blog

17 Apr 2017

Apa Routing? - Definition Routing | Jaringan

/
Posted By

Definition of Routing: Ing internetworking, cara kanggo mindhah paket informasi saka sumber menyang goal. #nuntun biasane dileksanakake dening gadget sing disebut saklar. Routing minangka komponèn utama Internet wiwit mènèhi éwah-éwahan marang pesen kanggo miwiti nganggo siji PC banjur menyang sabanjuré lan ing wektu sing suwé nggayuh mesin sing objektif. Saben wong tengah PC nglakokake routing dening nglakoni pesen menyang PC ing ngisor iki. Sawetara bagean saka prosedur iki kalebu nganalisa tablet routing milih cara sing paling apik.

Routing kerep mistaken kanggo bridging, sing muter metu fungsi komparatif. Bentenane tombol antarane loro yaiku nggoleki sing dumadi ing tingkat sing luwih murah lan sabanjuré dadi fungsi sing luwih gedhé, senadyan proses routing dumadi ing jumlah sing luwih dhuwur ing endi babagan produk luwih penting. Apa maneh, kanthi alasan sing ditindakake ing rute sing luwih gedhe, bisa nindakake pemeriksaan sing luwih kuwat kanggo nemtokake cara sing becik kanggo paket kasebut.

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!