Tanggung Jawab Eksekutif Sales

Jumlah Posisi: 2

Lokasi: Gurgaon

Ora ana Posisi: 2

Lokasi: Gurgaon

Tanggung Jawab Eksekutif Sales Online

kalebu:

  • Nglelakake riset pasar kanggo ngenali kemungkinan jual lan ngevaluasi kabutuhan pelanggan
  • Kanthi aktif nggoleki kesempatan dodolan anyar liwat panggilan kadhemen, jaringan lan media sosial
  • Ngatur rapat karo klien potensial lan ngrungokake swara lan keprihatinan
  • Berinteraksi karo pengunjung situs web liwat Robot

Urip proyek

We are looking for competitive and trustworthy Sales Executive kanggo mbantu kita mbangun aktivitas bisnis kita. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nemokake lan ngupayakake prospek dodolan anyar lan njaga kepuasan pelanggan.

Tujuane kanggo ketemu lan ngluwihi pangarepan perusahaan kanggo ningkatake wutah kanthi cepet lan sustainable.

Lowongan Kerja

  • Tumindak riset pasar kanggo ngenali kemungkinan jual lan ngira-ngira kabutuhan customer
  • Nerjemahake kanthi otomatis nggoleki kesempatan dodolan anyar liwat panggilan kadhemen, jaringan lan media sosial
  • Nggawe pertemuan karo klien potensial lan ngrungokake kepinginan lan keprihatinan
  • Nyiapake lan menehi presentations sing cocok babagan produk / layanan
  • Nggawe maneh laporan lan lapuran kanthi data dodolan lan financial
  • Priksa kasedhiyan saham kanggo dodolan lan demonstrasi
  • Melu atas jeneng perusahaan ing pameran utawa konferensi
  • Rembugan / cedhak tawaran lan nangani keluhan utawa kabotan
  • Kolaborasi karo tim kanggo entuk asil sing luwih apik

Requirements

  • Keahlian ing Inggris
  • Pengetahuan saka MS Office
  • Kawruh umum babagan teknik marketing lan negosiasi
  • Murid cepet lan passion kanggo dodolan
  • Motivasi pribadi karo pendekatan asil-driven
  • Aptitude in delivering presentations
  • Gelar sekolah
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!