampa email utawa telpon saka kita kanggo konfirmasi panjalukan lan rincian langkah-langkah sabanjure.
  2. Sampeyan kudu mbayar biaya online utawa sampeyan bisa mbayar kanthi awis ing panggonan kita. Sawise nampa pembayaran, Kita bakal gawe jadwal ujian sampeyan kanthi milih ujian, tanggal, lan wektu. Sampeyan bakal entuk konfirmasi kanggo ujian sing dijadwalake lan instruksi sing rinci babagan apa sing kudu dilakoni ing dina ujian.
  3. Mlebu kanggo ujian ing tanggal lan wektu sing dipilih, lan njupuk ujian.

Mlebu Panelusuran Term:

  • Red Hat Kursus Latihan
  • Red Hat training Certification
  • Training Redhat Course & Certification
  • Red Hat Training Partner
  • Best Red Hat Training Instiute in India
  • Redhat Training Center in Delhi NCR
  • Pelatihan Red Hat ing Gurgaon
  • Biaya Kursus Latihan Redhat
  • Red Hat Certification Biaya ing India
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!