blog

13 Feb 2017

RHCSA Tips Ujian - Cara Lulus Ujian RHCSA?

/
Posted By

Tip kanggo Ujian RHCSA

RHCSA minangka pambiji informasi sistem organisasi Red Hat Enterprise Linux lan aptitudes ing ngendi pangarep-arep ditindakake kanggo organisasi organisasi. Sawise sampeyan entuk sertifikat, sampeyan bakal nduweni kualifikasi ing kahanan Red Hat Enterprise Linux. Cukup dhisik lan nemokake sawetara tips sing bakal mbantu sampeyan ing Ujian Sertifikasi RHCSA.

RHCSA: Red Hat Certified System Administrator

Tips Paling Anyar kanggo Ujian RHCSA

Sinau kanggo cacat: Kanggo nglewati ujian apa wae, laku ora bisa dihindari. Dadi kahanan karo RHCSA. Wiwit iki ujian tangan, sampeyan ora bisa sinau gagasan kanthi ati. Ngalih ing PC saiki lan wiwiti nggarap tugas ing sembarang kasus, mung sakteruse ngurusi pituduh. Iku penting kanggo ngenali apa sing kudu dilakoni.

Wektu administrasi: Ujian kasebut saestu cetha lan sampeyan ora bisa cukup wektu cedhak. Disusun ing karya lan nyoba kanggo ngrampungake tugas sing kurang dituntut dhisik kanthi gol sing sampeyan tambah sawetara kepastian. Sampeyan bisa uga pindhah menyang sing sampeyan aran nyusahake. Elinga yen ngupayakake wong-wong mau ngilangi wektu sing sethithik kanthi cara iki supaya sampeyan seneng.

Ndhuwur target: Yen sampeyan dadi administrator rampung, sampeyan bisa nemokake bagean saka tujuan sing prasaja. Mulane, manawa sampeyan, babagan sing luwih angel, sampeyan bakal kelangan kapercayan. Elinga ujian kasebut kanthi jumlah sing padha kaya spesialis wis nyuda ing kasunyatan sing padha ngelekake kanggo ngerti tujuan kasebut.

Tutup kabeh wilayah: Ana macem-macem asor saka subjek sing digabungake ing ujian lan sampeyan ora bisa kenal karo kabeh. Sampeyan bisa uga wis kapenuhan minangka administrator sistem kanggo wektu sing suwe, ujian Administrator System Certified Red Hat njaluk luwih akeh. Administrator biasane duweni konsentrasi ing jumlah assignment sing wis ditemtokake lan ora nduweni kemampuan ing wilayah ing njaba titik paling dawa. Nalika ngrancang kanggo ujian, mbutuhake push kanggo nutupi saben tema lan mangerteni perbaikan sing paling anyar.

Kekhawatiran utama yaiku ujian ora kaya sing sampeyan pikirake. Tanggung jawab kudu nglakoni tugas sing asli sing nyuwun pandhidhahan lan aptitudes. Mangkono, gumantung marang praktik umum kanggo njamin yen sampeyan ora nglebokake jarak antarane subyek.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!